| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
davulcuolmakisteyenadam

Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 213 Nerden: karşıyaka civarı
|
Tarih: Çrş 19.05.2004 12:26 Mesaj konusu: |
|
|
ya beni mafyalıga ozendirdiler gozumde yuceldi mafya yemin ederim
cok gusel ama once kitabı okursanız filmin hiç heycanı kalmıo onu sooliim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
carolgerber

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
| sanırım 3.filmin sonunda ki acı son,mafyadan uzak durun mesajı taşıyordu. |
|
| Başa dön |
|
 |
anoraknophobia

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 23:04 Mesaj konusu: |
|
|
müziği bitiriyo olayı zaten _________________ ümit acıyı artırır |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 29.06.2004 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
filmdeki aile zaten gercekde var Amerika daki italyan mafyasi guzel islemisler mafya olayini... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Sal 29.06.2004 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
Film tek seriden ibaret, üç filmden oluşuyor. Ayrıca sıkıcı olan Part-2 değil, 3'tür. Ha, Part-2 sıkıcı buldum diyorsanız, o sizin baltalığınız...
Filmin afişindeki kukla iplerinin şu diyalogtan esinlenilerek yaratıldığı varsayılmaktadır:
Don Vito Corleone:
You are like me, we refuse to be fools, to be puppets dancing on a string pulled by other men. I hoped the time for guns and killing and massacres was over. That was my misfortune. That was your misfortune. I was hunted on the streets of Corleone when I was
twelve years old because of who my father was. I had no choice.
|
|
| Başa dön |
|
 |
__Wolverine__

|
Tarih: Çrş 30.06.2004 18:35 Mesaj konusu: |
|
|
Ya aslında filmin hiçbir serisi sıkıcı değildi.Son filmde sadece Michael Corleone yaşlandığı için olaylarda birazcık pasif olarak görev alıyor ama onun yerine Andy Garcia Baba rolünü hakkını veriyor.Bence film gelmiş geçmiş en iyi filmdir.
Ayrıca carolgerber isimli arkadaşın belirttiği "sanırım 3.filmin sonunda ki acı son" lafı gerçekten yerinde söylenmiş bir söz.... _________________ Always Alternative Rock and Gothic Metal!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Cum 02.07.2004 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
Kötü haber: Büyük oyuncu Marlon Brando yaşama veda etti. Ölüm nedeni ise açıklanmamış. Ruhu şad olsun...  |
|
| Başa dön |
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Cmt 03.07.2004 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
| Cumartesi gecesi 24.00 de CNBC-E' de hatırasına bir filmi yayınlanacak... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 03.07.2004 3:12 Mesaj konusu: |
|
|
mükemmel gerçekten mükemmel bir seri.
allah rahmet eğlesin marlon brando... _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Cmt 03.07.2004 9:45 Mesaj konusu: |
|
|
Evet allah rahmet eğlesin 80 yaşındaydı ama yinede çok iyi şeyler çıkartıyordu .... _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Prş 29.07.2004 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
Francis Fred Coppala dörduncu bi film yaziyo su an insallah iyi olur... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
alp_khan

|
Tarih: Cum 06.08.2004 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
marlon brando,al pacino,andy garcia.... ve dierleri bu film serisi bastan asagı kalite kokuyo izlemekten sıkılınmayacak bir seri marlon brando nun olumu devamı icin bir engel tasımaz sanırım hepimizin bası saolsun devam icin bilgisi olan var mı? _________________ Turn back my life |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 06.08.2004 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
| alp_khan demiş ki: | | marlon brando,al pacino,andy garcia.... ve dierleri bu film serisi bastan asagı kalite kokuyo izlemekten sıkılınmayacak bir seri marlon brando nun olumu devamı icin bir engel tasımaz sanırım hepimizin bası saolsun devam icin bilgisi olan var mı? |
bi ustteki mesajimi okursan görursun devami hakkinda ne oldugunu bu arada ben bi suru Godfather hayrani gördum ama adamlarin cogunun Francis Fred Coppala nin kim oldugundan haberi yok o yuzden söyliyim surda o adam Godfather filmlerinin yöntmeni ve gelmis gecmis en iyi yönetmnlerden biridir bilmeyenlere duyurulur bide Marlon Brando nun ölumu neden etkilesinki devamini adam zaten birinci filmden sonra hic birinde oynamadi adamin prensipi zaten filmlerin 2cisi yada 3sunde devaminda oynamama.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Cum 06.08.2004 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Godfather bir üçlemeydi ve bitti, umarım yenisi çekilmez de -çekilirse de nedeni ticari kaygıdır, tıpkı 3. film gibi- filmin hikayesine, felsefesine ihanet edilmez... Ayrıca Mario Puzo olmadan bir Godfather daha yazılamaz, yazılmamalı da zaten! |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 06.08.2004 14:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Jawbreaker demiş ki: | | Godfather bir üçlemeydi ve bitti, umarım yenisi çekilmez de -çekilirse de nedeni ticari kaygıdır, tıpkı 3. film gibi- filmin hikayesine, felsefesine ihanet edilmez... Ayrıca Mario Puzo olmadan bir Godfather daha yazılamaz, yazılmamalı da zaten! |
abi sen ne dersen de adam yaziyo iste dörduncu filmi hemde söyliyim adamin niye ticari kaygisi olsun ya adam para icinde yuzuyo.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Cum 06.08.2004 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
Kaynak gösterir misin? Ayrıca bahsettiğin proje yanılmıyorsam Mario Puzo ölmeden önce düşünülmüştü. O öldükten sonra iptal edildi; hatta başrollerde DiCaprio falan düşünülüyordu.
Not: Francis Fred Coppola değil, Francis "Ford" Coppola...  |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 07.08.2004 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
| Jawbreaker demiş ki: | Kaynak gösterir misin? Ayrıca bahsettiğin proje yanılmıyorsam Mario Puzo ölmeden önce düşünülmüştü. O öldükten sonra iptal edildi; hatta başrollerde DiCaprio falan düşünülüyordu.
Not: Francis Fred Coppola değil, Francis "Ford" Coppola...  |
notun icin saol kaynak elimde yok adam kendisi tvde acik acik dedi ben adamin yalancisiyim adam yaziyorum dörduncu bi filme dedi.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cosmic_Energy

|
Tarih: Pts 01.11.2004 22:48 Mesaj konusu: |
|
|
4. çekilirse tabi aslına uygun süper olur... _________________ <div>Hayaletler hiç uyumaz, aramızda dolanırlar...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 02.11.2004 1:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Cosmic_Energy demiş ki: | | 4. çekilirse tabi aslına uygun süper olur... |
yok ya biraz arastirdim tamamiyle birakilmis.Hem Coppala nin Mario Puzosuz bi senaryo yazmak istememesi ve seriyi mahvetmeme korkusu yuzunden birakmislar _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
_RiveRwind_

|
Tarih: Sal 02.11.2004 6:03 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu başlığa nasıl yazmamışım daha önce, inanamadım kendime...
Bu film bir filmdir, yani nasıl anlatsam ki... çok başarılı. 3'lemeyi bir çırpıda izlemiştim, gece başlayıp sabaha kadar 10 saatlik bir süre iptaldim. Sonraları da tekrar tekrar 3'lemeyi izledim, onca saat kaldırmıyor insanı karşısından. Ve bazen de hala izleyesim gelir, arkadaşımda DVD'leri vardı, benim de edinmem gerek. 3 film de birbirinden güzel, şahane! Filmler bittikten sonra "nerde benim pistolüm" diye dolandığımı ve "bu nasıl bir film lan böyle, sevmedim" diyen bir arkadaşımı boğmaya kalkıştığımı hatırlıyorum. Abi, bu film sevilmez mi!
En hastası olduğum sahne, Al Pacino'nun mahkeme olayları esnasında karısına tokatı yapıştırma sahnesidir. Benim karım da bana öyle bir şey dese aynısını yapardım.
Filmin hangi bir yerinden bahsedeyim ki, tamamiyle bütün olan bir film ve bence filmler o kadar uzun olmasına rağmen baymıyor insanı ve bir olay üzerinde çok durulmuyor.
"Corleone ailesi bugün tüm işlerini bitirecek" ve "Ona geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunacağım" replikleri...
Ayrıca kendi fikrimi sorarsanız, bu filmin 4. çekilmesin derim. Tam zirvede bırakılmış çünkü film, mükemmel, kusursuz geldi bana ya da çok sevdiğim için görmezden geliyorumdur.
İzlenilsin, izletilsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
|