Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İST-Add+ Tube Drive-Ms Pozitron Delay-70's 80's Deri Montlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İST-Add+ Tube Drive-Ms Pozitron Delay-70's 80's Deri Montlar
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DeePShaDow

MesajTarih: Cum 01.08.2008 16:14    Mesaj konusu: İST-Add+ Tube Drive-Ms Pozitron Delay-70's 80's Deri Montlar Alıntıyla Cevap Ver

Arrow 2007 Full Orjinal İngiliz Malı MARSHALL JCM 2000 DSL 401 , 1x12 Gold Celestion Hoparlör, ALL TUBE 40 WATT COMBO ELEKTRİK GİTAR AMFİSİ : Kendisi sıfır kadar temiz, lambalar orjinalleri ile yeni değiştirilmiş ( 4 adet EL84 - 4 adet ECC83 lamba vardır ), orjinal footsiwici dahil, footswic 3 kanal geçişi sağlıyor 3 kanal CLEAN-OD1-OD2 ... Fx loop, bir tane daha footswich girdiğinizde ise reverb açıp kapatıyor.

Arrow clean kanalı : Normal volume - Gain ve 3 band ekolayzer (treble, middle , bass )

Arrow od1 ve od2 kanalı ortak 3 band ekolayzer ve gain, Normal volume ve master volume.

Arrow Amfinin clean tonu çok temiz, hatta aldığımdan beri en çok takıldığım kanaldır, ciddi bir tad var. Od1 kanalı british tarzında cruncy tonlar içeren bir kanal, tabi bu kanalı gain ayarıyla dahada sertleştirebilirsiniz. Od2 işte bu kanalda bizim killer kanalımız, tertemiz hi gain bir rifflerde ve sololarda dibe vurmuş lamba delisi bi kanal, hayatımda ilk kez kullandığım bir lambalı amfidir ve 3 kanaldada capcanlı dokunsan tonları tutacakmışsın gibi tane tane bir his veriyor. Lambalı amfi dedikleri bu olsa gerek...Ayrıca evde kullanıyorum, çok ses oluyor olayı yok , apartmanda yaşıyorum, normal volume full açıkken ve master volumede % 25 30 açıkken tam ideal yükseklikte bir ses oluyor , sesi sonuna kadarda açıp denedim aynı temizliklikte daha yüksek hacim veriyor doğal olarak, amfinin dip gürültüsü ise sıfırdır, gelip 3 single fender strat gitarımla deneyebilirsiniz.

Arrow Tamamen para ihtiyacından dolayı satılıktır bilginize...

Arrow Fiyat : 1500 ytl ( Son fiyattır, lütfen ''abi 1300 olurmu'' tarzında
mesaj atmayın. ) Çok severek kullanıyorum, satılmasına muhtaç değilim, yani satılsada olur satılmasada...

Temsili fotoğrafı :

- Arkadaşım adına açıyorum ilanı... Pedalı alalı henüz 10 gün olmuş, yani pedala sıfır diyebiliriz. Oldukça parlak temiz ve melow tonlara sahiptir, blues dan crunch tonlarına kadar geniş yelpazeli tonal karakteri güçlü bir pedaldır.

Fiyat : 85 ytl - 80ytl - 70 ytl oldu. ( Takas ve pazarlık Yoktur )

Tüm şehirlere alıcı ödemeli itina ile kargolabilir. ( İstanbuldan elden teslim imkanı vardır...)

Pedalın Fotoğrafları ;

Arrow Ms Pozitron El yapımı Analog delay pedalı ; Mecburen satıyorum, tamamen para ihtiyacı, ve feci halde kafam bozuluyor bu işe ! bu pedal kısaca benim olmazsa olmazımdı, satacağım aklıma dahi gelmezdi... mustafaya 20 25 gün önce yaptırdım. dumanı üzerinde mükemmel bir pedal !

Arrow Fiyat : 75 ytl - 70 ytl oldu ! ( fotoğraflar yakında eklenecek, takas ve pazarlık yoktur. )

Arrow - 80's Deri Motor Montu ; Hakiki dana derisinden kısa kahverengi armalı motor montu ekliyorum, gerçekten çok şık ve tarz bir monttur. bu kısa deri montları 2. elci bir iki yer 180 den aşşağı vermiyor yani en az 180 ila 300 arası fiyata dahil oluyor. Bu tarz olanlarıda 250 230 dan aşşağı vermiyorlar, Çünkü senelerdir alışveriş yaptığım toptancısına kadar tanıdığım insanlar, geçenlerde götürdüm satmak için, nakitim yok dedi şu anda, olsa alırdım dedi bende çıktım geldim.

- tertemizdir hiçbir yamuğu yoktur, kendisi L_XL ayarında, ben 1.85 cm - 80 kiloyum bana tam oluyor , ama 95 kiloluk 1.90 - 92 cm'lik bir adamada çok güzel oturur. yani kilo ve boy ortalaması için beden verecek olursam , 1.80 - 1.95 boyunda 70 - 100 kilo arası insana olabilecek kalıptadır. Gelip deneyebilirsiniz.

İstediğim fiyat ; 180 ytl - 170 ytl oldu.

Fotoğrafları ;

Arrow 70's Deri Palto ; Siyah renkte diz kapağına kadar gelen, orjinal senesinden kalma çok havalı kuzu derisinden dar oturan bir kalıba sahip ( belide oturur ve çan şeklinde aşşağı süzülür ) kuş kadar hafif bir palto, senelerin verdiği vintage bir görünümü vardır derisinde hafif taşlanmalar meydana gelmiş fakat taş gibidir ! (tahminimce 1978 ya da 1979 olmalı) rahmetli brandon lee'nin the crow adlı filminde '' lan bu paltodan bi tanede bende olsa keşke'' diyerek iç geçirdiğimiz paltonun neredeyse aynısıdır ! Yalnız benim en sinir olduğum tarafı milletin bu palto hakkında aynı geyiği yapması '' vaay metriks'' la hayal gücünüz sadece o filmlemi sınırlı, bunun neonun paltosuyla hiçbir alakası yok ayrıca bi matrix de neo giydi diye her gördüğünüz siyah deri paltoyu o adama ilişkilendireceksiniz diye bir zorunluluğunuzmu var ? Smile neyse necip türk milletinin ağzı işte , boş durmaya ne kadar dayanabilirki ? asla satmayacağım birşeydi, fakat malumunuz gene para para para, tahminimce 65 ila 85 kilo arasında olanlara bedeni rahat olur , boy sınırı ise yok ! benimle çok hatıraları vardır kendisinin... Bir zaman sonrada büyük olasılıkla satıştan çekebilirim, şu an gerçi ilgilenen 2 arkadaşım var para denkleştirmeye çalışıyorlar, artık kime giderse...

İstediğim fiyat ; 150 ytl dir ! ( takas yoktur, almayı ciddi ciddi isteyen arkadaşlara ufak tefek kolaylıklar sağlarım abartılmamak kaydı ile ! )

Fotoğrafları ;

Msn: blackmadguitar@hotmail.com

Cep : 0535 294 40 72 - Savaş

Arrow ÖNEMLİ NOT Arrow ilanda zaten yazan şeyleri soranlara hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim örnek '' amfi kaç yılı yapımı, kaç yıllık '' veya ''lambalar yenimi, evde çok ses olmazmı '' siz sevgili vaktinizi ayırıp ilanımı okumazsanız bende sizinle vakit kaybetmem. ''Abi bu amfi için biri şöyle şöyle dedi sorun olmazmı ne olcak ? '' nemi olacak ? sen onu dinle beni boşver , söylediği tamamen hayal bile olsa nası olsa benim sözüme inanmayacaksın, amfisini satmaya çalışıyor diye, o yüzden bana bu sorularlada sakın gelmeyin. Bu sebeple lütfen ama lütfen direk almaya karar vermiş , kem küm etmeyen kendi kafasından bahaneler üretmeyen '' İŞ OLSUN DİYE BENİ MSN'ye EKLEYİP ASLINDA BEN TSL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VS. DEMEYEN '' insanlar benimle irtibata geçsin, Doların tavan yaptığı şu günlerde hiçkimseyle özel olarak uğraşmam nazıyla oynamam, bunu bilesiniz, alan alır almayan almaz.

Teşekkürler...

En son DeePShaDow tarafından Cum 21.11.2008 0:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 37 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeePShaDow

MesajTarih: Sal 05.08.2008 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiyat 75 ytl olmuştur son fiyattır ,

30 - 35 ytl zararına sıfır pedal, düşünenler iyi düşünsünler, kaçırmasınlar...
emigrate

MesajTarih: Çrş 06.08.2008 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slm dostum iyi satışlar.
Arkadaştan Line 6 Spider amfi aldım gayet güvenilir, güzel bir insandır kendisi. Amfi çok temiz ve kusursuz bi şekilde hızlı ve sağlam kargolanmış olarak elime ulaştı. Amfi ve gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeePShaDow

MesajTarih: Cum 08.08.2008 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

- Mert Abi çok teşekkür ederim, amfiden memnun kalmana çok sevindim , şayet her sattığım cihaz konusunda birazda olsa kaygı taşıyorum, '' bu kadar heveslendi arkadaş, ya beğenmezse ya da umduğu gibi bulamazsa '' diye , içim rahat oldu artık... ne mutlu bana.
DeePShaDow

MesajTarih: Prş 21.08.2008 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

....

En son DeePShaDow tarafından Cmt 20.09.2008 18:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeePShaDow

MesajTarih: Cum 22.08.2008 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son DeePShaDow tarafından Cmt 20.09.2008 18:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeePShaDow

MesajTarih: Sal 26.08.2008 0:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlana Ms Pozitron analog delay pedalı ekledim.

İçim kan ağlayarak para ihtiyacından satıyorum bilginize !

Fiyat : 75 ytl ! - bana telden ulaşırsanız daha iyi olur.

teşekkürler...
_trivium_

MesajTarih: Sal 26.08.2008 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

delayın sıfırı 85 ytl abi.istersen bir daha incele fiyatları.yardımcı olmak vede satışı kolaylaştırmak için söylüyorum yanlış anlama.
DeePShaDow

MesajTarih: Sal 26.08.2008 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Delayı 20 gün önce mustafadan aldım, sıfırının 85 ytl olduğunu zaten biliyorum , hiç satmak istemediğim bir pedal fakat sadece 10 gün kullandığım bir pedalıda 50 - 60 ytl ye falan satmaya hiç ama hiç niyetim yok, çünkü pedalı beğenmediğimden falan değil , para lazım olduğu için satışa çıkardım... bu pedalı satsam yine durumumu düzelttiğimde aynısından tekrar mustafaya yaptırıcam.

Tonlamada olmazsa asla olmaz dediğim pedaldır kendisi...

Kısaca gönülsüz satıyorum... satılmazsa daha iyi olur. Bana göre manyetiklerin ve Add+ tube drive pedalının satılması önemli şu durumda, delayın değil. Teşekkürler...
DeePShaDow

MesajTarih: Cum 29.08.2008 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ADD+ Analog tube Drive fiyatını 70 ytl ye çekiyorum bu kesin son fiyattır ! pedal 20 - 25 günlüktür !

Ms Pozitron Analog delay fiyatını 70 ytl çekiyorum son fiyattır 25 günlüktük !

iki pedalın fiyatı toplam 140 ytl dir.

Para derdi olmasa asla satmam, pedallardan çok memnunum , bilginize.
DeePShaDow

MesajTarih: Prş 04.09.2008 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Analog delayı yarına kadar bir arkadaşa ayırıyorum, yarın bir aksilik olmazsa alışverişi gerçekleştireceğiz, detayları buraya yazarım artık.

Add+ Tube drive satışı devam ediyor...

bilginize...

En son DeePShaDow tarafından Cmt 20.09.2008 18:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeePShaDow

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ms Pozitron Analog delay pedalı satışı devam etmektedir, arkadaşın parasal problemi oluşmuş , neyse en azından bu alışkın olduğumuz bir durum şükürler olsun...

- Böylece Add+ Tube drive - Ms pozitron analog delay satışı devam ediyor.

En son DeePShaDow tarafından Cmt 20.09.2008 18:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yavuzkeremlongur

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pedalları denedim manyetikleri denedim alacak arkadalara hayırlı olsundan başka diyecek bişeyim yok. iyi satışlar lele.
DeePShaDow

MesajTarih: Pts 08.09.2008 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eyvallah lele, senin beğenmen benim için en güzel referans, elektronikten anlayan adamsın vesselam.
DeePShaDow

MesajTarih: Prş 11.09.2008 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

- Manyetikleri satıştan çekiyorum, zaten emg dg20 set almak için satışa çıkarmıştım, bu sayede gitarımın orjinalliğini bozmama kararı aldım. İlerde durumu düzeltirsem emg dg20 seti ayrı olarak alıcam.

- Pedallar ise satıştadır. tube drive ı kendi amfime boost ettiğimde tadına doyamadım, kesinlikle para ihtiyacından dolayı satılıktır. O parada cep harçlığı olarak kullanılacak, başka bir pedal falanda alınmayacak bu kadarda şeffaf bir şekilde belirtiyorum.

Teşekkürler...
DeePShaDow

MesajTarih: Cmt 20.09.2008 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

- Ms Pozitron delay pedalını What_tha nickli arkadaşıma ayırıyorum, büyük ihtimalle hafta içi alacağını beyan etti.

- Add+ Tube drive pedalı satışı devam ediyor...
DeePShaDow

MesajTarih: Çrş 24.09.2008 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlana Marshall Jcm2000 dsl401 full lambalı combo amfi eklenmiştir.
DeePShaDow

MesajTarih: Prş 25.09.2008 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ms pozitron delay pedalı '' denizin ( What_tha) '' özel bir durumu oluştuğu için satışı iptal edilmiştir.

bu sebeple tekrar satıştadır tüm ürünler, bilginize...
DeePShaDow

MesajTarih: Cum 26.09.2008 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

- Sevgili dostlar , Özellikle para ihtiyacımdan dolayı satılık diye belirtmeme rağmen takas teklifleri geliyor. ( Klasik bir ''neden satıyorum cevabı'' gibi görünecek belki ) Para ihtiyacım olmasa ya amfiyi satmaz ya da daha bluesy tonlar verecek bir amfi ile takasa açardım. Bu sebeple şimdilik takas yapamıyorum, ha olurda bu sıkıntıyı atlatırsak allah kerim.

- Amfinin fotoğraflarını daha aldığım ilk günde lambalarına devresine herşeyine varana kadar çektim fakat cep telefonu ile çektiğim için bilgisayara atacak aygıt falan yok. Bu yüzden görmek isteyene temsili bir fotoğrafını koyabilirim anca, dediğim gibi emin olmak istiyorsanız buyrun gelin evimde deneyin görün misafirim olun. Fotoğraf olayınıda özelden soran arkadaşlar oldu bu yüzden bu açıklamayı yaptım.

- Amfinin kozmetik durumu için sıfır kadar temiz dedim, çünkü sıfır kadar temiz, fakat çizik varmı diye endişe eden arkadaşlara gidip sıfırını ( bulurlarsa tabi ) almalarını tavsiye ederim. Bu yüzden ben amfiyiyi 2. el olarak aldım yine 2. el diye satıyorum sıfırdır diye satmıyorum, işin tuhaf tarafı yine bir arkadaş bunları açıklamama rağmen özelden faturası varmı diye sordu bana.

- Gene özelden gelen bir soruyu sizlerede açayım; bu amfi ile rock - hard rock veya crunch çalınır diyorlar, trash -death metal türevi tonlar alınırmı ?

Cevap : elimde bulunan Add+ Tube Drive pedalı ile od2 kanalında boost ettiğimde, bu fazlasıyla mümkün, direk hi-gain'e dönüyor , paşalar gibi trash ve death bilimum metal işine giriyor, çok güzel slayer parçaları çalınabiliyor. Ki ben bu sert tonu 3 single fender stratla alıyorum, varın gerisini siz düşünün. Boost etmeden humbuckerlı bir gitarlada yine aynı sertliği almak mümkün, çünkü bunuda denedim, yani amfi tamamen analog olduğu için, nasıl bir gitar jacklarsanız gitarın performansını karakterini tamamen yansıtıyor. Denemek bedava beyler buyrun gelin birde siz sözlerimden emin olun.

Amfinin temsili bir fotoğrafını ekleyerek, Teşekkür ediyorum...
STP

MesajTarih: Pts 06.10.2008 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amfiyi deneyip gördüm, gayet başarılı ve sorunu yok gibi. beyaz stratına giden bi amfi bulursun inşallah sen de bi gün..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız