Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Gitar tamamen kusursuzdur. 10 ay önce sıfır olarak aldım. Gövde tümüyle parlak cilalı quilted ash. Fender'in de ash gövdeli akustik gitarları var. Sap maun ve elektro gitar gibi ince, rosewood klavyeli. Kasa jumboya yakın büyüklükte, derin ve güçlü akustik sesi için tercih ettim. AW serisi akustiklerden daha ağır ve oturaklı. Klasik bir akustik gitar görünümünden çok daha çarpıcı güzellikte. B-Band eşik altı manyetiği var. Fret erimesi ya da cızırdama gibi hiçbir sorunu yok ( kullanmak için pek vaktim de olmadı). Farklı bir proje var aklımda o nedenle ayrılmayı düşünüyorum gitarımdan. Fiyatı 410 YTL. Daha önce bu forumdan birkaç gitar sattım, hepsi de bakımlı,tertemiz ve sıfır ayarında gitarlardı, hiçbir memnuniyetsizlik yaşanmadı. Çantası ile birlikte kutusuyla kargolayabilirim.
Ibanez'in sitesinden aldım fotoyu. Evde daha ayrıntılı fotoğraflar çekip koyacağım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız