Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar çok sevdiğim discman'imi satıyorum. Kesinlikle çok memnundum, ancak elime başka bir mp3 çalar geçti, hediye olduğu için de onu kullanmaya karar verdim, discman de yaklaşık 8 aydır öyle yatıyor evde, ben de satmaya karar verdim.
Gelelim özelliklerine. Birincisi bulunabilecek en iyi ve üst düzey discmanlerden biri. Tek kalem pille çalışıyor ve şarjı 50 saat civarında gidiyor. Şöyle bir örnek vermem gerekirse, tek bir pille 3 hafta kullandığım oldu ki bu süre içinde İzmir - İstanbul otobüs seferi de yaptım ve yol boyunca (gidiş- dönüş ) sürekli çalıştı. Diğer özelliklerini sıralamak gerekirse;
-- Adaptörü ile içindeki pili şarj edebiliyor, yani ekstra olarak birpil şarj aletine gerek yok.
-- İstediğiniz kalar sallayın, hiçbir şekilde müzik durmuyor ( G - Protection)
-- Kablolu kumandası var, yani çantanıza attıktan sonra bir daha çıkartmanız gerekmiyor.
-- Kutusu, faturası, herşeyi duruyor. Alacak olan arkadaşa ürünü mağazadan aldığım gibi vereceği ( Kulaklıklar hariç ) Kutu içeriği: Discman, kablolu kumanda, özel taşıma çantası, şarjlı örijinal Sony pili, pil muhafaza kutusu, adaptör, kullanım klavuzu, Sonic stage yazılım cd'si.
-- En önemlisi, ses kalitesi inanılmaz. Bu fiyata ( hatta 2,3 katı fiyata ) alabileceğiniz herhangi bir müzikçalardan çok çok daha iyi ses kalitesi.
-- Kullanımı çok kolay, iPodlardakine benzer bir tekerleği var, 4 satır olan ekranda istediğiniz şeyi bulmak çok kolay.
-- Radyosu var
-- Ekolayzır ayarları gayet detaylı, ayrıca "custom eq" özelliği var, gerçekten çok başarılı.
-- Atrac3 formatı sayesinde bir cdye 490 şarkı sığabiliyor.
-- Playlist yaratma özelliği var.
Ürünün tek bir eksisi var, o da kapak yayı biraz gevşedi, bir sorun yaratmıyor ancak cd değiştirmek istediğiniz zaman bir elinizle kapağı tutmak zorunda kalıyorsunuz. Bunun dışında da hiçbir eksiği yok. Dediğim gibi, boyuta değil ses kalitesine önem verenler için çok uygun bir ürün, benim satın alma sebebim de buydu zaten.
Gelelim fiyata; 60 YTL istiyorum. Ancak dediğim gibi, bu fiyata ses ve malzeme kalitesi daha iyi olan bir müzikçalar bulunması neredeyse imkansız.
Temsli resmini koyuyorum:
_________________ Alınık Gitar ; Satılık Sony DN-F 600
Arkadaşlar bu cihaz bende de olduğundan yazmak istedim. Çok ama çok güzel bir discman bu. Aynen satan arkadaşımda olduğu gibi MP3 player'a geçince bende de ikinci plana düştü ama gerek ses kalitesi, gerek çok az pil yemesi, gerek radyosunun olması, gerekse MP3 cdlerinizi de okuyabilmesi ile gerçekten Sony'nin en iyi discmani diyebilirim. Ben zamanında alırken bir çok discmanin arasından ses kalitesi farkıyla seçmiştim. Ben elimde aynı zamanda çok fazla cdm olduğu için satmıyorum. CD arşivi bulunan arkadaşlar özellikle düşünsün. Arkadaşımıza iyi satışlar diliyorum... _________________ http://www.turkrock.com/ftopic85591.html+vintage+club
Güzel yorumların için teşekkürler dostum. Çok az bile kullanıyor olsan kesinlikle satmazdım gerçekten.. _________________ Alınık Gitar ; Satılık Sony DN-F 600
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız