Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
selam ey ahali.. arkadaşıma ait olan bu iki güzide aleti ay sonuna kadar satmamız gerekiyor..
cort evl-x4 bilinen bir gitar zaten, geçen sene almıştık.. kullanıma bağlı ufak tefek çizikleri var lakin derin bir çiziği yada vuruğu yok.. sıfır fiyatını öğrendim peşin indirimiyle 600ytl civarına geliyormuş..
pazarlık sevmediğimden olur fiyatını söylüyorum 450ytl
bir adet de digitech RP250 buda gayet iyi durumdadir sıfırı 300ytl civarıymış sanırsam bununda oluru 200ytl
ikamet ist/şirinevler lakin bu çevre ve avcılar beylikdüzü v.s. taraflarında gösterebilirim aletleri..
resimleri yakında eklerim, özel sebeplerden ötürü takas diye bir opsiyon yok, fiyatlar sondur zaten en yuvarlak hallerini söyledim, kendini iyi hissetmek isteyen varsa 20-30ytl üstünü söyler indiririm adet yerini bulsun.. ilan muhtemelen ay sonuna kadar geçerli olucaktır.. saygılar sevgiler..BuraK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız