Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İst/İzmr:Dolandırıcılık Olayı Hüseyin Kaşıkçı(resim eklendi)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İst/İzmr:Dolandırıcılık Olayı Hüseyin Kaşıkçı(resim eklendi)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bahoo74

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 0:50    Mesaj konusu: İst/İzmr:Dolandırıcılık Olayı Hüseyin Kaşıkçı(resim eklendi) Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle belirteyim olay forumda gerçekleşmedi.
Msn listemde uzundur olan fakat tanışıklığım olmayan Hüsyin Kaşıkçı adlı şahış msn iletimde görüp gitarları denemek istedi.Daha sonra paranın bir kısmını patronunun kredi kartından çekiceğini söyledi.Neyse geldi denedi iki gitarı da beğendi ikisini almak istedi.Bakırköy Rock Markette 1150ytlye anlaştık.Fakat Rock Marketin garanti bankasıyla anlaşması olmadığı için 12 taksitte 900ytlye 300ytl kesilceğini ve gereksiz masraf olacağını söyeldik.Arkadaş yok zaten patronun kartı 1200 limit koydu diyip 250 sini de bir hafta sonra nakit ödiyeceğini söyledi.
Şimdi bana salak malak saydırcaksınız ama temiz yüzlü çocuktur öder diyip kabul ettim.He bir de arkadaş daha bu mevzular olmadan önce bana daha önce bir gitar kargoladığını kişinin kendisine 250ytlyi ödemediğini ve böyle müzisyen nasıl olur filan diye bir hikaye anlatmıştı.Bende iyi niyet gösterip verdim paşa paşa gitarları.
Bir aydır bir kaç kere telefona çıkıp geçiştirdi sonra günde 30 40 kere aramalarımdan sıkılmış olsa gerek hattını kapattı.
Kırmızı lth h-202(bulunması zor bir gitar yani hiç olmazsa göülünce tanılır)
Epiphon Sg Goth
Renkli gözlü bir yetmiş boylarında siyah dalgalı uzun saçlı hippi bir tip mimar sinan moda tekstilden mezun olduğunu söylemişti.
Bu çocuğu tanıyan bilen gören varsa lütfen bana yardımcı olsun.
Birde karakola gidip suç duyurusunda bulunsam bu adamı bulabilir miyim?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Hepinize kazasız belasız alışverişler...

En son bahoo74 tarafından Pts 04.08.2008 3:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anatolia999

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yinemi bu okul çocugu ya yinemi yaa bu herifi gordugunuz yerde dövmeyin sakın direkt öldürün dünya bu pisliklerden kurtulmalı benide bi ara dolandırmıştı ama resimlerini yine forumdan bi arkadas gondermişti herifin gozu korktu yolladı gitarı geri.. arkadas gecmiş olsun bu arada ne diyim üzüldüm valla...
erginnn

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 1:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu adamın vakası 2 oluyor sanırım
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bahoo74

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bahoo_74@hotmail.com daha öncede canı yanan arkadaşlar beni eklerse çok sevinirim
Başa dön
OmniaMovens
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

isim soyismini bildiğine göre hemen suç duyurusunda bulun hiç bekleme. ayrıca mezun olduğu okulda doğru olabilir kolayca ulaşabilirsin doğru bilgiye yani. zaten buna 1 telefon gelince, paranı hemen vericektir. inşallah tabi. geçmiş olsun çok
Başa dön
insan_devresi3

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

söyleyin kardeşim cebi veriym gelin toplanıp dövelim. polis kankalar da var benim. eşek okyanustan gelinceye kadar döveriz
OmniaMovens

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi polisin adını karıştırma böyle birşeye istersen, kendin döv tabi de.
Başa dön
ebsrepic

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu adamlar o haram parayla aldıkları gitarları nasıl çalabiliyorlar? nasıl içlerine siniyor ya. bi müzisyen bunu yapamaz ya! insan değil bunlar!
fenderstrat28

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede bulup dovceksin yalvartana kadar.. ondan sonra bidaha yaparsa bidaha dovceksin illaki bi gun boyle seyler yapmayı bırakır heralde Smile gecmiş olsun kardesim...
cardesh

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

direkt dolandırıcı ismi yalnız Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ebsrepic

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şimdi insanların neden psikoya bağladıklarını anlayabiliyorum sanırım o herif karşıma çıksa gözümü kırpmadan biyerlerini kırabilirim Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
night_slash_rain

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 11:45    Mesaj konusu: Re: Yardım Dolandırıcılık Olayı Hüseyin Kaşıkçı Alıntıyla Cevap Ver

geçmiş olsun, ama bu aşağıdaki durum da yapılmaz yani..

bahoo74 demiş ki:
...temiz yüzlü çocuktur öder diyip kabul ettim.He bir de arkadaş daha bu mevzular olmadan önce bana daha önce bir gitar kargoladığını kişinin kendisine 250ytlyi ödemediğini ve böyle müzisyen nasıl olur filan diye bir hikaye anlatmıştı.Bende iyi niyet gösterip verdim paşa paşa gitarları...

bu durumda aldatıldıgını nasıl ispatlayacaksın ?
Başa dön
mmt

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kardeş çok büyük geçmiş olsun ama önce sen gerekli prosedürleri uygula en azından haklı olduğun bir gerekçen olur , prosedürler işe yaramazsa kendi yöntemini uygula ( Dayak vs vs ... ) tekrar büyük geçmiş olsun .
Aytekcan

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 13:24    Mesaj konusu: Re: Yardım Dolandırıcılık Olayı Hüseyin Kaşıkçı Alıntıyla Cevap Ver

night_slash_rain demiş ki:
geçmiş olsun, ama bu aşağıdaki durum da yapılmaz yani..

bahoo74 demiş ki:
...temiz yüzlü çocuktur öder diyip kabul ettim.He bir de arkadaş daha bu mevzular olmadan önce bana daha önce bir gitar kargoladığını kişinin kendisine 250ytlyi ödemediğini ve böyle müzisyen nasıl olur filan diye bir hikaye anlatmıştı.Bende iyi niyet gösterip verdim paşa paşa gitarları...

bu durumda aldatıldıgını nasıl ispatlayacaksın ?

Çok basit , oyuna dolandırıcılıkta ün salmış arkadaş gibi devam ederek. Arkadaşı bi odaya kapatacaksın ilk önce , sonra vercen kutsalı , vercen kutsalı , al sana ispat.
Başa dön
bahoo74

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle üzüntümü ve doğal olarak sinirimi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.Hiç olmazsa hala bu tür olayları kınayan ayıplayan insanların olduğunu görmek umut verici.
night_slash_rain:haklısın saflık değil mi güvendik 250ytl için ayıp etmeyelim yok git sonra gel yok senet imzala demedik alsın işini görsün çalsın dedik sonra ayıbı o etti.İnsan dolandırsa bile oturup muhabbet ettiği kendisine iyi niyetle yaklaşan adamı dolandırır mı?Bana o kadar uzak ki göremedim işte.
En sinir bozucu yanı da telefona açıp ben ödeyemicem durumum kötü dese canın saolsun diyecem ama adam telefonu açmıyo arıyorum arıyorum açmıyo ne zaman farklı bir numaradan arasam açıp kardeşim işte şöyle oldu böyle oldu yok balattayız gel rakı balık yapıyoruz gel sende gibisinden laflar ediyo adamı keriz yerine koyuyo.
Şimdi böyle olunca parasını gitarını geçtim insan bi karşısına çıkıp iki çift laf etmek istiyo.
İlgilendiğiniz için ve destek olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim...çok saolun...
Başa dön
malveko

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vayy..bu beni ilk dolandıran adam ya..baya duygulandım gerçekten..3sene önce çarpmıştı beni..görür bulur yakalarsanız bol bol selam söyleyin.. Very Happy
GHOST87666

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçmiş olsun arkdaşım üzüldüm gerçekten neden böle bişiler yaparlar anlamam ya biz o ensturmanları ne zorluklarla alıyoruz sonra ihtiyac bişiler oluyo satmak istiyoruz iyilik yapalım diyoruz böle oluyo geçmiş olsun tekrar dostum hep iyi niyetimizden kaybediyoruz herşeyde
Başa dön
alpergrk

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

malveko demiş ki:
vayy..bu beni ilk dolandıran adam ya..baya duygulandım gerçekten..3sene önce çarpmıştı beni..görür bulur yakalarsanız bol bol selam söyleyin.. Very Happy

arkadaş zamanında dolandırıldıgında acaba sen uyardın mı insanları?
uyardıysan sorun yok diyecegim ama duygulandım falan diye yaklaşımın da üzücü..
EN AZ 3 senedir belli ki bu adam bu şekilde dolandırıcılık yapıyor.

geçmiş olsun diyorum bahoo..
umarım bulursun izini alırsın geri kalan paranı..
malveko

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alpergrk demiş ki:
malveko demiş ki:

arkadaş zamanında dolandırıldıgında acaba sen uyardın mı insanları?
uyardıysan sorun yok diyecegim ama duygulandım falan diye yaklaşımın da üzücü..
EN AZ 3 senedir belli ki bu adam bu şekilde dolandırıcılık yapıyor.

geçmiş olsun diyorum bahoo..
umarım bulursun izini alırsın geri kalan paranı..
turk rockta nicki yok bu elemanın..olsa uyarırdım tabi ki..duygulandım diye yaklaşmam da olaya biraz mizah katıp arkadaşa destek olmak..acısını paylaşmak..
vilekrueger

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anatolia999 demiş ki:
yinemi bu okul çocugu ya yinemi yaa bu herifi gordugunuz yerde dövmeyin sakın direkt öldürün dünya bu pisliklerden kurtulmalı benide bi ara dolandırmıştı ama resimlerini yine forumdan bi arkadas gondermişti herifin gozu korktu yolladı gitarı geri.. arkadas gecmiş olsun bu arada ne diyim üzüldüm valla...

moruq senin gitara çökmeye çalışan denyo mu bu? ismimi resmimi kaldırın forumdan diye tehditler savuruyodu, hakikaten sopalıkmış ama.. Evil or Very Mad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız