Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Laptop performans arttırma önerileri
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Laptop performans arttırma önerileri

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
glamdring_s

MesajTarih: Pts 09.06.2008 15:21    Mesaj konusu: Laptop performans arttırma önerileri Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar ben toshibanın satellite serisi laptop'unu kullanıyorum zamanında öğretmen kampanyası ile almıştım teknik özellikleri;
1.70ghz
240mb ram
40gb harddisk

çok temel özellikleri yazdım, bilgisayarı sadece üniversite paperlarını yazmak müzik dinlemek ve internete girmek için kullanıyorum yani ekran kartımın falan bir önemi yok zaten, ancak son zamanlar msn mozilla ve media player'i beraber açtığımda bile ıkınıyor bilgisayar, performansı arttırmak ve sadece istediğim gibi bu basit kullanımda daha rahat etmek için öneribileceğiniz birşeyler varsa çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.
Gibson Les Paul Vintage Mahogany(w/Alnico V Burstbucker Pro's) - Planet Waves PwCt04 - EHX S. Stone - Crybaby 535Q - Digitech Whammy - Ibanez TS9 - Hughes & Kettner Tubeman MKII - Ernie Ball VpJr - EHX S. Clone - Carl Martin Red Repeat - Boss RC20XL
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingofloss__

MesajTarih: Pts 09.06.2008 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşletim sistemin ne?
256MB RAM ile artık zor çalışırsın.RAM'i arttırmanı tavsiye ederim.
glamdring_s

MesajTarih: Pts 09.06.2008 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Intel Pentium "M"(bu nedir bilmiyorum benim bildiğim pentium I-II-III vardıVery Happy) Processor diyor.

Peki ram'i arttırmam kesin bir çözüm üretirmi? yani işletim sistemi yavaş ise ram kendi başına kurtarırmı. Buna ek olarak sanırım bu ramlerin markaları falan var, önerebileceğin bir marka ve mb varmı acaba?

Evet bilgisayarlardan anlamıyorum:)
Gibson Les Paul Vintage Mahogany(w/Alnico V Burstbucker Pro's) - Planet Waves PwCt04 - EHX S. Stone - Crybaby 535Q - Digitech Whammy - Ibanez TS9 - Hughes & Kettner Tubeman MKII - Ernie Ball VpJr - EHX S. Clone - Carl Martin Red Repeat - Boss RC20XL
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gabriyeli

MesajTarih: Pts 09.06.2008 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle laptobunun alt kısmında vidalı yerlere açarak üzerindeki ram'e bakabilirsin, mhz hızı önemli büyük ihtimalle 333 mhz'dir o hızda bir ram alman gerekiyor, eğer hiç elin yatkın değilse bu işlere uğraşma servise git orda onlar halletsin Smile devletin öğretmenlerimize attığı güzel bir kazıktır o elindeki laptop Smile ayrıca 80 gb harddisk takarsan daha bir çaça olur. Elinde boşa çıkacak olan 40 gb harddiskinide taşınabilir diske çevirirsin mis gibi Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız