Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
21 yaşında bir üni öğrencisiyim. 2 yıldır bass gitar çalıyorum. Daha önce 3 grubum oldu. Çok sayıda stüdyo hatta beste kayıt tecrübem var. Şimdiye kadar hep alternatif rock ağırlıklı çaldım ama zaman zaman tek tük farklı tarz parçalarla bu çizginin dışına çıktığım oldu . Tam bir muse hastasıyım ve çoğu parçasını çalabilirim. Ben işin tamamen eğlencesindeyim. Grup işi benim için bir hobi. Konser tecrübem yok fakat şartlar olgunlaşırsa bahar şenliği gibi etkinliklere katılmaya itiraz etmem -elemanları çoğunlukla 18-22 yaşlarında olan
-müzik yapmak dışında işi gücü olan (tercihen üni öğrencilerinden oluşan)
-müzik yapmayı meslek edinme, bu işten para kazanma amacı olmayan bir grup arıyorum.
Yukarıdaki 3 şartın birbirimize ayak uydurabilme açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Onun için özellikle vurguladım
Grup, düzenli ve disiplinli çalışmayıp da eğlencenin içine etmeyen elemanlara sahip olursa iyi olur
Grup elemanları benden daha az tecrübeli olabilir. Sadece temel nota ritm bilgilerinin olması ve bir grup olarak çalabilecek beceriye ulaşmış olmaları yeterli, yani yeni başlayan gruplara kapım açık
not: ilgilenenlere ayrıca repertuarımı yollayabilirim
edit: şimdilik aradığımı buldum gibi görünüyor. eğer o iş olmazsa ilanımın tekrar geçerli olduğunu söylerim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız