Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 13.05.2008 15:23 Mesaj konusu: IST: Alınık Boss PH2 Phaser
Merhaba;
Temiz bir Boss PH2 arıyorum.
Makul bir ödeme yapabilirim. Elimdeki sıfır kondisyondaki MXR Phase90 ile kafa kafaya takas da düşünebilirim, -piyasa fiyatının PH2'nin neredeyse iki katı olduğunu unutarak!
Takas için önerebileceğim birkaç parça daha olabilir, ilgilenenlerle konuşalım.
ancak bu hafta işe gitmiyorum, msn'de denk gelmen zor olabilir. istersen öm'den bir teklif yap? gerisini getiririz...
_________________ FENDERJaguar'69 & HMStrat, G&L S500, VOX Custom 24
Moogerfooger, SurfTrem, DOD FX17&FX13&FX51, MXR P90, Boss AW2-XT2-HM2-FZ2, IbanezSF10, DeathbyAudioTSA, TheAndroid, IbanezUE405 delay&chorus&comp&eq, BossPS2&SE50,SONAKORD
dostum mxr p90 var satılık şu anda forumda ikisinide kullanmış biri olarak p90ını tavsiye ederim.satan arkadaş fiyatınıda çok makul tutmuş. _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
..satılık büssürü şey Digitech GNX3 - 290 YTL.. http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Açıkçası Phase90'ı da çok seviyorum, -iki pedalın işlevleri çok çok farklı tabi, ancak sattığım PH2'yi olukça özledim. Belki ikisini de elde tutmalı... _________________ FENDERJaguar'69 & HMStrat, G&L S500, VOX Custom 24
Moogerfooger, SurfTrem, DOD FX17&FX13&FX51, MXR P90, Boss AW2-XT2-HM2-FZ2, IbanezSF10, DeathbyAudioTSA, TheAndroid, IbanezUE405 delay&chorus&comp&eq, BossPS2&SE50,SONAKORD
Açıkçası Phase90'ı da çok seviyorum, -iki pedalın işlevleri çok çok farklı tabi, ancak sattığım PH2'yi olukça özledim. Belki ikisini de elde tutmalı...
ahahaha
bak ne kadar iyi niyetliyim senin pedalını sana öneriyorum _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
..satılık büssürü şey Digitech GNX3 - 290 YTL.. http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Tarih: Çrş 14.05.2008 9:41 Mesaj konusu:
halilpazarlama demiş ki:
sonic_youth demiş ki:
Onu da ben satıyorum PH2 almak için!
Açıkçası Phase90'ı da çok seviyorum, -iki pedalın işlevleri çok çok farklı tabi, ancak sattığım PH2'yi olukça özledim. Belki ikisini de elde tutmalı...
ahahaha
bak ne kadar iyi niyetliyim senin pedalını sana öneriyorum
Hahahahaha=) Harun abim sabah sabah öldürdün beni gülmekten Valla.D Sen çok yaşa emi.P _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız