Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ***
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kbilginer
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 02.05.2008 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2874&gid=126

mydukkan fiyatını görün diye yazdım ancak zuhal'de 324 liraya liste fiyatı şeklinde satılıyor.. zuhal müzik'ten nakit alacak olursanız % 10 indirim yapacaklardır ki bu da 294 lira gibi bir şeye tekabül eder, 290 liraya düz yaparlar.. bir diğeri; eğer zuhal müzikte çalışan ve mağazada sözü geçen bir tanıdığınız var ise nakit alımda %20'ye varan indirim yaptırabilirsiniz, bu da net 270 lira olur.. ben şahsen bu aletin sıfırını zuhal müzik'ten 270 liraya alabilecekken, bu alet biraz pahallı satılıyor bence.. kolay gelsin, iyi satışlar..

En son kbilginer tarafından Pts 12.05.2008 15:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yildirim_icoz

MesajTarih: Cum 02.05.2008 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kbilginer şahsen gidip aynen ordan alıcaksın o zaman canım kardeşim.

Heralde büyük harfle yazmak da yetmemiş bir kez daha yazayım.

Takas yoktur!

Aletle ilgilenenlere bir uyarı yapayım şu anda İstanbulda sıfır olarak bu alet hiçbir yerde bulunmuyor.Zuhalin "1 hafta sonra gelicek"geyiğine inanırsanız orasını bilmem.

Alet açılmamış sıfırdır bir kez daha söylemiş olayım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hamhum

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçen gün pedal alırken bunun da fiyatını sormuştum, ankara zuhal müzikte nakit alımda en son 270 liraya bırakıyorlar gerçekten, yildirim_icoz arkadaştan alınması durumunda 20 lira karınız olacak Smile
Başa dön
yildirim_icoz

MesajTarih: Pts 12.05.2008 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kbilginer demiş ki:
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2874&gid=126

mydukkan fiyatını görün diye yazdım ancak zuhal'de 324 liraya liste fiyatı şeklinde satılıyor.. zuhal müzik'ten nakit alacak olursanız % 10 indirim yapacaklardır ki bu da 294 lira gibi bir şeye tekabül eder, 290 liraya düz yaparlar.. bir diğeri; eğer zuhal müzikte çalışan ve mağazada sözü geçen bir tanıdığınız var ise nakit alımda %20'ye varan indirim yaptırabilirsiniz, bu da net 270 lira olur.. ben şahsen bu aletin sıfırını zuhal müzik'ten 270 liraya alabilecekken, bu alete vereceğim maksimum para 210 - 220 lira falan olur.. kolay gelsin.. Smile

Edit. : Boss RC-2 Ankara Zuhal Müzik'te bulunmaktadır.. (=
En son kbilginer tarafından Pzr 11.05.2008 3:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi

hamhum demiş ki:
geçen gün pedal alırken bunun da fiyatını sormuştum, ankara zuhal müzikte nakit alımda en son 270 liraya bırakıyorlar gerçekten, yildirim_icoz arkadaştan alınması durumunda 20 lira karınız olacak Smile

Yetkili arkadaşa attığım mesaj

gelen cevap

Bu tipin ilanıma attığı mesajların temizlenmesin den başka bir talebim yok,görüş bildirmek isteyenler ilgili şikayet-görüş vs.. başlığı altında tip hakkındaki yorumlarını yapabilir,maksat ilanın içine edilmesin.İşi gücü bırakıp bide bu tarz veletlerin evcilik oyunu tadında sözde bizans oyunlarıyla uğraşacaz heralde.Allah ıslah etsin ne diyim,ortam sanal olmasa farklı olur tabi ama elden bişey gelmiyor.

Bu arada alet Ankara zuhalde de yoktur,bilginize.Kaynak bizzat gidip soran T4UR0S nickli Burak kardeşim.(adını yanlış hatırladıysam kusuruma bakma)
Başa dön
kbilginer
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 12.05.2008 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

(= aah be canım, güzel tespitler yapmışsın da, söz konusu diğer üye yakın arkadaşım olmakla beraber, bu durum; ankara kızılay burger king'te oturmaktayken bir yandan kullanmakta olduğum lap-top'ımı kendisinin de kullanmış olması şeklinde gelişme gösteren ve hemen herkesin tahmin edebileceği arkadaş muhabbetlerinden ortaya çıkan bir olaydır. bu durumda ip adreslerinin aynı olması pek bir şey değiştirmez ki halen satışla ilgili fikrim aynıdır, ankara zuhal'de ben sorduğumda vardı ki o zamandan bu zamana satılmış olmasından daha doğal bir şey göremiyorum. ayrıca mağaza müdürü cem tuncer ile gitar ekipmanları satış sorumlusu yalçın altınkaynak'ı da yakından tanımam dolayısıyla sipariş vermem durumunda 1 - 2 hafta içerisinde alabilirim yine, daha önce de aldım..

benim tek yaptığım hata, haddim olmadan gereksiz yere fikir beyan etmek ve dolaylı da olsa ilanı baltalamak oldu, bu durum için üzgünüm ve son bir kaç gündür forumda gelişen olaylara da tanık olmam dolayısıyla bundan sonra hiç bir şekilde vatandaşların ilanlarına fikir beyanında bulunmayacağım.. bu mesajım da "yildirim_icoz" kişisine cevap olarak değil forum insanlarına açıklama olarak algılanmalıdır, arkadaşın son mesajında kullandığı kaba ve hazeyan dolu sözlerini de üzerime alınmıyor, iyi satışlar diliyorum..

Edit: internette yayımlamama ve masraflara karışmama koşullarıyla ve bunu savcılık huzurunda tenzip ederek tutanak tutturmak suretiyle;
dileyen arkadaşlara birisi ben olmak üzere, her iki üyeliğin sahiplerinin de tc kimlik numaraları, açık ev adreslerini vb. bilgilerini sunabiliriz. saygılar
hakanaldemir

MesajTarih: Pts 12.05.2008 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

wowwwwwwwwwwww ne olmuş böle yaaaaa...savcılık felan oo..nerde bu devlet nerde bu millet.şimdi iki taraftada haklı yönler war:
1-isteyen istediği fiyata satar kanunu yani serbest piyasaç....manevi değeri olabilir belki aletin..
2-ama harbiden fiyatı cok pahalı ben alacak olsam bu aleti yada başka bi arkadas bende fikrimi sölerimmm adam kazıklanıyo derim.alet 0 diyosun kardeş normalde boss pedallar 5 yıl garantilidir.bundada varmı öyle bişey.ve sen taktın denedinmi bozukluk felan varmı alette.denendimi yani.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız