Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Lynyrd Skynyrd , Bob Seger , Stillwater , ZZ Top , Elvis , Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan tarzlarına yakın ""Türkçe Beste"" yapan bir grup kurmak istiyorum tekrardan..
Vokal gitarım ...
Yaş ortalaması yüksek! ve müziğe yeni başlamamış! arkadaşlardan destek bekliyorum ...
Çekirdek kadroyu oturttuktan sonra gruba çeşitli enstrümanlar ekleyebiliriz ...
nefesli yada yaylı.. bize bağlı.. Yalnız beste kabiliyeti yüksek arkadaşlar yazarlarsa sevinirim...Cover asla düşünmüyorum...
Bu yüzden daha ileri, ciddi boyutlarda düşünen arkadaşlar yazsın lütfen ..
((...... Rock And Roll & Blues .....)))
eger istersen beste konusun da sana yardımcı olabilirim söz konusu bişeyler yazmaksa bunu yapabilirim ama çalabildigim bi alet yok şuan 20 ye yakın beste var dinleyenler den olumlu tepkiler aldım gitar kursuna gittim ama hoca ayyaş oldugu için sadece gitarı tutmayı ögrenebildim
arkadaşım haberleşelim bende bu tarz bi grup kurmaya çalışıyordum. daha doğrusu robert plantimi arıodum bulamadım bi türlü bende aynı beste çalışmaları yapmak istiyorum. msn ve diğer iletişim bilgilerim profilimde yazıo. haberleşelim _________________ Stay Heavy...
Arkadaşım eğer yardıma ihtiyacın varsa sana yardım etmekten mutluluk duyarım.Ben eski bir solistim ve şarkı sözü yazabiliyorum. Ama zamanım çok kısıtlı olduğu için bu gibi çalışmalara biraz ara verdim. Söylediğim gibi yardım isterseniz yardımımı esirgemem sizden. Hali hazırda birkaç bestem var onları sizinle paylaşabilirim. Msn adresim profilimde var bana oradan ulaşabilirsin. _________________ <u><em>RoCKeR-DeViL</em></u>
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız