Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İZMİR-gitarist grup arıyor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İZMİR-gitarist grup arıyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
wyldezakk

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 23:03    Mesaj konusu: İZMİR-gitarist grup arıyor Alıntıyla Cevap Ver

orta seviyede bi gitarstm gerekli ekpmanım var usa fender strat ve analog set up bu işi ciddiye alan kendi ekpmanına sahip ciddi kişilerle ciddi işler yapmak istiyorum...tarz hardrock classic rock blues alternatif heavy prograsf metl olabilr repertuar heryone gensletilebilir...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tremour77

MesajTarih: Pts 12.05.2008 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dostum Bende orta seviyede bir gitaristim.Nickini görünce ilgimi çekti Zakk Wylde.Bende Blues,Hardrock,Glam,Heavy,Southern Rock,Southern Sludge çalabileceğim bir grubun arayışı içindeyim belki senle birşeyler yapabiliriz.Şu anda pedal setupı kurmadım ama İbanez rg 2550 Seymour duncan manyetik modifiyeli bir gitarım var.Prosesör almak içinde para biriktiriyorum.İlgilenirsen Msn adresim
Trustandbetrayal@hotmail.com
Başa dön
wyldezakk

MesajTarih: Pts 12.05.2008 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ekledm dostm..gsrsz.
Başa dön
golgotham

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gore Grind çalarsan can702@gmail.com ekle dostum
Başa dön
wyldezakk

MesajTarih: Prş 15.05.2008 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanırım calamam dostum ya istediim muziği icra etmek istiyorum artık dinazorluktan kurtulmş deilm halen 80 ler hardrock a takılı kaldm anlıcağın...aradığın elemanı bulman dileğiyle eyw dostum..
Başa dön
wyldezakk

MesajTarih: Prş 15.05.2008 0:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada teremour77 ile irtibat halindeyiz yani 2 gitarız şu an grubun kalanı için arayışımız sürüyor...dipnot:ne şanstır ki arkadas ta buca da oturuyormuş..bilginize...baska yerde oturmanız tabiki sorun teşkil etmez...yakın oturmak sadece bi avantaj.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız