| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
alper1986

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 3:08 Mesaj konusu: izmit:Satılık Fender Stratocaster(japon) |
|
|
| arkadaşlar bu ilanı arkadaşım için açtım gitarla ilgili tüm detayı mydevil_dream@hotmail.com dan alabilrsiniz..fiat 550 ytl!!!acil ihtiyarçtan dolay satılıktır |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
level_-_3

|
|
| Başa dön |
|
 |
level_-_3

|
|
| Başa dön |
|
 |
cemcengiz

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 8:56 Mesaj konusu: |
|
|
eğer level_-_3 almıyorsa gitara alıcıyım.
hemen havaleyi yapabilirim.
saygılar _________________ www.rockstudyo.net |
|
| Başa dön |
|
 |
t-bone

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 8:57 Mesaj konusu: |
|
|
level_-_3 almazsa sirada ben varim. MSN'e ekledim. _________________ custom stratocaster - fulltone fulldrive 2 - fender blues jr |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 8:58 Mesaj konusu: |
|
|
bu fiyat ney boyle resimleri de koysaydin gitarin daha iyi olurdu.. _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
t-bone

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 8:58 Mesaj konusu: |
|
|
cemcengiz benden once davranmis. ucuncu siraya geceyim. _________________ custom stratocaster - fulltone fulldrive 2 - fender blues jr |
|
| Başa dön |
|
 |
level_-_3

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 11:16 Mesaj konusu: |
|
|
henuz daha arkadasa ulasamadım arkadaslar umarım ulasırım eger olumsuz bir sey olur ise ki olacagını pek dusunmuyorum ama yinde burdan haber vericem _________________ http://www.turkrock.com/ftopic75868.html
satılık takaslık pedallar |
|
| Başa dön |
|
 |
alper1986

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar henüz gitar satılmadı..bn genelde hep msn de oluyorum ekleyen orda konuşalım gitarın resmini en yakın zamnda koyucam satılmasssa tabi:) |
|
| Başa dön |
|
 |
level_-_3

|
|
| Başa dön |
|
 |
NFF

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
daha gitarı göremeden satıldı  |
|
| Başa dön |
|
 |
jackalkoray

|
Tarih: Prş 08.05.2008 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
| gitara talibim satılmazsa |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Prş 08.05.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
para hazır satilmadiysa haber bekliyorum... alacagm
tttfy@hotmail.com _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
level_-_3

|
Tarih: Prş 08.05.2008 16:18 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar gitarın sahibi ile gorustum ama uafak bir aksaklık soz konusu tahminen yarın kesinlesir bu gitarın akibeti dogru duzgun konusabilsek alıcamda fırsat omuyor _________________ http://www.turkrock.com/ftopic75868.html
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Prş 08.05.2008 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
| level_-_3 demiş ki: | | biz kendisiyle az once anlastık gitarı aldım arkadaslar tesekkurler |
O zaman bu mesajını yadırgıyorum. Sen gitarın parasını yatırana dek veya satıcı kişi ilana ayırtılmıştır veya başka bir not düşene dek böylesine bir msaj yazmanı yanlış buldum. Yangından mal kaçırırcasına ilan ilgi çekiyo sen bir adım öne çıkmak için bu mesajı atıyorsun. Keşke ilan bomboşken ben aldım deseydim de kimse ilgilenmeseydi gitarla.D _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
level_-_3

|
Tarih: Prş 08.05.2008 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
bence bu mesajı yadırgammalısın neden?
1.bugun ve dun kendisiyle konustum hatta bugun parasını yatırmak için gerekli olan prosedurleri istedim ama alper gitarla ilgili bi kac ufak puruz oldugunu bana karsı farklı durumlara dusmek istemediğini soyledi ve hatta gitarın artık beni oldugunu da ozellikle belirrtti
2.herseye ragmen yine gitarı alacagımı soyledim fakat ona ulasabilecegim bir tel no su olmadıgından dolayı (vermedi cunku daha) sadece msn den konustuk
3.kendisinin tamamen iyi niyetli bir arkadas oldugunu dusunuyor ve alperi sacma ithamlarla karalamk istemiyorum neticesinde hepimiz bu forumda bi şekilde takılan insanlarız sadece olabilecek aksaklıkları goz onune alarak bu işin bir gun daha ertelendiğini belirtmek amacı ile yazdım yukardaki notu
yoksa amac ne burdaki insanları nede satıcıyı oyalamak bastatda dediğim gibi gerekli olan bilgiler alper tarafından bana iletilseydi bu gun parası yatmıs olacaktı
umarım yarın bu işi hallederiz ve biz kendisiyle az once anlastık dediğm mesajdada jendisiyle anlasmıstık halada o sekilde gecerli bir durum soz konusu
bu durumdan dolayı aslında senin yazdıgın bu mesajı ben kınamalıyım belki ama gerek yok cunku bu forumda bilmeden dusunmeden insanları renceide edebilecek boyutta sınırları asan cok mesajlasmalar olabiliyor neticede herkese saygı duyuyorum ve seni kınamıyorum
umarım yazdıklarım seni yerterince aydınlatabilir tesekkurler _________________ http://www.turkrock.com/ftopic75868.html
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Prş 08.05.2008 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
Evet yeterince aydınlattı teşekkür ederim. Ben kınamadım sadece yadırgadım ve bunu yaparken bu cevabı duyabileceğimi bilerek yazdım. Sonuçta her ne olursa olsun alıcı arkadaşın bi şekilde buraya not düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bırakın resmi olup olmamasını, iki satır bilgi bile yazılmamış bir ilana sırf fiyatından dolayı ilgi gösteren insanlar bu mesajını benden daha çok yadırgayacakları için yazdım o kadar. Umarım bir sorun çıkmazda ilk ilgilenen sen olduğun için doğru yere gitmiş olsun. Kolay gelsin. _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Cum 09.05.2008 12:59 Mesaj konusu: |
|
|
| uYuS demiş ki: | | level_-_3 demiş ki: | | biz kendisiyle az once anlastık gitarı aldım arkadaslar tesekkurler |
O zaman bu mesajını yadırgıyorum. Sen gitarın parasını yatırana dek veya satıcı kişi ilana ayırtılmıştır veya başka bir not düşene dek böylesine bir msaj yazmanı yanlış buldum. Yangından mal kaçırırcasına ilan ilgi çekiyo sen bir adım öne çıkmak için bu mesajı atıyorsun. Keşke ilan bomboşken ben aldım deseydim de kimse ilgilenmeseydi gitarla.D |
ya kusura bakmada
sende anca bi yadırga yaf  |
|
| Başa dön |
|
 |
rackopat

|
Tarih: Cum 09.05.2008 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
| uYuS demiş ki: | | Evet yeterince aydınlattı teşekkür ederim. Ben kınamadım sadece yadırgadım ve bunu yaparken bu cevabı duyabileceğimi bilerek yazdım. Sonuçta her ne olursa olsun alıcı arkadaşın bi şekilde buraya not düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bırakın resmi olup olmamasını, iki satır bilgi bile yazılmamış bir ilana sırf fiyatından dolayı ilgi gösteren insanlar bu mesajını benden daha çok yadırgayacakları için yazdım o kadar. Umarım bir sorun çıkmazda ilk ilgilenen sen olduğun için doğru yere gitmiş olsun. Kolay gelsin. |
önce ilanı kirlettiğim için özür dilerim.
şu foruma arada bir takılıyorum uyus bey her baktığım ilanda senin alakan olmayan muhalefet yazılarını görüyorum. şimdi seninde bunla ne alakan var diyeceksin ama uyuz oluyorum her gördüğümde. biraz dalgana baksana kardeşim sen ve çok merak ederek soruyorum: uyus senin işin gücün yok mu? |
|
| Başa dön |
|
 |
cardesh

|
Tarih: Cum 09.05.2008 16:06 Mesaj konusu: |
|
|
bi ağız tadıyla yadırgatmıyosunuz şu çocuğa  |
|
| Başa dön |