Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - KAPANSIN!!!!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

KAPANSIN!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
psikokinezi99

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BLaCK_MaGiC86 demiş ki:
Eeeh sıktın sen artık be hakikaten kabak tadı verdi... O zaman direk nick belirterek çemkir kime çemkireceksen de, yaptığın yanlışı gelip o yüzüne vursun. Şu ilanı okuyan herkes görüyor ki o eleştirilerin hepsi haklıdır. Arkadaşlara da rica ediyorum boşuna eleştirilerimizle yukarıya çıkarmayalım bu başlığı. Herşey gayet net ve açık, gitarı ve detayları bilen biliyor zaten!

Nokta
Ya sende cok oldun he sen sıktın lan surda bir gitar satıcaz sıctın icine ettin bıraktın millete elestrin diyosun resmen sen kim oluyorsunda elestriyorsun benim ilanımı bosu bosunamı yazdım ben arkadaslar ilanımı elestirmek amaclı bozmak amaclı yazmayın diye dedim basta koskoca yazıyla kırmızı renkteydi görmedin belki de milletin ilanın böyle seyler yazamazsın amk internetten dötü kalkan kalkana biri bigün indiricek görüceksiniz o zaman milletin ilanına sövmeyi akıllanın azcık onun bunun haklarına tecavüz etmeyin.

BASLIK KAPANABİLİR.

NOKTA!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buradan küfür etmekle olmaz hacı, gel bakalım yüzüme söyle bunları. İnternette bir tarafları kalkan kimmiş anlaşılıyor.

Herneyse bu seviyesiz sohbete buradan devam etmek doğru değil.
Başa dön
psikokinezi99

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BLaCK_MaGiC86 demiş ki:
Buradan küfür etmekle olmaz hacı, gel bakalım yüzüme söyle bunları. İnternette bir tarafları kalkan kimmiş anlaşılıyor.

Herneyse bu seviyesiz sohbete buradan devam etmek doğru değil.
Farketmez haklı haksız kavgası degil bu senin yaptıgın terbiyesizlik resmen ilanımı baltalıyorsun
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başlığı "kapansın!" olarak değiştirdin, buradan yazmana gerek yok, birebir konuşuruz. Yaptığın hataları ve eksiklikleri anlamamak ve hatta üste çıkmak konusunda hala ısrarcısın
Başa dön
cobain67
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu forumda bu kadar insan var ve kimse gelip rahatsız olmuyor ya da oldugunu belirtmiyorken farklı olmak adına bunu yapan arkadaslar, asıl gerçeklerin görülmesi gereken konular için gidip meydanlarda bagırsınlar.
cihanyum

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rahatsız olduğunu belirtenleri bile forumdan atabilecek bir sitedeyiz çok gördük çok okuduk.. o yüzden sindirdiler milleti kimsenin gıkını çıkarttığı yok..

ha arkadaşın yaptığı 10 da 10 kusurlu harekettir milletin hakkını çocuk oyuncağı gibi yiyemez.. önce 5 sonra 3 sonra yine 5 sonra 2.. uplama bahanesinden başka birşey değil..
01

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cobain67 demiş ki:
Bu forumda bu kadar insan var ve kimse gelip rahatsız olmuyor ya da oldugunu belirtmiyorken farklı olmak adına bunu yapan arkadaslar, asıl gerçeklerin görülmesi gereken konular için gidip meydanlarda bagırsınlar.

Kim rahatsız olmuyor?Burada herkes eminim bu uplama olaylarından rahatsız oluyordur.

Bende bu konudan rahatsız oluyorum defalarcada bunu çeşitli şekillerde dile getirdim hatta moderatör arkadaşlarla bile bu konuyu konuştum.

Birilerini çevresindekileri enayi yerine koyacak sesini çıkarıncada birileri "farklı olmak adına bunu yapıyorunuz" diyecek saçmalık bu.Bu duruma eğer çok alıştıysanız size doğal geliyorsa siz birbirinizi enayi yerine koymaktan hoşlanıyorsunuz demektir.

Arkadaşım kusuruma bakmasın ama ilan son derece yanıltıcı bir ilan.Satılan gitar bir Squier ama başlıkta Fender yazıyor.Squier Fender'e bağlı farklı bir kuruluş.Yani Fender farklı bir marka Squier farklı bir firma.Bu gayet açık ve net.Ayrıca Manyetikler DiMarzio denilmiş ama DiMarzio'nun onlarca modeli var belirtilmemiş.Floyd Rose'dan için Jackson RR1'in Floyd Rose denilmiş,RR1 üzerindeki tremolo Original Floyd Rose'dur.Squier'daki köprü ya Original Floyd Rose'dur ya değildir.Bunu belirtmek bu kadarmı zordur?

Neyse konu kapanmışken diyebileceğim şey şudur,ben forumun eskilerindenim şeklinde maval okumaya gerek yok.Forumun eskileri bu forumda eskiden böyle küçük oyunlar oynanmadığını bilirler.Dolayısıylada böyle saçmalıklara yönelmezler.
Johny

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cobain67 demiş ki:

tabı canım bu forumun salakları bızlerız zaten. tek amacımız farklı olmak dıkkat cekmek. zaten sorun burda kımse tepkı vermıyo dıye her seyı suıstımal etmekmı gerekıyo bız salakmıyızda alım satım yaparken baskalarının haklarını dusunup bu arkadasın yaptıgı gıbı yapmıyoruz. meydanlara gıdıp bagırma konusuyla bu konuyu nası bagladın orasıda hayret verıcı gercekten meydanlara gıdıp cumhurıyet mıtınglerınde bagıranların gurultusu senı cok rahatsız ettı dıye alakasız bıyerede ben baglıyayım konuyu hatta burda bunu tartısmaktan dunyada cok daha onemlı ısler var yeşili koruyalım savaşa hayır bılmem ne . neyse başlık sahıbıne yalakalık yapmak ıcın ekleyın bırbırınızı msn e ordan bırbırınıze haklı oldugunuzu bızımse gereksız haksız ınsanlar oldugumuzu soyleyıp kendınızı tatmın edın . bu adamın yaptıgı hareket dogruymus gıbı bıde savunanı cıkıyo komıksın ya savundugun seye bı bak once ondan sonra gel bıze sızın amacınız ne farklı olmayamı calısıyosunuz dıye sor . neyse buda benım son cumlemdır kac zamandır karısmıyım boyle seylere dıyorum ama artık boku cıktı ustelık bunu yapanlarda etik - ahlak dersı vermeye kalkıyo. sızın gıbı dusunenler var oldukca bızım gıbılerın seside daima cıkar nokta
satılık rg370 - http://www.turkrock.com/post1471726.html#1471726
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shnicx

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence yeter artık bu kadar saçmalama. Moderatörlerden ricam silsinler konuyu daha fazla uzamadan. Yok yere tartışıyorsunuz, cengizin yaptığı %100 kusurlu evet, gereksiz yere dallanıp budaklandırdı olayı da. Moderatörler müdahale etsin artık lütfen!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız