| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 13:05 Mesaj konusu: Satılmıştır SİLİNEBİLİR |
|
|
En son atwalorx tarafından Pzr 11.05.2008 22:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
telemaniac

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bir kere orijinal stratin govdesi orijinal durmuyor...en azindan fender fabrikasindan ciktigi gibi degil bu govde...olsaydi zaten 250 lira gibi bir fiyat istemezdiniz herhalde...
Gorundugu kadariyla sadece sap 1975 olabilir...sapin uc kismini gostermemissiniz...sanki bu strati bir yerde gormus gibiyim...gittigidiyor ya da sahibinden.com da...oradaki stratin uc tarafinda truss rod a ayar yapilacak yeri tutkalla doldurulmus gibiydi...bu o stratmi?
Kolay gelsin.... |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
Eski gövde Ankara Kıvılcımdan aldığımda üzerinde olan gövdeydi.Kenan usta tarafından yapılmış.
Sapın selameti için masraflı bir şekilde Truss rod değiştirilmiştir.Dolayısıyla ayar yapılacak yerinde bulunan kurşun artık yok.yani özel fender alyanına gerek yoktur ayar için.
Evet yanılmıyorsunuz.gittigidiyorda da ilanda.fakat tutkal değil gördüğünüz beyazlık
teşekkürler ilginiz için.
En son atwalorx tarafından Pzr 04.05.2008 16:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
01

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
Kenan usta tarafından yapılan bir gövde 75 model bir Fender Stratocaster gövdesi olmuyor.Eğer Kenan Usta Fender'le çalışmaya başladıysa orasını bilemeyiz tabi
İlanını doğru dürüst açıklayıcı bir şekilde düzenlemen menfaatine olacaktır.Yoksa şu anki haliyle bir yığın yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebilecek durumda.
Kolay gelsin... _________________ SATILIK DiMarzio DP151 PAF PRO®-DP166 The Breed® Bridge |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 16:58 Mesaj konusu: |
|
|
Cevap verme telaşına kapılmadan ilanda yapmış olduğum düzeltmeye bakarsanız asıl sizin için daha faydalı olacaktır.
teşekkürler ilginize. |
|
| Başa dön |
|
 |
01

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
İlana cevap yetiştirmek gibi bir telaş içrisinde değilim.Üstelik ben halen bir düzeltme göremiyorum
Hala 75 Model Fender Strat yazıyor başlıkta.Yok başlığın ilanın düzeltildide benmi yanlış görüyorum Bu başlığı bu haliyle gören 75 Model bir "fender" strat satıldığını sanır. _________________ SATILIK DiMarzio DP151 PAF PRO®-DP166 The Breed® Bridge |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
Almak isteyen ilanı ve detayları okuyacaktır.Zira ilan başlığında elmayı armut diye tanıttığım bir durum söz konusu değil. Sattığım da sadece sap değil. Bir gitar + ritter kılıf, bir gövde,bir takım burgu vs. Almak gibi bir niyetiniz yoksa gölge yapmayın rica ediyorum.
Tamamı orijinal ve sıfır tamir ve değişeni olmayan bir stratınız varsa siz onunla ilginenin.Yoksa kompleks etmeyin.Sabırlı olun.
Müsaade edin işimize bakalım.siz de işinize bakın.
teşekkürler tekrar
Arkadaşlar Lütfen Ciddi Alıcılar iletişime geçsin. Böyle pazar muhabbeti yapmayalım.Yorumlar daha saygılı olduğu müddetçe tabi ki sorun yok.Hatta bana yardımcı olursunuz.
İzmirde olanlar evime gelip USA Blues Junior la deneyebilirler.
En son atwalorx tarafından Pzr 04.05.2008 18:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca olumlu referans için gittigidiyor dan atwalorx kullanıcı adının feedback ine bakabilirler.İzmir dışında bulunanlar ve mevcut bilgilerle "bir ölçüde tatmin olmuş" alıcılara, "bazı bilgiler" karşılığında gitarı gönderebilirim. Denerler, lütiyeye götürürler..ok ise parayı yatırırlar.Aksi halde benim gönderdiğim gibi kargo masrafları kendilerine ait olmak üzere iade ederler.Ki hiç sanmıyorum
Bilginize |
|
| Başa dön |
|
 |
01

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
Benim kompleks yapacak bir durumum yok.Eğer ortada bir yanlış varsa ben bunu her ortamda her şekilde dile getiririm.İlanın yanıltıcı olduğu söylendi,düzeltmen rica edildi.Neden bu kadar geriliyorsunki? Yazılan mesajlarda bir hakaret,bir terbiyesizlikmi var ?Hangi saygısızlıktan behsediyorsun ?Gerilmeye,mevzuyu çarpıtmaya hiç gerek yok
Burası bir forum.Hemde dolandırıcıların,insanları yanıltan kandıran insanların cirit attığı bir forum.Eğer insanların bişeyleri merak edip irdelemesi zoruna gidiyorsa buraya ilan verme arkadaş ...
Ayrıca dediğim gibi burası bir forum,eğer suallerden rahatsızsan,sana yöneltilen soruları pazar muhabbeti şeklinde nitelendireceksen açık arttırma sitelerine koy ilanını kimse cevap yazamaz.
Kolay gelsin... _________________ SATILIK DiMarzio DP151 PAF PRO®-DP166 The Breed® Bridge |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 18:32 Mesaj konusu: |
|
|
Peki arkadaş Değerlendireceğim seviyeli önerilerinizi
Bu arada dolandırıcılığa sahtekarlığa olan dikkatim sebebiyle lütfen bakınız:
| atwalorx demiş ki: | İzmir dışında bulunanlar ve mevcut bilgilerle "bir ölçüde tatmin olmuş" alıcılara, "bazı bilgiler" karşılığında gitarı gönderebilirim. Denerler, lütiyeye götürürler..ok ise parayı yatırırlar.Aksi halde benim gönderdiğim gibi kargo masrafları kendilerine ait olmak üzere iade ederler.
Bilginize |
Tekrar ediyorum her şekilde ilanım irdelenebilir "saygı çerçevesinde". Merak etmeyin o sitelerde de ilanım mevcut.
Teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 19:41 Mesaj konusu: |
|
|
Gövde'nin satışı askıdadır.Satın alınmak için ayırtılmıştır.
bilginize |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Gitarın fiyatı dolayısıyla 1500 liraya düşmüştür.Son fiyattır. |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Gövdenin satışının askı durumu kalkmıştır.Satış devam etmektedir. |
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 22:19 Mesaj konusu: |
|
|
o paraya 75 strat gövdesi varmıydı yahu? _________________ ESP Ltd M-1000, Fender USA Strat, Jackson RR Std----EHX Holy Grail, Boss Ge-7, EHX Metal Muff, MXR Zw-44, Cry Baby Gcb-95 |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
| atwalorx demiş ki: | | Eski gövde Ankara Kıvılcımdan aldığımda üzerinde olan gövdeydi.Kenan usta tarafından yapılmış. |
El yapımıdır.250 ytl dir. |
|
| Başa dön |
|
 |
atwalorx

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 22:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Gitar herşeyiyle çok beğenilerek satın alınmıştır......... |
|