| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Head2KoRn

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 15:09 Mesaj konusu: Türk Berberin Başı Kesilecek. |
|
|
| Suudi Arabistan'da Allah'a Küfür Ettiği İddasıyla Yargılanan Türk Berber'in Başı Kesilecek.Ancak Kral Bağışlarsa İdam Kararı Durdurulcak.Berber'in Ailesi Perişan.Şeker Hastası Annesine İdam Kararı Söylenmiyor Bile. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Cmt 03.05.2008 16:16 Mesaj konusu: |
|
|
bence geri verecekler, idam etmicekler. hükümet devreye girmiş ama bi sonuç çıkmamış. böyle müslümanlığın, böyle dinin, böyle şer-i uygulamanın taaa ..................
bence idam edilmeyecek.. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
Böyle Dinin Kısmında Sana Katılmıyorum.Ancak Bu Dine Mensup Olan Arap'ın Kültürünün Taaa...... Derim.
Bence İdam Edilebilir.Ama Eğer İdam Gerçekleşirse Arabistan'a Boykot Olacağı Kesin. _________________ '' Bir Dinin Tabii Olabilmesi İçin Akla , Fenne , İlme ve Mantığa Uygun Olması Lazımdır ''
Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
doğru biraz abartmış gibiyim, dini karıştırmamalıydım. ama gaz yapıyo insan.. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
allaha şükr ülkemde dine küfredeni idam etmiyolar. arabistanamı yerleşsem ne yapsam. onlara kesicek bişey verirdim.. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 16:50 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_arxebo demiş ki: | | allaha şükr ülkemde dine küfredeni idam etmiyolar. arabistanamı yerleşsem ne yapsam. onlara kesicek bişey verirdim.. |
Dinime Küfür Edene Hiç Saygım Yoktur Normalde.Ama İnançsızın İnançlıyada Saygı Göstermesi Lazım.İnanmıyorum , Hiç Bir Türk İslamiyet'e Küfür Etmez.Etsede Türk'üm Diyebilirmi ? Bizi Türk Yapan Şeylerden Biridir Din. ( Bütün Şekliyle. ) |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Head2KoRn demiş ki: | | gorona_arxebo demiş ki: | | allaha şükr ülkemde dine küfredeni idam etmiyolar. arabistanamı yerleşsem ne yapsam. onlara kesicek bişey verirdim.. |
Dinime Küfür Edene Hiç Saygım Yoktur Normalde.Ama İnançsızın İnançlıyada Saygı Göstermesi Lazım.İnanmıyorum , Hiç Bir Türk İslamiyet'e Küfür Etmez.Etsede Türk'üm Diyebilirmi ? Bizi Türk Yapan Şeylerden Biridir Din. ( Bütün Şekliyle. ) |
hiçbir türk islama küfür etmezmiş, etse de kendisi için türk'üm diyemezmiş...nasıl bir mantıktır bu ya...bir insanın milliyeti dine küfür etmemekle mi ölçülür oldu artık... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
bunun ırkı olmazki arkadaşım. hayhay, dine küfretmek yanlıştır ama bunun türk olmakla falan ilgisi yoktur. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Head2KoRn demiş ki: | Böyle Dinin Kısmında Sana Katılmıyorum.Ancak Bu Dine Mensup Olan Arap'ın Kültürünün Taaa...... Derim.
Bence İdam Edilebilir.Ama Eğer İdam Gerçekleşirse Arabistan'a Boykot Olacağı Kesin. | bizim dangalak abdullah değil miydi o iğrenç araba devlet üstün hizmet madalyası veren...
askerlerimiz ölüyor o madalyayı hak metmek için fakat gel gör ki muhteşem cumhurbaşkanımız bu ülke için kılını kıpırdatmamış olan birine o madalyayı verdi.ve şimdi o rezil arap bu olay karşısında hiç bir şey yapmıyor.
bu zihniyetin boykot yapabileceğini sanmıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
İdam gerçekleşirse Arabistan'a boykot olsa kaç yazar diye sormak istiyorum.. ATV'nin 90'ların sonunda verdiği bir idam görüntüsü vardı, yanlış hatırlamıyorsam canlıydı üstelik. Spikerin, celladın son hareketinden önce kurbanın boynunu düzeltmesini "Kim bilir, belki de duruşunu beğenmedi" diye anlattığını dün gibi hatırlıyorum. 3 kişiyi idam etmişlerdi, kaç tanesi Türk'tü onu hatırlamıyorum. Yani Arabistan'da bu uygulama gayet olağan bir şey.
Lanet olsun alayına. Hayatları dinsizlere küfür etmekle geçiyor. Senin dinin herkesi hiç bir seçim gözetmeksizin kucaklamıyor mu arkadaş? Peki dinsizler senin dinine küfredince mi kötü oluyorlar? Allah insanlara beyini ihsan edip kendi dininin kriterlerini öne koyarak seçimi kendilerine bırakmamış mı, seçimi kendilerine bırakmasaydı herkesi koyun halinde kendine tapar halde yaratmaya gücü yetmez miydi zaten? Gerçi bunları sorsan ne olacak.. Lanet olsun hakikaten.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
| aksuvar demiş ki: | | Head2KoRn demiş ki: | | gorona_arxebo demiş ki: | | allaha şükr ülkemde dine küfredeni idam etmiyolar. arabistanamı yerleşsem ne yapsam. onlara kesicek bişey verirdim.. |
hiçbir türk islama küfür etmezmiş, etse de kendisi için türk'üm diyemezmiş...nasıl bir mantıktır bu ya...bir insanın milliyeti dine küfür etmemekle mi ölçülür oldu artık... |
O Tip Bir Mantık.
Bir Türk'ü Türk Yapan Şeylerden Biridir Din.Gerek Müslüman Olsun , Gerek Hristiyan , Gerek İnançsız.
Sizler İçin Artık Türklük Diye Birşey Kaldıysa Tabi. |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
sizin gibiler yüzünden de türklük iki paralık oldu ya hadi neyse... _________________ ne hürriyetsiz ekmek ne ekmeksiz hürriyet. ne kişi diktatörlüğü ne de sınıf diktatörlüğü. terörsüz ve ekmekli hürriyet. işte bu hümanizmdir. fidel castro... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1924 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pzr 04.05.2008 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Head2KoRn demiş ki: | | aksuvar demiş ki: | | Head2KoRn demiş ki: | | gorona_arxebo demiş ki: | | allaha şükr ülkemde dine küfredeni idam etmiyolar. arabistanamı yerleşsem ne yapsam. onlara kesicek bişey verirdim.. |
O Tip Bir Mantık.
Bir Türk'ü Türk Yapan Şeylerden Biridir Din.Gerek Müslüman Olsun , Gerek Hristiyan , Gerek İnançsız.
Herkes kendine baksın, sen kimsende milletin Türk'lük değerlerini ölçüyorsun? |
|
| Başa dön |
|
 |
cobain67 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
Ne alaka anlamadım, Türklük ve din. Bunu ancak şu an devlet basındaki saçma insanları destekleyen saçmalık sürüleri söyler. _________________ bitik |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
Bence de dinle Türklüğün hiçbir alakası yoktur.Öyle olsaydı din tarikatları,şeyhler vb hepimizden daha fazla Türk olmuş olurdu.Böyle birşey mi var? _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
böyle bir konuyu da millyetçiliğe getirdiniz ya helal olsun size diyorum _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1924 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pts 05.05.2008 18:36 Mesaj konusu: |
|
|
Kaçırılan DTP'li askerlere (biz öyle zannettik) keşke şehit olsalardı diyen bi zihniyeti ciddiye almak ne kadar doğrudur... ciddiye almayın, gülüp geçin benim gibi.  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Pts 05.05.2008 23:17 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | Head2KoRn demiş ki: | | aksuvar demiş ki: | | Head2KoRn demiş ki: | | gorona_arxebo demiş ki: | | allaha şükr ülkemde dine küfredeni idam etmiyolar. arabistanamı yerleşsem ne yapsam. onlara kesicek bişey verirdim.. |
O Tip Bir Mantık.
Herkes kendine baksın, sen kimsende milletin Türk'lük değerlerini ölçüyorsun? |
Benim Burda Kimsenin Türklüğünü Ölçtüğüm Yok !
Türklüğü Ölçmek Bana Kalmadı ki Sizin Gibilere Hiç Kalmadı.
Demeye Çalıştığım İnsan'ı İnsan Yapan Şeylerden Biridir Kendi İnancı.
Başka Birinin İnancına Saygı Duymayanın İnsaniyetinden Geriye Ne Kalır ?
Neyse Artık Daha Birşey Demicem.Gücünüze Gittiysem Özür Dilerim.
Kapatalım Bu Muhabbeti.Tartışmanın Alemi Yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
yaa haberi izlerken ağlıyodum nerdeyse...elin memleketinde boktan yere idam edilecek... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Alexilahio

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 20:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Yahu öyle bir ülkeye gidiyorsan böyle şeyleri de göze almak lazım. adamlar din devleti. burda berberler açlıktan ölmüyorki, otur oturduğun yerde. mis gibi memleketimiz varken oralarda ne işimiz var.Boykot diyen arkadaşa katılmıyorum. ermeni yasa tasarısını kabul eden fransanın pejoları, sitroenleri maşallah ülkede cirit atıyor. bide yani arabistanın petrolünden başka nesi varki. neyi boykot edeceksin. gidip benzinlikten benzin mi almayacaksın. |
|
| Başa dön |
|
 |
|