Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ilanın canı cehenneme !!!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

ilanın canı cehenneme !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
i-coot

MesajTarih: Sal 13.05.2008 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

10 ÇIKIŞLI SWİTCHMOD ADAPTOR 2500 mA bunun resimi warmı acaba?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_poulles_

MesajTarih: Sal 13.05.2008 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

i-coot demiş ki:
10 ÇIKIŞLI SWİTCHMOD ADAPTOR 2500 mA bunun resimi warmı acaba?

şuan yok çekerim yakında.. aslında en büyük sorun foto makinamın olmaması oyuzden böyle günlerce sürebiliyor foto eklemem Smile şekil olarak laptop adaptorlerinin analog pedal boyutunda ince, siyah renkte olanı diyebilirim şimdilik Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ebsrepic

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 2:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşın güvenilirliği ve hassasiyeti konusunda kefil olabilirim (:
_poulles_

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 2:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni bir gitar + eksik fotolardan bir kısmı eklendi

fotoları olmayan pedallar narlıderedeki evde oyuzden çektiremedim... vakit bulunca onlarıda eklerim iyi akşamlar herkese...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
_poulles_

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 2:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ebsrepic demiş ki:
arkadaşın güvenilirliği ve hassasiyeti konusunda kefil olabilirim (:

çok teşekkür ederim Smile
Başa dön
fenderstrat28

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 2:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biri bu oglanı durdursun Smile iyi satıslar ozgurcum Razz od2 de gozum vardı ama yapmadın bişeyler Razz
Johny

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 3:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rg-350 ıcındır bu yorumum ılan yukardayken yazıyım dedım Smile hocam keske daha sonra satma ıhtımalın olan bı gıtara bu kadar masraf etmeseydın sonucta rg 350 oldugu ıcın ne kadar modıfıye etsende kalıteyı ne kadar yukseltsende satısı cok zor olacak. yanı hayatta satmayacagın bı gıtara bu kadar masraf edıp evladıyelık bı hale getırebılırsın ama satmaya kalkınca zorlanıcagın bı gercek neyse umarım satarsın Smile
satılık rg370 - http://www.turkrock.com/post1471726.html#1471726
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_poulles_

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 3:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Johny demiş ki:
rg-350 ıcındır bu yorumum ılan yukardayken yazıyım dedım Smile hocam keske daha sonra satma ıhtımalın olan bı gıtara bu kadar masraf etmeseydın sonucta rg 350 oldugu ıcın ne kadar modıfıye etsende kalıteyı ne kadar yukseltsende satısı cok zor olacak. yanı hayatta satmayacagın bı gıtara bu kadar masraf edıp evladıyelık bı hale getırebılırsın ama satmaya kalkınca zorlanıcagın bı gercek neyse umarım satarsın Smile

'mistreated4u' nickli arkadaşa gitar hakkındaki yorumları için birkez daha teşekkür ederim ve anlam veremeyenlerede modifiyeleri tekrar okumalarını tavsiye ederim! ve umarım bundan sonra sadece gerçek alıcılarla ve iyi niyetli arkadaşlarla muhattap olurum

saygılar
Başa dön
Johny

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 4:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam anlam verememek degıl ben gıtarı kotulemek ıcın falan yazmadım ordakı modıfıyelerı bunun sana malıyetını anlamayacak kadar andaval degılım. olaya su acıdan bakarsak mesela o fıyata jem 555 oluyo pgm oluyo dıger tarafta bu tarz aletler varken senın satman zor olur. ben zaten fıyatın hakkında yorum yapmıyorum o kadar masraf etmıssın tabıkı fıyatın yuksek olucak benım yazmamdakı amac zaten o para o gıtara verılmez demek degıl. sadece sonucta rg350 oldugu ıcın yukarda ornek olarak belırttıgım dıger aletlere gore satısı daha zor olacak senın ıcın . boyle ayar ve tavsıye ıcerıklı bı cevap yazmana gerek yoktu ben ne gıtarına kötü nede fıyatına yuksek dedım .
satılık rg370 - http://www.turkrock.com/post1471726.html#1471726
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
melih-71

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 5:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yani parcalayıp satsamda aynı para parcalamsamda kaldı ki muzisyenlik benim işim gitar modifiye etmekse hobim

buraya kadar anlasldıysa sen istersen bi aleti al çal ondan sonra konusulucak bişey kaldıysa tekrar konusuruz

satma konusuna gelince evime 2 kişi geldi şimdiye kadar denemeye biri ciddi bi takas onerdi diğeride 900 ytl diye tutturdu bende bu gitarı 1300 yl ye topladım ve inatla 1000 ytl ye satıyorum bu durumda satmak zor diye bişey olmaz ki calım rahatlığı ve ton modelden onemsizse orasını bilemem kişiye gore değişir

şunuda son kez belirtiyorum gitar ve uzerindeki herşey sıfırdır herhangi bir çizik vuruk ve benzeri bişey yoktur dukkanlarda sıfırı 740 ytl dir bendekide sıfır ve modifiyeleriyle beraber bana 1300 ytl ye min malolmustur (bu fiyatın içinde sap inceltme ve parcaları bulup getirtme masrafları yoktur ki turkiyede beyaz evo zaten bulmanız imkansızdır) sonuc olarak 740 ytl ye kalın saplı ve modifyesiz bir gitar almak yerine uzerine 260 ytl koyup bunu almak hangi insanoğluna sorarsan sor mantıklıdır iyi niyetini anlıyorum demek istediğinide cok iyi anlıyorum ama dediklerimi tam olarak anladıysan ve hala soylediklerinin arkasındaysan zekana mantık katma gibi bi yeteneğim olmadığı için yapabiliceğim bişey yok son soylediğim cumleyide yanlıs anlama kotu bişey soylemedim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Pickman

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rg 321 e ait olmayan bir seri numarası sahibi headstock koymuşsunuz ilk resimde bir hata olmuş anladığım kadarıyla düzeltirseniz alıcaklar yanlış yönlendirilmemiş olur.

o seri numarası97 fujigen japon yapım bir ibanezi temsil ediyor olsa gerek.keza koreler cp veya c ile başlıyor.

iyi satışlar.
_poulles_

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pickman demiş ki:
rg 321 e ait olmayan bir seri numarası sahibi headstock koymuşsunuz ilk resimde bir hata olmuş anladığım kadarıyla düzeltirseniz alıcaklar yanlış yönlendirilmemiş olur.

o seri numarası97 fujigen japon yapım bir ibanezi temsil ediyor olsa gerek.keza koreler cp veya c ile başlıyor.

iyi satışlar.

dostum eyvallah ya!... o gitar kesinlikle benim gitarımın headstock u değil Very Happy hatta kimin gitarının headstock u onu dahi bilmiyorum Very Happy Very Happy belki melih'inkinindir diyecem onunkide kore gene olmayacak Very Happy neyse eyvallah düzeltme için...

bizimki : CP05089598
Başa dön
melih-71

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

can olm o yabancı değil bizden Smile
Başa dön
Pickman

MesajTarih: Prş 15.05.2008 2:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olsun burda herkez bir.
bu arada benimde rg321 kullanmışlığım oldu bir dönem hatta d-sonic takıp konserde bile kullandım.
maun gövde akça sap az öz mis gibi gitar.

iyi satışlar
_poulles_

MesajTarih: Cum 16.05.2008 2:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

10 w drive marka amfi ekliyorum 35 ytl
Başa dön
_poulles_

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

od-2 gitarpedal.com dan blackstara ayrıltılmıştır salı gününe kadar
Başa dön
mfikret

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 8:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam ö.m attım ama görmedin sanırım.cevap bekliyorum..
_poulles_

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mfikret demiş ki:
hocam ö.m attım ama görmedin sanırım.cevap bekliyorum..

msnim var sende...sildiysende ilk sayfada var
Başa dön
ozzy_fender

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pedal gig bag için bir şeyler yaparsan görüşelim zetiman dan mı aldın ? onun gigbag se baya temizdi

Hughes & Kettner Tour Reverb Combo / Analog pedallar
Başa dön
mfikret

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silmedim hocam niye sileyim Very Happy bi görüşelim msn den Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız