Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Herkese selamlar.Öncelikle ilana saçma yorumda bulunacak arkadaşların yazmamasını rica ediyorum önceki ilanlarımda olduğum kadar anlayışlı olmayacağıı belirtmek durumundayım
Bulduğum bir gitarı kaçırmak istemediğimden Emg81-85 manyetik ve Gotoh köprü modifiyeli LTD Ex50 model gitarımı satıyorum.
Bir kaç vuruğu vardı gitarın siyah oje ile elimden geldiğince kapatmaya çalıştım Gitarın fotolarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.İlan değiştirdim fakat aktif oldumu bilmiyorum fiyat orda 700YTL görünebilir ancak fiyat 600YTL'dir.
Gitarın sıfır fiyatı 600YTL'dir.Ben bu fiyata Emg ve Gotoh modifiyeli halini veriyorum.Yorum gelcek olursa bunu da umarım göz önünde bulundurur yorum yapan arkadaşlar..
Gitarı sadece Ankara içine satabiliriyorum ne yazık ki kargo ile uğraşacak durumum yok ayrıca gitarın gigbagi ne kadar sağlam olsa da kargoculara güvenemiyorum.
Gitarın yanında hiç kullanılmamış Behringer OD100 overdrive/dist. pedalını da hediye ediyorum.Yanında bir de askı var tabi
iletişim için faithdown@hotmail.com, 0544 475 96 35 yada başlık ve ö.m yolunu kullanabilirsiniz.Durum aciliyetini kaybettiğinde ve istediğim gitar satıldığında ilan kendi kendini yok edecektir (masterofpuppetasd e sevgilerle )
En son Goreshredder tarafından Cmt 03.05.2008 12:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Gitar bu hafta için mutlaka satılmak zorunda onun için fiyatı yapabileceğim son fiyat olarak 600 YTL'ye çekiyorum. _________________ Acil SatılıkLTD Ex-50(Emg ve Gotoh)
http://www.turkrock.com/ftopic86351.html ACİLSon Fiyat 600YTLACİL
Takas için ne düşünüyorsun tam olarak teklifini belirtirsen sevinirim. _________________ Acil SatılıkLTD Ex-50(Emg ve Gotoh)
http://www.turkrock.com/ftopic86351.html ACİLSon Fiyat 600YTLACİL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız