| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Zerezolf

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 22:46 Mesaj konusu: İST-Satılık 2007 MusicMan Petrucci BFR, temiz (R) 3300 € |
|
|
Satılık MusicMan John Petrucci Ball Family Reserve, Kestane rengi (Walnut Burst)
Teknik bilgiler için adres (ingilizce): http://www.music-man.com/instruments/jp_BFR.php
John Petrucci'nin kendi yorumu (ingilizce): http://video.google.fr/videoplay?docid=971278198718457873&q=petrucci+bfr&total=19&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
Seri numarası: G39631
Fiyatı: 3300 €
Gitarda en ufak bir çizik veya hata olmayıp tüm ayarları yetkili servis tarafından yapılmiştır.
Yeni sayılacak kadar az kullandığım için aldığım fiyatın çok az altına satıyorum.
Pazarlık veya takas teklif etmeyiniz, hiçbir marka veya aletle ilgilenmiyorum.
Gitar, İstanbul'da elden teslim edilecektir. Valizi, faturası (Fransız), orijinal sertifikası ile birlikte.
Sadece ciddi bulduğum özel mesajlara cevap vermeye çalışacağım.
Lütfen iyice bilgi edinmeden ve ilanımı tam okumadan mesaj göndermeyiniz.
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kbilginer Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 22:53 Mesaj konusu: |
|
|
abi burada bu parayı verip bu gitarı alcak adam yoktur yaa sanmıyorum kolay gelsin.. _________________ IsHot |
|
| Başa dön |
|
 |
T4UR0S

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 23:11 Mesaj konusu: Re: İST-Satılık 2007 MusicMan Petrucci BFR, temiz (R) 3300 € |
|
|
| Zerezolf demiş ki: | Kestane rengi (Walnut Burst)
|
dalgınlığına gelmiş herhalde
gitar çok ağırbaşlı ve asil duruyor, umarım alıcısını bulur |
|
| Başa dön |
|
 |
neverktulu

Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 258 Nerden: İstanbul macerası bitti
|
Tarih: Pzr 20.04.2008 23:17 Mesaj konusu: |
|
|
Fiyatı görünce şok oldum.Yaklaşık 6900 ytl'ye denk geliyor.Kim bilir belki zengin bir Petrucci fanı çıkar alır gitarı, ne diyelim,hayırlı satışlar.  _________________ Cort KX1Q (BC),Randall RX25RM,mt-2,cs-3,ch-1 |
|
| Başa dön |
|
 |
cobain67 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
Abi bunu yapmayın iste ya =) Banka soyacağım. _________________ bitik |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
Süper alettir, ulan az mı aradım bunu, Londra'yı tavaf edip bulamamıştım. Daha yeni gitar değiştim oturmam lazım sakin sakin bir süre yoksa aklımı alabilirdi kerata. _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
satranc123

|
Tarih: Pts 21.04.2008 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
rüya sadece off offfff : ( , fiyat hakkında yorum yapcak çok bilmiş arkadaşlara hazırlıklı ol derim: )) usada böle orda ööyle : )
avrupadaki fiyatı gösteren link atiyim biraz aydınlanır en azından : )
http://www.station-music.de/gitarre/musicman_guitar.html
bu arada gitarı avrupadan mı aldın ? ebayde ve usada hiç rastlamadım çok merak ettim açıkçası : ))
tekrardan iyi satışlar, umarım durumunu toplarsın ve işallah satmazsın dileğiyle diyorum : )
şu forumda gördüğüm tartışmasız en güzel alet : ) |
|
| Başa dön |
|
 |
Zerezolf

|
Tarih: Pts 21.04.2008 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
| satranc123 demiş ki: |
bu arada gitarı avrupadan mı aldın ? ebayde ve usada hiç rastlamadım çok merak ettim açıkçası : ))
tekrardan iyi satışlar, umarım durumunu toplarsın ve işallah satmazsın dileğiyle diyorum : )
şu forumda gördüğüm tartışmasız en güzel alet : ) |
Evet, 2007 sonunda Fransa'dan aldım. Bulması oldukça güç bir gitar.
Genelde sipariş üzerine yapıyorlar. 6-8 ay bekleme süresi var.
Mecburiyetten satmıyorum. Yine de teşekkürler  |
|
| Başa dön |
|
 |
Death-Lead

|
Tarih: Pts 21.04.2008 9:27 Mesaj konusu: |
|
|
Bende bu gitarın bordo olanını alacaktım ama vazgeçip araba almaya karar verdim
Gerçekten süper bir gitar, denilebilecek tek kelime yok.. Zaten bilen biliyodur.. Ayrıca bu gitar Petrucci nin şuan kullandığı gitardır (renk olarak yani)..
Önceleri favori rengi mystic dream di. Ama en son yaptırdığı bu diye biliyorum. Fiyatıda onun için biraz fazla. Bu musicman pet. gitarlarda fiyat; renk ve desene göre çok farkediyor. Atıyorum bu gitarın sarısını alırsanız fiyat çok düşük oluyor ama bu gitarın fiyatı avrupada da normalde de diğerlerine göre daha yüksek..
İyi satışlar diliyorum _________________ Japon Fender Strat 83 Usa Mod -- Usa Washburn c64se -- Marshall Mg100dfx -- Boss Ds1 -- Boss Sd1 -- Boss Cs3 -- Dod Corrosion Metal -- Mxr DoubleShot -- Sansamp GT2 -- İbanez DE7 -- Orginal Dunlop Cry Baby -- Crs Dibox |
|
| Başa dön |
|
 |
yalovalo

|
Tarih: Pts 21.04.2008 12:38 Mesaj konusu: |
|
|
bu sitede neden ucuz gitar satanlar boyle çekimser saf bir uslubla ilan açarken pahalı gitarı olanlar süslü sert taviz vermez şekilde yazıyorlar..kapitalizm bu siteye de uğramış |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Pts 21.04.2008 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
Ne yapsın adam ne olur alın diye yalvarsın mı? Daha yeni değiştirmiş olmasam dedim ya yukarıda direkt alırdım, bana kendini sempatik göstermesine gerek yok adamın  _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28

|
Tarih: Pts 21.04.2008 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
gitar cok asil duruyo cok baba yigit galiba  _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a href="\\">www.turkrock.com</a> : )</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pts 21.04.2008 12:59 Mesaj konusu: |
|
|
Senin de 7 milyarlık gitarın olsun bak nasıl ilan açıyosun
arkadaşa hayırlı satışlar dilerim.Videoda petrucci abimiz de gayet iyi anlatmış gitarı.Kolay gelsin... _________________ Satılık Roland Cube 30x ve Jackson PS4
http://turkrock.com/ftopic92444.html |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28

|
Tarih: Pts 21.04.2008 13:07 Mesaj konusu: |
|
|
elimdeki herseyi satsam sanırım case i alamam zuahha  _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a href="\\">www.turkrock.com</a> : )</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackened85

Kayıt: Apr 01, 2007 Mesajlar: 363 Nerden: istanbul-sarıyer
|
Tarih: Pts 21.04.2008 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
o piezolardan çıkan akustik sese bayılırım, tak herhangi bir amfiye al sana a change of seasons introsu. _________________ İtiraf ediyorum winamptaki "unknown artist" benim! |
|
| Başa dön |
|
 |
scalloped

|
Tarih: Pts 21.04.2008 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
uzun zamandır musicman petrucci signature kullanıcısıyım mystic dream full optionuna sahibim..bfr modelleri yeni cıktı yenilenen tek şey gitarın alt boğumu daha sivirileştirildi(tiz pozisyonlar daha kolay çalınsın diye)ve ağaç alder oldu..diğer ufak tefek şeyleri söylemeye gerek yok inlayler falan..neyse
gelelim fiyata..
http://cgi.ebay.com/Trans-Walnut-Ernie-Ball-MusicMan-BFR-J-Petrucci-w-OHC_W0QQitemZ250236465447QQihZ015QQcategoryZ2384QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
ebayde yok diyenler buna bir baksınlar..
ayrıca elindeki gitar için kullandım diyosun buna göre kesinlikle ve kesinlikle 3300euro etmez..ha dersen ki abi git dec müzikten getirt diye evet haklısın,ama sende muhtemelen yurtdışından falan aldın burda satıp kar etmek istiyosun,tamam kar ette bu derece değil zaten alıcı bulman cok zor,musicmani çok yakından takip eden biri olarak gitarın gozumde ve ülkemde eder fiyatı 3000 dolardır..iyi satışlar
not:msjım bilgilendirme amaçlıdır,yanlış anlaşılmasın iyi satışlar.. _________________ "cehalet mutluluktur" |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Pts 21.04.2008 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
Tek yenilenen şey alt ucu değil, Petrucci anlamış 40 saat neler değişti diye, kasa farklı bir kere daha büyük. Ayrıca değmez demek başka birşey de aletin sıfır fiyatı belli yahu çarşaf gibi link var. Al bir tane daha:
http://www.maxguitarstore.com/store.php?productID=1415 _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
Megadeth79

|
Tarih: Pts 21.04.2008 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Zannediyorum sapın agacı da degişmiş. Bi de satan arkadas Fransa!dan almıs, orada da bilenler bilir (pigalle'de) fiyatlar yuksektir. Fiyat hakkında buna gore degerlendirmek lazım bence. Neyse, iyi satıslar. |
|
| Başa dön |
|
 |
nadiras

|
Tarih: Pts 21.04.2008 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
| boş muhabbetin de bu kadarı olurdu anca |
|
| Başa dön |
|
 |
satranc123

|
Tarih: Pts 21.04.2008 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
[quote="scalloped"]muhtemelen yurtdışından falan aldın burda satıp kar etmek istiyosun,tamam kar ette bu derece değil zaten alıcı bulman cok zor,musicmani çok yakından takip eden biri olarak gitarın gozumde ve ülkemde eder fiyatı 3000 dolardır..iyi satışlar
not:msjım bilgilendirme amaçlıdır,yanlış anlaşılmasın iyi satışlar..[/quote]
dstm peki sen bu gitarı fransadan 3600 € para bayarak alsan 3000$ a satarmıydın çok merak ediyorum kar etcek olsa 4000€ falan demesi lazımdı dimi, avrupadaki piyasası 3600€ trde de hemen hemen aynı olur , malasef usada yaşamıyoruz ve bu piyasayı usadaki fiyatlara göre belirlemeyin artık lütfen,
herkesin bildği gibi usada yarısına satılan aletler herkesin ağzının suyunu akıtıyo ama usadan almaya imkanı olmayan biçok kişi trde astrnomik rakamlar bayıyo alıyo biraz düşünün ve saygı gösterin derim, bu fiyat konusundaki yorumları alan kişiye değil lanet olası trnin politikasına sövün ,trnin gümrükte eklediği süper vergiler yüzünden mağazalarda nasibini alıyo ve doğal olarak kar etmek zorunda kalıyolar sonra onlarda astronomk fiyatları koyuyo trde yaşıyoruz malasef tecavüzden zevk almaya bakın
bide usada bulmuşsun, ebay dimi bakınca hemen alıncak gibi duruyo bi tanıdığın yoksa hesap et bakalım bu alıcağın musicman 3300€ da geçer gümrük kargosu bide gelicekmi gelmicekmi stresi
genelde böyle pahalı aletlerde hep polemik çıkıyo fiyat yzünden yazmak istedim,, insanların fiyatlarına karışmayın lütfen, abartı olmadıkça zaten bilen biride abartımı değilmi anlar
tekrar kolay gelsin işiniz zor:) ayrıca durumun düzgünse:) neden böyle rüya bi alet satılır çok üzgünüm:):) sakın fender gibson almak için deme :P iyi satışlar tekrardan:) |
|
| Başa dön |
|
 |
|