Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Takas için behringer akustik modelleyici am100 veya pedal şeklindeki tunerleri (tu100-tu300)
İstediğim fiyat 60ytl
Nasıl olacak peki alış-veriş diyenler buyrun burdan yakın;
1-) Uşak'ta ikamet etmekteyim kargoyla güzelce yollarım forumdan defalarca alım-satım yaptım neredeyse hep kargoyla oldu Allaha şükür hiç problem yaşamadım-yaşatmadım. İsteyene referans gösteririm (ama elletmem )
2-) Yok arkadaş 1 bana uymaz derseniz 19-23 arası Ankara'da olacağım yüz yüze alışveriş yaparız birer çay içer, sohbet ederiz. (istemezseniz çay kalabilir )
V-amp2 im var bu boşta duruyor satmak/takaslamak istemem bundandır böyle biline
Pedalın tek kusuru adaptörle çalıştırmak için önünde başka bir pedala daha ihtiyaç duyması - ancak bu tona vs. kesinlikle en ufak olumsuzluk katmamaktadır!. Neden böyle bilmiyorum aldığımda böyleydi (forumdan yndnrg7321 nickli arkadaştan almıştım.) Önüne wah koyduğum için benim için hiç problem olmadı açıkçası. Pille çalıştırırken böyle bir sorun çıkarmamaktadır. Bazı arkadaşlardan gdi21lerin fabrika çıkışında bazen böyle bir sorun olduğunu duymuştum.
Kozmetik olarak ilk aldığımda kargo paketini açarken oluşan çizik haricinde bir sorunu yoktur (Baştaki resimde behringer yazısının sonunda görülebilir.). Bir de düğmelerin konumu orijinal halinde ilk bakışta belli olmadığından sıvı daksille işaretlemiştim istenilirse çıkarılabilir. Üzerindeki kırmızı ledi de mor renk olanıyla değiştirdim böyle daha uyumlu oldu bence ama isteyene eski haline getirip yollayabilirim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız