| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
KeReMmM

|
Tarih: Pts 31.03.2008 21:51 Mesaj konusu: İST:STLK 5 Girişli Power Amfi+Kabin***SİLİNEBİLİR*** |
|
|
LÜTFEN ÖNCE İLANI OKUYUN SONRA SORU SORUN!!!
Amfi
Rack şeklindedir.
Ön tarafta;
-3 mikrofon, 2 aux(line) girişi
-Her kanal için ayrı kontrol edilebilen volume, bass ve treble ayarları
-Master Volume
-Phones çıkışı?
-Power tuşu
-Ses seviyesini gösteren LEDler vardır.
Phonesi kulaklık çıkışı falan diye tahmin ettim, kulaklık taktım ama ses gelmedi ya çalışmıyor ya da ben bilmiyorum kullanmasını
Arka tarafta;
Açıkçası burda çok bir şey yok
2 Adet hoparlör çıkışı var. Tahminim 2*50 watt falandır ama tabi ki bu bir tahmin fazlası da olabilir ama daha düşük olma ihtimali çok az.
DİKKAT!
Bu bir gitar amfisi değildir! Üzerinde distortion, overdrive vs. yoktur.
Ben bunu Gitar -> SansAmp/POD XT Live -> Amfi şeklinde uzun süre kullandım. Preamp ve ya prosesör ile kullanmak için uygun bir amfidir. Ayrıca bass gitar ve mikrofon da bağlayarak grup şeklinde çalışılabilir.
Amfinin iki çıkışı var ama üzerinde balance ayarı yok. Yani buna iki kabin bağlayıp sesi sağa sola istediğiniz seviyede ayıramazsınız.
Kabin
Bu kabini de amfi ile birlikte almıştım. Üzerinde 12" speaker ve bir adet tweeter var. Fena değil sesi. İçini açıp hoparlöre baktım ama marka falan yok yani öyle Celestion, Eminence falan değil, 100w 8ohm PA speakerı
Kabinin üstünde de iki adet giriş mevcut iki amfi falan bağlamak için sanırım.
Fiyat olarak ikisine birlikte 170YTL istiyorum.
Ses Kartı[/color]
Yine bu forumdan ücretsiz olarak aldığım Creative Sound Blaster Live! ses kartını ücretsiz olarak ihtiyacı olan bir arkadaşa vericem. Aslında bu kart çoktandır boşta duruyor zamanında bir arkadaş istemişti ona ayırdım fakat sonradan ses seda çıkmayınca ben de unutmuşum. Ses kartı iki parça birinde normal girişler falan var diğer kartta ise dijital giriş/çıkış, midi giriş/çıkışı var fakat bu iki kartı birbirine bağlayan kablo yok. Ben aldığımda da yoktu bir bilgisayarcıdan bulunabilir tahminimce. Kablo olmadan normal kartı kullanabilirsiniz sadece midi ve dijital girişleri kullanamazsınız.
Ses kartını vermek için tek şartım uygun bir zamanda uygun bir yerden alınmasıdır.
En son KeReMmM tarafından Pzr 13.07.2008 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Çrş 02.04.2008 19:21 Mesaj konusu: |
|
|
| 195YTL oldu |
|
| Başa dön |
|
 |
cemsht

|
Tarih: Prş 03.04.2008 23:17 Mesaj konusu: |
|
|
efsane amfi satılık he kerem:)
sadece gitar değil basçılar içinde ideal bir amfidir arkadaşlar bakmayın eski gözükmesine... mxr80 pedalım ve musicman imle harikalar yarattığımı bilirim altına imzamı atarım iyi satışlar dost insan _________________ musicman stingray5 |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
Evet ayrılması biraz zor olucak ama artık zamanı geldi
Gitar ve bass bağlayıp evde çalışmıştık gayet güzel oldu valla evde, küçük bir stüdyoda birlikte çalışmak için güzel bir amfi. Ayrıca mp3 vs. de bağlanabilir. Ben denedim bir hayli güzel oldu  |
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 10:34 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaaslar bizim küçük bi mekanımız war.bunu oraya koyup.2 elektro yada 1. 1 bass bi mikrofon bide elektro davul takabilirmiyiz???yada kac tanesini takarız???bide takas warmı? _________________ .referanslarım...leaddd... guitarology...berko...mick_thomson7...cemcengiz...telecaster52...DeePShaDow...yndnrg7321...Piaachuu...((((imza bilmiyom...akor bassamm..)))) |
|
| Başa dön |
|
 |
kanyon

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 11:21 Mesaj konusu: |
|
|
görüp okuduğum kadarıyla amfide 5 kanal var ve her kanal için 5 ayrı equalizer ayarı var,
2 gitar
1 mikrofon
1 davul
1 bas gitar eklersen toplam 5 kanal kullanırsın fakat kullanacağın kabinlerde önemli, eğer 5 kanalıda aynı kabinden aynı anda kullanmaya çalışırsan bütün sesler birbirine karışır, cızlama yapar ve yakın zamanda cenabı hak tarafından iradesi elinden alınır
arkasında 2 adet kabin çıkışı mevcut demiş arkadaş fakat sen bu 2 çıkışı "wattlarını düşürmek şartı ile" 4 e ayırabilirsin. örneğin her müzisyenin önüne 1'er tane monitör koymak için her iki kanala giren kabinin kablolarını başka bi monitörlere dağıtırsın biraz dip gürültü yapabilir ama yinede biraz daha sağlam ses alırsın. benim önerim sana şu, bu aletin yanına ucuzundan bir tane 6 kanallı falan Mixer alırsan en azından bu aletten power alırsın, mixerden de aslanlar gibi ses dağılımını yaparsın  _________________ Jackson Performer Series - 4 / Vox ToneLab SE /
Satılık Takaslık Washnurn BD75 75W Bas Gitar Amfisi 325YTL
http://www.turkrock.com/ftopic92569.html |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 12:43 Mesaj konusu: |
|
|
3 mikrofon 2 line girişi var. Eğer elinizde gitarlar için uygun pre-amp, prosesör falan varsa bağlayabilirsiniz.
2 Gitarı linea; mikrofon, bass ve bateriyi de mikrofon girişlerine bağlarsınız.
Eğer çok yüksek seste çalışmıyacaksanız bir sorun olmaz tahminimce tek kabinle de kullanılabilir ya da bir kabin daha alıp bağlayabilirsiniz. Bu arada 4 kabin bağlayınca neden dip gürültüsü olsun? Mixere de pek ihtiyaç olduğunu sanmıyorum tabi eğer amaç az masrafla bu işi çözmek ise. Yok masrafı falan önemli değil diyorsanız zaten bir mixer, daha iyi bir power amfi ve 4 kabin alıp kullanabilirsiniz
Dediğim gibi çok yüksek seslerde kullanmiycaksanız sorun olmaz. Eğer çok yüksek ses isterseniz bir kabin daha almanız gerekir.
Takas açıkçası pek düşünmüyorum ancak yine de bir teklifinizi yapın. |
|
| Başa dön |
|
 |
kbilginer Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
aslen almak isterim ama ben ankara'dayım, bu aletin kargosu da bir hayli tutar gibi
eğer kargoyu öderim diyorsan şöyle bir teklifim olcak; shure pg-58 mikrofon vereyim, üzerine 100 lira vereyim.. anlaşalım (= _________________ IsHot |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
| kargosu ne kadar tutar bilmiyorum, hesaplamaya çalışırım fakat mikrofon hiç mi hiç işime yaramaz. Senden alıp satiyim desem kaça gider ne kadar zamanda gider bilmiyorum. O yüzden maalesef bu şekilde bir takas yapamam. |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Pts 07.04.2008 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
Fiyatı 190a düşürdüm. Kargoyu eğer yanlış hesaplamadıysam 35-40YTL tutuyor. Şehir dışından alıcılara yardımcı olmaya çalışırım.
ÖM ile mesaj atmak yerine LÜTFEN buraya yazın. Bir kaç kişi vardı ÖM atan ama şuan hepsi karıştı. Aklımda olan bir kişi var PW-10 wah ile takas teklif etmişti. Onun dışında bir kaç kişi daha vardı ancak kimseye ayırmadım. Öncelik nakit olarak alıcaklardadır. Eğer olmazsa takasta ilk sıra dediğim gibi wah teklif eden arkadaşındır. |
|
| Başa dön |
|
 |
reflection_91

|
Tarih: Pts 07.04.2008 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
wah teklif eden ben oluyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
raistlin17

|
Tarih: Pts 07.04.2008 22:47 Mesaj konusu: |
|
|
Ciddi olarak ilgileniyorum...Msn'e ekledim eger profilinde yazili adresi kullaniyorsan.. togayinay@yahoo.com _________________ Jackson SL1 |
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Pts 07.04.2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
kardes istersen 0 ch1 ve sd1 werebiliim... _________________ .referanslarım...leaddd... guitarology...berko...mick_thomson7...cemcengiz...telecaster52...DeePShaDow...yndnrg7321...Piaachuu...((((imza bilmiyom...akor bassamm..)))) |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Sal 08.04.2008 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
rastlin17 evet o adres, kabul ettim.
hakanaldemir öncelikle teklifin için teşekkür ederim. Benim için öncelik nakit satışta ama olmazsa takasa da giricem artık. Fakat teklif ettiğiniz pedalları benim hemen satabilmem için onları takasta uygun fiyattan saymamız gerekir. Bu durumu da siz kabul edermisiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
ritmixdrum

|
Tarih: Sal 08.04.2008 20:19 Mesaj konusu: |
|
|
selam .... ben hüsnü
benim böle bi amfiye ihtiyacım war 5 giriş we kulaklık çıkışı çalışıosa
peşin 170 ytl hemen veririm oke diosan ritmixdrum@hotmail.com 0555 39 38 528
ACİL CVP YAAZARSANIZ SEVİNİRİM  |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Sal 08.04.2008 22:27 Mesaj konusu: |
|
|
ritmixdrum seni de ekledim msne ama yoksun.
kulaklık çıkışını yukarıda yazdım. |
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Sal 08.04.2008 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
ritmixdrum sen ne adamsın lannnnn..oglum alıyosan cabuk alda 14 gün sonraki konserimize iice calısak demiii...hüsnü bizim bateristimiz bu arada.reklam oldu ama neyse..... _________________ .referanslarım...leaddd... guitarology...berko...mick_thomson7...cemcengiz...telecaster52...DeePShaDow...yndnrg7321...Piaachuu...((((imza bilmiyom...akor bassamm..)))) |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Çrş 09.04.2008 21:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Hakan sizin konsere yetişmiyek maalesef. Kargosu falan çok masraf olucaktı o yüzden Hüsnü ile anlaşamadık. |
|
| Başa dön |
|
 |
arts

|
Tarih: Prş 10.04.2008 0:35 Mesaj konusu: |
|
|
| tek kabin ne kadar? |
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Prş 10.04.2008 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
| KeReMmM demiş ki: | | Hakan sizin konsere yetişmiyek maalesef. Kargosu falan çok masraf olucaktı o yüzden Hüsnü ile anlaşamadık. | kardes biz sabah toplattık bi tane süper oldu 12 kanal.bide kulaklık cıkısı yaptık.bi cıkısı jackla cogalttık 5 tane kulaklık cıkısı oldu.züper walla bugun saatlerce caldık grupla cok güzel oldu.....bencede böyle bi amfi alıp cıkısına coklu bi aparat yaptırın 4 ytlye.ewde sessiz sedasız kaliteli kulaklıklarla felan cok tatlı oluyoo.her gruba böyle bi amfi sart....özellikle stüdyosu olmayanlara ve her prova için saatine 20 lira weren arkadaslara tavsiyem..... _________________ .referanslarım...leaddd... guitarology...berko...mick_thomson7...cemcengiz...telecaster52...DeePShaDow...yndnrg7321...Piaachuu...((((imza bilmiyom...akor bassamm..)))) |
|
| Başa dön |
|
 |
|