| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 455 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Prş 03.04.2008 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar, Avrupa Birliği PKK'yı terör örgütü listesinden çıkardı. Gözümüz aydın.
Rusya'nın bu gayri resmi teklifini bir daha düşünsek nasıl olur sizce? _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Prş 03.04.2008 17:24 Mesaj konusu: |
|
|
şöyle bir durum da var şu an zaten amerikayla müttefik halindeyiz.bana kalırsa rusyayla müttefik olalım.illa birilerine sırtımızı yaslayalım demiyorum,keşke böyle bir ihtiyacımız hiç olmasa ama rusya amerikadan daha iyidir.gerçi çeçenlere yaptıkları çok acımsızca şeyler ama her batılı yapıyor bunu. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Prş 03.04.2008 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
ülkesinde terör estirenlere nherkes acımasız davranır.ben de bir türk olarak bir pkklıya asla acımam.rusya elbette çıkarlarımıza amerikadan ve avrupalılardan daha uygundur. _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Prş 03.04.2008 20:34 Mesaj konusu: |
|
|
bu olaydan sonra tekrar düşündüm de neden olmasın... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Prş 03.04.2008 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
Ne Amerika ne Rusya
Yaşasın bağımsız Türkiye
İşte sloganımız bu  _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Prş 03.04.2008 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
| kosovian demiş ki: | | ülkesinde terör estirenlere nherkes acımasız davranır.ben de bir türk olarak bir pkklıya asla acımam.rusya elbette çıkarlarımıza amerikadan ve avrupalılardan daha uygundur. |
mücadelemde haklıysam isteyen terör desin isteyen direniş desin önemli değil. çeçen olayı pkk dan çok daha farklıdır. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Prş 03.04.2008 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
| kosovian demiş ki: | | ülkesinde terör estirenlere nherkes acımasız davranır.ben de bir türk olarak bir pkklıya asla acımam.rusya elbette çıkarlarımıza amerikadan ve avrupalılardan daha uygundur. |
İmzamda sözünü taşıdığım kahraman şahsın mesajına dikkat çekerim(İmzamı okuyun) _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
seththeking

|
Tarih: Prş 03.04.2008 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
Ula Kosovian
Sizinkilerin yaptığı terör estirmek olmuyor da, bizimkilerin yaptığı mı terör estirmek oluyor. Başbakanınız Haşim Taci'nin bile eski bir kadın satıcısı, uyuşturucu ve silah kaçakçısı olduğunu öğretmediler sana sanırım? _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@ |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
| seththeking demiş ki: | Ula Kosovian
Sizinkilerin yaptığı terör estirmek olmuyor da, bizimkilerin yaptığı mı terör estirmek oluyor. Başbakanınız Haşim Taci'nin bile eski bir kadın satıcısı, uyuşturucu ve silah kaçakçısı olduğunu öğretmediler sana sanırım? | kosova zaten bu şekilde bağımsızlığını kazanmış sayılmaz.ben de farkındayım uçknın kosovaya sırplardan daha fazla zarar verdiğinin. _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cmt 12.04.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
demek çeçenler terörist ha,öyle mi düşünüyorsun kosovian?o zaman senin bir rustan farkın yoktur benim gözümde. ve senin gibi bir rusla da işbirliği yapılmaz.
gorona_arxebo haklı,pkk ile çeçenler çok farklı.biraz araştırırsan sen de farkedersin. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
Crazysolo

|
Tarih: Sal 15.04.2008 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
| cesareborgia demiş ki: | Ne Amerika ne Rusya
Yaşasın bağımsız Türkiye
İşte sloganımız bu  |
istediğimiz bu ama izin verilmiyor bildiğimiz üzere.İttifak olayını bağımsılıkla eş tutmana şaşırdım yalnız cesareborgia bunca güzel yazından sonra.Bu sadece ittifak.Güç birliği yapmak değil mi?
Çeçenlerde Rusya da terör saldırılarında bulunuyor,pkk da,onlarda kendi özgürlükleri için savaşıyor pkk da.Aralarında pek bi fark gözetemedim doğrusu. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Sal 15.04.2008 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
pkk kimin ne özgürlüğü için savaşıyomuşmuşmuşmuşmuş ???? _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
HIGH-VOLUME Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 15.04.2008 20:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Türkiye nedense biyerlere sığınma psikolojisine girmiş.Yok ona girelim bunu kuralım şuna kayıt olalım...Atatürk olsaydı medeniyetler birliğini kurar şimdi Fransa bize yalvarırdı. |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Sal 15.04.2008 20:26 Mesaj konusu: |
|
|
Atatürk olsaydı ''Atatürk olsaydı şöyle yapardı böyle yapardı'' diyenleri önce temiz bi sopa çekerdi bence _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
HIGH-VOLUME Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 15.04.2008 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
| buzz demiş ki: | | Atatürk olsaydı ''Atatürk olsaydı şöyle yapardı böyle yapardı'' diyenleri önce temiz bi sopa çekerdi bence |
Kesinlikle ama bu benim suçum değil benden önceki nesilin suçu ama ben bu olanları düzeltmekle yükümlüyüm. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksyek

|
Tarih: Sal 15.04.2008 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Rusya sağ gösterip sol vurmaya çalışıyo galiba duruma bakılırsa tabikide menfaat başka bi amacı olabilirmiki kendi bulunduğu durumdan kurtulmak maksadıyla AB ve ABD den fayda yokmuş yalakalık resmen evet onlardan fayda yok ama Rusyadan da olamaz bence böyle bi durum söz konusu olmasın çünkü eminimki türkiye şuanki bulunduğu konumdan daha daha gerileyecektir |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 12:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Crazysolo demiş ki: | | cesareborgia demiş ki: | Ne Amerika ne Rusya
Yaşasın bağımsız Türkiye
İşte sloganımız bu  |
istediğimiz bu ama izin verilmiyor bildiğimiz üzere.İttifak olayını bağımsılıkla eş tutmana şaşırdım yalnız cesareborgia bunca güzel yazından sonra.Bu sadece ittifak.Güç birliği yapmak değil mi?
Çeçenlerde Rusya da terör saldırılarında bulunuyor,pkk da,onlarda kendi özgürlükleri için savaşıyor pkk da.Aralarında pek bi fark gözetemedim doğrusu. |
Bunlara ittifak mı denir bağlanmak mı bunuda tartışmak gerekir sevgili crazy
Örneğin ABD yle ittifak görünüyoruz ama petrol kuyusu kazılmasına bile müsade etmiyor.İttifak olarak girdiğimiz bir yer senin iç işlerinde müdahalelerde bulunuyorsa ,o ülkenin bağımsızlığından ne kadar sözedilebilir.
Sözlerine şu anlamda katılıyorum.Bağımsız ülkelerde kendi aralarında ittifak yapabilir.Ticari anlaşmalar yapabilir.Yada ortak tehditlere karşı birleşebilir.
Ama bunun bir sınırı vardır değil mi?
Daha da açık konuşmak gerekirse..Ne ABD nin ne de Rusya nın ittifak tekliflerine güvenmiyorum.
Bu ülkeler mutlaka kendi çıkarları için ülkemizi harcayacaktır.Örneğin ABD,Büyük Ortadoğu projesini gerçekleştirebilmek için bizi kullanacak.Rusya nın farklı çıkarları vs vs.. _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Prş 17.04.2008 21:43 Mesaj konusu: |
|
|
| rocksyek demiş ki: | | Rusya sağ gösterip sol vurmaya çalışıyo galiba duruma bakılırsa tabikide menfaat başka bi amacı olabilirmiki kendi bulunduğu durumdan kurtulmak maksadıyla AB ve ABD den fayda yokmuş yalakalık resmen evet onlardan fayda yok ama Rusyadan da olamaz bence böyle bi durum söz konusu olmasın çünkü eminimki türkiye şuanki bulunduğu konumdan daha daha gerileyecektir | biz haklarımızı savunmazsak kimseden hayır yok.
devletlerin dostları yoktur ; menfaatleri vardır. _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Cum 18.04.2008 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
Yeniden bir kutuplaşma söz konusu:ABD/Rusya..Kendi aralarındaki gizli ittifaktan belki haberdar bile değiliz..varsa..
Kim en önemli stratejik noktaları kaparsa o daha karlı olacak.
Kar demişken
Elbette ekonomik çıkarlar.Petrol,bor,vs gibi enerji üreten madenler..
Aynı zamanda günümüzde bir o kadar öneme sahip su..
İttifak maskesi takmış emperyalist manevralar bunlar.
Biz ise kendi içimizde bulamadığımız/beceremediğimiz çözümü dışarıda nerden bulsak diye kıvranan acizler gibiyiz.
Bu kendi içimize kapanalım demek değil elbette..
Ama çözüm;dışarıya siftinmekte değil,önce her bireyin ülkesi için bir şey daha üretmek istemesi bilincinde yatmaktadır.
Bu doğa için bir ağaçta ben dikeyim mantığyla aynıdır.
O halde önce kendi çıkarlarımız için kendi içimizde ne yapmalıyız sorusunu cevaplamalı Türkiye
Japonya güzel bir örnek.
Çalışmanın/emeğin ortaya koyduğu değeri somut gözler önüne seriyor.
Değeri yaratan emekse..O zaman emek harcamalıyız.
Üretmeliyiz..Üretmemize engel olan şeylerden kurtulmalıyız..Çünkü bir ülkede üretime engel olunuyorsa o ülke bağımsız değildir.. _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Cum 18.04.2008 12:45 Mesaj konusu: |
|
|
geçmişte rusyadan yediğimiz kazıkları bilmeyen yok heralde..zamanında varşova paktıyla bişeyler yapmaya çalıştı avrupaya karşı...şimdi bizide yanına almayımım planlıyor..tabi tabi... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|