Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - manics
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

manics

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rpm

MesajTarih: Pzr 22.08.2004 2:48    Mesaj konusu: manics Alıntıyla Cevap Ver

Manics kesinlikle tum zamanlarin en iyi gruplarindandir. Hoslanmadiginiz bir sarkisi veya albumu varsa, digerlerine bir goz atmadan grubu silmeyin. Cok genis bir yelpazede sarkilari var.
Mahcem abi progressive olmaya calisan demis, canli performansini begenmedim demis. Ikisine de katilmiyorum, kotu caldiklari zamanlar olmustur mutlaka ama iyi calan bir Manics kadar insanin tuylerini urperten, samimi ve enerji dolu bir canli performans yoktur bu dunyada. Ayrica grup progressive olmaya calismamistir bence.
Manics hazinesini arastirdiginiz zaman cesitli cevherler teker teker karsiniza cikacaktir. En bilindik Everything Must Go'dan girin ki ticari olarak en basarili isleridir. Hemen oradaki A Design For Life'a dalin, bu sarki bestecilik odulu de almis bir isci sinifi saheseridir.
Daha gerilere gidin, the Holy Bible'a bakin, istenilen havayi yakalayabilmek icin kasten demo studyosunda kayit edilmistir. Sozleri ve melodileriyle cok zengin, bir o kadar da kasvetli bir albumdur.
Ilk albume gidin, hatta ondan onceki single'lara, ornegin Motown Junk. Oradan daha cok punk goreceksiniz. Ozellikle ilk albumden bazi sarkilari dinleyince neden James Dean Bradfield'a "rock'a soloyu geri getiren adam" dendigini anlarsiniz.
Vs. vs. Sonuc olarak mutlaka bir arastirin, Forever Delayed Best Of albumu giris icin iyi olabilir.
Ayrica Manics dinleyicileri Manics icin deli olurlar... Internette gorursunuz. Yeni album sonbaharda cikiyor, www.staybeautiful.net 'ten Empty Souls adinda yeni albumden bir sarkinin canli performansi var, cok dehset.
Yukarida bahsedilenler icin: Teoman Manics'ten ne araklamistir, cok merak ettim. Bir de DVD'yi nerden edindiniz? Bu kadar senelik azili Manics hayraniyim, hala bir DVD edinemedim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rpm

MesajTarih: Pzr 22.08.2004 2:50    Mesaj konusu: puuuuuh Alıntıyla Cevap Ver

Hay allah ya, cevap yazcagimiza baslik acmisiz. Moderator abileri, bu basligi siler misiniz, ben yazdiklarimi eksi manics basligina ekleyeyim.
kusura bakmayin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız