| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
OmniaMovens Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2006 Mesajlar: 664 Nerden: İstanbul / Tekirdag
|
Tarih: Cum 18.04.2008 12:31 Mesaj konusu: |
|
|
bu playlist öldürür adamı ama malesef 90lı yıllarda değiliz ki james dolaşsın aralarda millete seek & destroy söyletsin, four horsemenda kafa sallasınlar davulun başına toplanıp.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 18.04.2008 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
Umarım krolar ve özentiler fazla olmaz.......  _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
jacknjones Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 18.04.2008 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
vala bend egidip 5 dakada axxes cıkardım sonra gittim vip bilet almaya kalmamıs tukenmis.
sonra kapalı ust aldım.hem yuzde 20 indiirmli hemde vip zaten sacmalıkmıs oturmayamı gidiyorum:)
saha ici en zevklisi olurdu ama benim her 30 dakkada tuvaletim geldiginden krize girerdim:D _________________ ı dont wanna old one |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Cum 18.04.2008 22:36 Mesaj konusu: |
|
|
| illnino demiş ki: | Umarım krolar ve özentiler fazla olmaz.......  |
git de saha içini gör...sıradayken tamamen fikrim değişti gittim sahne önü aldım...adam böreğimizi çayımızı alıp yeriz orda çimlerde oh mis gibi felan diyodu nerde alakasız tipler hepsini gördüm sırada(artık şansmıdır nedir) ve fikrim tamamen değişti..
konseri ter kokusu içinde tiksinerek magandaların içinde izlemektense fazlasıyla para vererek yada tribünleri tercih ederek konseri izlemek en mantıklısı olcaktır.. _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
çarşamba bileti alacağız saha içinden.tükenmesin de.. :s metal militia,hit the lights,whiplash üçlüsünden birini çalmalarını çok isterim de james hetfield başaramaz :s 10 yaşımdan sonrası için bir nothing else matters isterim .. ve hayalim... one'ı canlı dinlemek .. _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
jacknjones Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 12:13 Mesaj konusu: |
|
|
yeni cıkarıcakları albumden calmasınlar bide snt anger dan mumkunse sarkı gelmesin belki st anger gelebilir sadece:D _________________ ı dont wanna old one |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
yeni albüm konserden sonra çıkmayacakmı ? _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 14:31 Mesaj konusu: |
|
|
Turne'den önce çıkarmayı planlıyorlar... _________________ Satılık Digitech RP250 |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
| radyokafa_ demiş ki: | | çarşamba bileti alacağız saha içinden.tükenmesin de.. :s metal militia,hit the lights,whiplash üçlüsünden birini çalmalarını çok isterim de james hetfield başaramaz :s 10 yaşımdan sonrası için bir nothing else matters isterim .. ve hayalim... one'ı canlı dinlemek .. |
Hetfield neyi başaramaz? |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
| radyokafa_ demiş ki: | | çarşamba bileti alacağız saha içinden.tükenmesin de.. :s metal militia,hit the lights,whiplash üçlüsünden birini çalmalarını çok isterim de james hetfield başaramaz :s 10 yaşımdan sonrası için bir nothing else matters isterim .. ve hayalim... one'ı canlı dinlemek .. |
Çarşambayı sel aldı,saha içi biletleri de yol aldı. _________________ Enslaved Blog...I went away alone,with nothing left,but faith... The Cure/Faith |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 1:37 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | | radyokafa_ demiş ki: | | çarşamba bileti alacağız saha içinden.tükenmesin de.. :s metal militia,hit the lights,whiplash üçlüsünden birini çalmalarını çok isterim de james hetfield başaramaz :s 10 yaşımdan sonrası için bir nothing else matters isterim .. ve hayalim... one'ı canlı dinlemek .. |
Çarşambayı sel aldı,saha içi biletleri de yol aldı. |
ne bittimi? |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 1:56 Mesaj konusu: |
|
|
Biletix'ye öyne görünüyor. _________________ Enslaved Blog...I went away alone,with nothing left,but faith... The Cure/Faith |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
link koyabilirmisin? _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
aldım bugün saha içi..bitmemiş _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 18:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Jaymz_Hetfield demiş ki: | | radyokafa_ demiş ki: | | çarşamba bileti alacağız saha içinden.tükenmesin de.. :s metal militia,hit the lights,whiplash üçlüsünden birini çalmalarını çok isterim de james hetfield başaramaz :s 10 yaşımdan sonrası için bir nothing else matters isterim .. ve hayalim... one'ı canlı dinlemek .. |
Hetfield neyi başaramaz? |
hetfieldin başaramayacağı şey yok diyebiliriz aslında . .. ama... .o kadar gırtlak yapamaz..baksana metal milita'ya |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 1:32 Mesaj konusu: |
|
|
sırf benim gördüğüm saha içi iki kez tükendi yazdı tekrar çıktı. ek bilet mi basıyolar nedir. Saha içi tıkış tıkış olacak gibi _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
pepe_le_pew

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
| İzmir'den konsere gidecek arkadaslar için otobus kaldırmayı planlıyoruz. Su an fiyat araştırmasındayız ama ortalama gidiş dönüş "55-60 YTL" olacak gibi gelmek isteyen arkadaslar ibrahimcapanlar@hotmail.com adresine mail atabilirler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
| -EcS- demiş ki: | | sırf benim gördüğüm saha içi iki kez tükendi yazdı tekrar çıktı. ek bilet mi basıyolar nedir. Saha içi tıkış tıkış olacak gibi |
ben bileti alırken yetkilinin ekrana baktım.saha içinde daha baya bilet var.. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
| S_COREY_S demiş ki: | | illnino demiş ki: | Umarım krolar ve özentiler fazla olmaz.......  |
git de saha içini gör...sıradayken tamamen fikrim değişti gittim sahne önü aldım...adam böreğimizi çayımızı alıp yeriz orda çimlerde oh mis gibi felan diyodu nerde alakasız tipler hepsini gördüm sırada(artık şansmıdır nedir) ve fikrim tamamen değişti..
konseri ter kokusu içinde tiksinerek magandaların içinde izlemektense fazlasıyla para vererek yada tribünleri tercih ederek konseri izlemek en mantıklısı olcaktır.. |
İlk günden sahaiçi aldım bile  _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|