Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - USA den Alet Edevat Ornek;Ebay`den Alinan Fender Custom Shop
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

USA den Alet Edevat Ornek;Ebay`den Alinan Fender Custom Shop
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Burocknroll

MesajTarih: Pzr 20.01.2008 11:24    Mesaj konusu: USA den Alet Edevat Ornek;Ebay`den Alinan Fender Custom Shop Alıntıyla Cevap Ver

Bundan yaklasik 1 ay once ayni basligi acmistim ama internetle pek ilgilenemedigim icin baslik silindi.Umarim bu sefer sabit bir baslik haline gelir ve sizlere yardimci olabilirim.
Ben Miami`de yasiyorum.Bu muzikle 10 senedir ilgileniyorum ve 5 yildir elektro gitar caliyorum.Burada ayni turde bir kac baslikla karsilastim ve bazi sorunlar yasandigini gordum.Acikcasi ikinci kez acmakta biraz cekingen davrandim cunku insalarin guvenini kazanmak kolay bir is degil.Ayrica yaptigimiz iste kolay degil sonucta.Gonderim islerini aracisiz kendim yapmaktayim.Almak isteginiz gitari yada aleti isterseniz magzada denerim ve o sekilde gonderirim.Magza musteri temsilcisi gibi degil en ufak ayrintisina kadar bizzat kendim ilgileniyorum.Ikinci el yada sifir aletlerde sam ash`in verdigi garantide dahil.

Simdi kisaca konuya deginmek istiyorum.Kaldigim yere yakin bir alisveris magzasinda Sam Ash muzik firmasi var.Amerikanin en koklu ve en eski muzik firmalarindan biri.Magzada ikinci el ve sifir gitarlar ve ekipmanlar mevcut.Bu hafta magzada cektigim ornek resimleri ekleyecegim bu basliga.Musicans friend yada ebay de aramadan once www.samash.com sitesine bakmanizi isterim.

Ornek fiyat olarak;
Fender
Hot Noiseless Stratocaster Electric Guitar Pickup Set 119$ arti %7 tax
Turkiye fiyati mydukkan`da 426 ytl...

Gonderim isini kisaca anlatmak istiyorum.Istediginiz alet edevat sam ash te yoksa alternatif sitelerden temin edebilirim.Ebay den almak istediginiz; aletin eger ebayde buy it now fiyati varsa size toplam tahmini fiyati soylerim.Acik artirmayada girebiliriz ama is sansa kaliyo biras ebayde.
Komisyon olarak %15 aliyorum.Bu rakama karar vermeden once arastirdim baktim genelde bu yuzdeyi aliyor bu isi yapan arkadaslar.Bunlarin yaninda kargo ucreti ve havale masrafi var.Havale olarak western union`u tercih ediyorum cunku en saglam ve en hizli yol western union.
Gumruk olayinda soyle bir sansimiz var.Sahis adi ile ve gift seklinde yollayacagim icin gumruge girme riski az.Zaten gumruge takilabilecek aletleri kabul etmiyorum.Gitar yollarken kasa ve klavye seklinde gonderim yolu daha mantikli.Tek parca halinde hard case isteyecegi gumruk riski yanisira boyut ve agirliktan kargo masrafi cok tutacagi icin basim agrisin istemem.

Cok detayli seyleri ozel mesaj atarak yada burakbeytur@gmail.com adresine e mail yollayarak sorabilirsiniz.Lutfen ciddi alici arkadaslar yazsin ve bende ona gore bosa zaman harcamayim.Sadece fiyat sormak icin yazmayin lutfen.

Ebay`den alinan Fender Custom Shop Pro Closet Classic:

En son Burocknroll tarafından Sal 06.05.2008 8:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
inex2

MesajTarih: Pts 21.01.2008 1:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

edit...

En son inex2 tarafından Pzr 04.05.2008 18:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
runemagick666

MesajTarih: Pts 21.01.2008 2:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aradığım samashta yoktu

bu aleti istiyrum. kaça patlar

http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-American-Deluxe-Precision-Bass-Guitar?sku=511390
Burocknroll

MesajTarih: Pts 21.01.2008 8:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

runemagick666 demiş ki:
aradığım samashta yoktu

bu aleti istiyrum. kaça patlar

http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-American-Deluxe-Precision-Bass-Guitar?sku=511390

kardes %7 tax ile 1496 dolar yapiyor.arti benim komisyonumuda eklersek 1720 dolar toplam kargo haric.kargo ne kadar tutar bilemiyorum cunku bircok kargo firmasi var.fedex yada ups hangisi daha saglikli ve uygun olur sormam gerek cunku sonucta pahali bi gitar.2. si tek parca halinde yollamam gumruk acisindan sorun olabilir.hard case de eklersek agirlik ve boyut artacagi icin cok dikkat ceker gumrukte.kasa ve klavye seklinde yollanirsa sorun cikacagini sanmiyorum.
Burocknroll

MesajTarih: Pts 21.01.2008 8:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

inex2 demiş ki:
kardeş ordan manyetik kapağı bulablrmsn plastik 2tane humbucker lık
şunun gibi bişey http://www.wdmusic.com/humbucker_pickup_cover_closed_black_29772_prd1.htm
2 tane kaça patlar?

kardes sitede minimum alisveris 19.95 dolarmis.bu yuzden 4 tane siparis etmem gerekiyor.ups amerika ici normal kargo dahil 30.95 dolara geliyor fiyat.komisyonla beraber 35 dolar toplamda.turkiye kargo dahil 50 - 60 dolar gibi bisey olabilir toplam fiyat.
cancaliskan

MesajTarih: Pts 21.01.2008 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemPos=5&TempID=6&DepartmentID=1&STRID=24151&CategorySubID=370&CategoryID=370&BrandID=0&CategorySubPriceRangeID=0&pagesize=10&SortMethod=3&Method=3&PriceRangeID=0&SearchPhrase=&Contains=&Search_Type=Department&GroupCode=&categorysubsearch=true

bunu istiyorum , detayları ö.m ile konuşalım.
Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood Akustik,Roland JC-120,Dunlop;Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr;Phase90,ZW-44,ProCo Rat 2,H&K Warp Factor,Ehx;Big Muff Pi,Hot Tubes,BBE Sonic Stomp,Digitech Synth
Başa dön
Burocknroll

MesajTarih: Pts 21.01.2008 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

om ile cevap yazdim kardes
cancaliskan

MesajTarih: Pts 21.01.2008 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burocknroll demiş ki:

özel mesaj geldide hata var onda...40 usd lık şey tax,komisyon ve kargo ile 250 usd olur demişsin?

%7 + %15 ile 182 usd etmesi imkansız.
Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood Akustik,Roland JC-120,Dunlop;Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr;Phase90,ZW-44,ProCo Rat 2,H&K Warp Factor,Ehx;Big Muff Pi,Hot Tubes,BBE Sonic Stomp,Digitech Synth
Başa dön
Burocknroll

MesajTarih: Pts 21.01.2008 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cancaliskan demiş ki:
Burocknroll demiş ki:

özel mesaj geldide hata var onda...40 usd lık şey tax,komisyon ve kargo ile 250 usd olur demişsin?

%7 + %15 ile 182 usd etmesi imkansız.

kardes fiyata iyice bak sonra yaz buraya...senin icin print screen yaptim herkes gorsun diye...

cancaliskan

MesajTarih: Pts 21.01.2008 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim verdiğim linke basınca bende direk bu çıkıyo :

Başa dön
Vine_Inlay

MesajTarih: Pts 21.01.2008 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vox'u EBay'den direk getirtsen gümrüğe takılmıyo, ucuz bi şi zaten, ben de "AC30" modelini getirtiyorum da. Very Happy
sigma_g

MesajTarih: Pts 21.01.2008 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

magazada 2.el muzik aletleri de bulunuyordu sanırım. Smile

acaba "paevey 5150 II EVH" var mı?sadece kafa kısmını istiyorum..kargo dahil kaça patlar?

Squier Standard Series, Antique Burst Tortoise Shell(köprü-texas special)--Ax3000g--bir sürü pena falan
Başa dön
grognard3

MesajTarih: Pts 21.01.2008 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu vox ne işe yarıyor tam olarak acaba?
Başa dön
Vine_Inlay

MesajTarih: Pts 21.01.2008 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kulaklıkla çalışan bi çeşit çalışma amfisi. =) Amerika'da çok farklı modeller var yıllardır ama Türkiye'ye malesef hiç gelmedi bu tarz bi ürün.
grognard3

MesajTarih: Pts 21.01.2008 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilginçmiş...teşekkür ederim...
Başa dön
alpergrk

MesajTarih: Pts 21.01.2008 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tam anlayamadım. şimdi bu fotograftaki küçük aleti direk gitara takıyoruz, bunun bir de kulaklık girişi var bu sayede kimseyi rahatsız etmeden çalışabiliyoruz öyle mi? toplamda kaça patlar peki bunu getirtmek?
Başa dön
slipknot777

MesajTarih: Pts 21.01.2008 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ö.m.attım burocknroll...
Başa dön
grognard3

MesajTarih: Pts 21.01.2008 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alpergrk demiş ki:
tam anlayamadım. şimdi bu fotograftaki küçük aleti direk gitara takıyoruz, bunun bir de kulaklık girişi var bu sayede kimseyi rahatsız etmeden çalışabiliyoruz öyle mi? toplamda kaça patlar peki bunu getirtmek?

valla yararlı gibi birşey ac-30 , metal gibi versiyonları var sanırım nasıl bi değişim gösterir bilemem ama 3-4 kişi alırsa ortak kargo ile ucuza mal edilebilir...bu durumda bende sipariş verebilrim...merak ettim acıkcası...
Başa dön
Burocknroll

MesajTarih: Sal 22.01.2008 9:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

toplu gonderim isi sakat bence.kargoya 50 dolar fazla verin ama gumruk isiyle ugrasmayin derim.vergisi 5 dolar tutsada cok ugrastiriyolar adami...
crackocain

MesajTarih: Sal 22.01.2008 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende gitarımı samash.com'dan aldırdıydım. Kuzen NY'de Manhattan'daki şubelerinden gitmiş eliyle almış. Hatta istediğim case'i yetiştiremedikleri için bedavaya, içinde ufak bir defo olan IBANEZ case içinde vermişler. Takdir ettim kendilerini...

Aracı arkadaşın samash'le yüzyüze iletişim kurabilecek mesafede olması o yüzden alıcılar için bence avantaj. Bu tarz istisnai işler ortaya çıkabilir nihayetinde...

Yanlız mesela kurnazlıkları olmuyor değil. Ben gitarımı musiciansfriend'den baktığımda 489 dolar olup stokta yoktu. Samash'e baktığımda 540 dolar gösteriyorlardı aynı gitarı.

www.musiciansfriend.com
www.music123.com
www.zzounds.zom

gibi sitelerde gitar stoğa girdiği an, diğer sitelerin fiyatlarına indirdiler. Yani illada samash diye diretmek de pahalıya da patlayabilir.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız