| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 17.12.2007 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
yok dumanı yargılamıyorum zaten , sadece vıcık vıcık ticari amaçla yapılmış albümün çıkış şarkısı olarak seçilmiş şarkılar.bu açıdan dayama dedim. _________________ yalarım ışıltısı kalır |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Pts 17.12.2007 21:39 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | yok dumanı yargılamıyorum zaten , sadece vıcık vıcık ticari amaçla yapılmış albümün çıkış şarkısı olarak seçilmiş şarkılar.bu açıdan dayama dedim. |
hıım üstad sence ticari albumle ticari olmayan albumun kriterleri nelerdir...yani arasındaki farklar nelerdir ögrenmek isterim...bu sordugum sorular yanlıs anlasılmasın sadece bılgı edınmek amaclı sordum cevaplar için simdiden tesekkurederım halilpazarlama...duman albumlerinde hangı seyleri yanlıs yaptı...yanı sence duman grubuna gore dogru sana gore yanlıs olan seyler nelerdir... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 17.12.2007 21:57 Mesaj konusu: |
|
|
| dumanduman demiş ki: | | halilpazarlama demiş ki: | | yok dumanı yargılamıyorum zaten , sadece vıcık vıcık ticari amaçla yapılmış albümün çıkış şarkısı olarak seçilmiş şarkılar.bu açıdan dayama dedim. |
hıım üstad sence ticari albumle ticari olmayan albumun kriterleri nelerdir...yani arasındaki farklar nelerdir ögrenmek isterim...bu sordugum sorular yanlıs anlasılmasın sadece bılgı edınmek amaclı sordum cevaplar için simdiden tesekkurederım halilpazarlama...duman albumlerinde hangı seyleri yanlıs yaptı...yanı sence duman grubuna gore dogru sana gore yanlıs olan seyler nelerdir... | hiçkimsenin albümünü yargılamak bana düşmez sonuçta albüm yapılmış emek harcanmış ,benim tarzım değil sevmem ama sevenede birşey diyemem.ben sadece konunun bu başlıkla ilgili olan kısmıyla ilgileniyorum.yani cover olayı.dumanın ve o dönem çıkan yerli rock gruplarında albüme 1 veya2 tane pop coverı koymak çok modaydı.zaten suçlamıyorum albüm satmak için buda bir yöntemdir.sadece samimi bulmadığı için böyle dedim.dumanın hangi şarkıyla patlama yaptığını biliyoruz.ilk albüm varken sadece belli bir kesim dumanı bilirdi.çoğu rock dinleyicisi gibi bende biraz bu konuda tutucuyum.belki kötü bir özellik ama bu içten gelen birşey.misal dumanın kargonun yaptığı coverları duyunca bu ne ya abi dedim oysa kargoyu çok severim.bu tarz çalışmaların arka arkaya patlaması sence tesadüfmü yoksa trende uymaktan başka birşey değilmi ? rock müziğinde samimiyet çok önemli bence. _________________ yalarım ışıltısı kalır |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Sal 18.12.2007 2:46 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | dumanduman demiş ki: | | halilpazarlama demiş ki: | | yok dumanı yargılamıyorum zaten , sadece vıcık vıcık ticari amaçla yapılmış albümün çıkış şarkısı olarak seçilmiş şarkılar.bu açıdan dayama dedim. |
hıım üstad sence ticari albumle ticari olmayan albumun kriterleri nelerdir...yani arasındaki farklar nelerdir ögrenmek isterim...bu sordugum sorular yanlıs anlasılmasın sadece bılgı edınmek amaclı sordum cevaplar için simdiden tesekkurederım halilpazarlama...duman albumlerinde hangı seyleri yanlıs yaptı...yanı sence duman grubuna gore dogru sana gore yanlıs olan seyler nelerdir... | hiçkimsenin albümünü yargılamak bana düşmez sonuçta albüm yapılmış emek harcanmış ,benim tarzım değil sevmem ama sevenede birşey diyemem.ben sadece konunun bu başlıkla ilgili olan kısmıyla ilgileniyorum.yani cover olayı.dumanın ve o dönem çıkan yerli rock gruplarında albüme 1 veya2 tane pop coverı koymak çok modaydı.zaten suçlamıyorum albüm satmak için buda bir yöntemdir.sadece samimi bulmadığı için böyle dedim.dumanın hangi şarkıyla patlama yaptığını biliyoruz.ilk albüm varken sadece belli bir kesim dumanı bilirdi.çoğu rock dinleyicisi gibi bende biraz bu konuda tutucuyum.belki kötü bir özellik ama bu içten gelen birşey.misal dumanın kargonun yaptığı coverları duyunca bu ne ya abi dedim oysa kargoyu çok severim.bu tarz çalışmaların arka arkaya patlaması sence tesadüfmü yoksa trende uymaktan başka birşey değilmi ? rock müziğinde samimiyet çok önemli bence. |
üstadım eger senın hoslanmamanın nedenı pop sarkısına cover yapmalarıysa bence o yonde soyle bır elestırım olacak...duman grubuna kendını yak parcası samımı gelmıstır oturup cover yapmıslardır...ayrıca soyle soyleyeyım dumanın cover yaptıgı parcayı sezen aksudan ben hıc dınlememıstım hatta soyle soyleyeyım sozlerını sezen aksunun yazdıgını muzıgınıde yunanlı bır sanatcının yaptıgını duman yapınca ogrendım...yanı o parcayı sezen aksunun parcası olarak bılenler sezen aksunun kemıklesmıs kıtlesı bılır...o kadarda populer bır parcası degıldı bence dıger sarkılarına gore tabı soyledıgım...bence duman sarkıyı gun yuzune cıkarmıstır bır yerde...hatta bazı cevreler bugunku turk rockının(begenıp begenmemek kısıden kısıye degısır) yanı turkce sozlu rock muzıgın bu kadar ragbet gormesını bu parcanın ve dumanın buyuk bır etkısı oldugu soylenıyor...sırf pop sarkısı coverı yaptı dıye bır albumu dınlememek bence yanlıs...zaten cover dedıgımız sey bıldıgım kadar cevaplayayım orjınalınden fakrlı yapmaktır...ki duman bence yapmıstır(bu kısıden kısıye degısır saygılım herkese)...kargo bıldıgım kadarıyla dedıgın albumu dumandan sonra cıkardı...dumanın albumu 2002 kargonun albumu 2005 olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam ama sunu bılıyorumkı duman kargodan once cıkardı...yanı demek ıstadıgım dumanın sagladıgı basarıyı yakalmak ıstemıs olabılırler dıger gruplar(bu cumle kesınlıkle duman grubu butun grupları dover tarzında alınmasın rıcaedıyorum fıkrım bu sadece) benı bu fıkre ıten nedende onların donemınde bunu basaran nadır bır grup olmasıdır...hıh duman bu parca yuzunden ekmek yemedı mı? yedı onu kabul edıyorum...ama dumanda sarkıyı bır yerlere getırmıstır umarım bu konuda anlasıyoruzdur...tutucu oldugun dıger konuya gelıncede(ulan eskıden bız dınlıyorduk sımdı corcocuk dınlıyor deyip dınlemıyorum ben bu grubu seklınde serzenıste bulunmka yersız bence) aslında senın yaptıgın normal yanı bence kotu bır yanı yok ıyı nıyetlı ama soyle bır durum var kımseyede sınır getıremeyız ısteyen dınlemekte ozgurdur grupları...dedıgın dogru bır yerde cunku yasları kucuk olan dınleyıcı sırf adam yakısıklı dıye sırf hatun guzel dıye album alanlar var...ama bazı kucuk dınleyıcıler varkı buyuklere tas cıkaracak gruplarla ılgılenıyorlar yanı anlatmak ıstedıgım herkezın anlayısı farklı sarkıdan cıkardıgı anlamlar farklı...ayrıca gruplar albumlerının ustune +18 ıcındır kucukler anlayamaz gıbı bır ıbarede koyamazlar...grupların trend olayına gelıncede yanı ılk cıkaran gruba bırsey dememek lazım...bunu abartanlara sormak lazım dıye dusunuyorum...birde demıssınkı rock muzıkte samıyet cok onemlı bence sadece rock muzıkte degıl bu hayatın genelınde sanatın butun dallarında gecerlı bu dedıgın...soyle bır konuyada degınmıs oldun zaten ınsanoglu samımı bulmadıgı zaman karsısındakıne cezasını kesıyor bugun mesela onlarca grup cıkıyor cogu elenıp gıdecek sadece samımı olanlar kalıcı olabılecek... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
ExitMusic

|
Tarih: Sal 18.12.2007 5:50 Mesaj konusu: |
|
|
Dream Theater - Cemetery Gates (Pantera Cover) bayagi bi basarili. Her ne kadar sonuna dogru gelen Mustaine suprizini begenmesemde ..
Birde Alien Ant Farm - Smooth Criminal (Michael Jackson) i cok severim  |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2015 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
|
| Başa dön |
|
 |
_JuDaS

|
Tarih: Prş 17.01.2008 4:51 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | http://www.youtube.com/watch?v=SX6Y0dgfiMA
final kısmı çok iyi.tatlıses cover  |
 _________________ Satılık Cort M600 Elektro Gitar -> http://www.turkrock.com/ftopic81325.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Pansiyon_Hotel

|
Tarih: Cum 18.01.2008 0:19 Mesaj konusu: |
|
|
- Cover gerekli bir şey bence, halilpazarlama'nın dediği gibi birçok grup cover olmadan tanınamıyor doğru dürüst.
- Türk Halkı kulağının alıştığını arar. _________________ http://www.pansiyon-hotel.com
Impossible is nothing... |
|
| Başa dön |
|
 |
hysteria_

|
Tarih: Cum 18.01.2008 14:55 Mesaj konusu: |
|
|
| muse-can`t take my eyes off you(andy williams1965) |
|
| Başa dön |
|
 |
sly

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 2:30 Mesaj konusu: |
|
|
Avenged Sevenfold-Walk(Pantera Cover)...dnlediim en iyi pantera cover ıdır kesinlikle öneririm çok iyi çalmışlar..zaten ii grubun coverıda ii olur:D _________________ Crestfallen-> Bass Guitar
I will never let you go, if you promise not to fade away...
Demoyu dinlemek için-->www.myspace.com/crestfallentheband |
|
| Başa dön |
|
 |
_JuDaS

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 3:56 Mesaj konusu: |
|
|
Eric Clapton - While my guitar gently weeps ( The Beatles cover) üstad güzel çalmış söylemiş  _________________ Satılık Cort M600 Elektro Gitar -> http://www.turkrock.com/ftopic81325.html |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Sal 18.03.2008 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
Cower olayı gerekli bence.En azından halkın ilgisini çektiğini garanti edebilirim.Aynı parçanın farklı bbi türle tekrar yorumlanması.Her tarza hitap eden bişey. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Pts 14.04.2008 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
Judas Priest - Johnny B. Goode
çok güzel coverlamışlar.  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
HIGH-VOLUME Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 14.04.2008 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Cover olayını saçma buluyorum.Atıyorum orjinal Enter Sandman varken,neden bunu Motorhead'in yorumundan dinliyimki? |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Pts 21.04.2008 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
| HIGH-VOLUME demiş ki: | | Cover olayını saçma buluyorum.Atıyorum orjinal Enter Sandman varken,neden bunu Motorhead'in yorumundan dinliyimki? |
Çünkü her sanatçının kendine göre bi yorumu vardır.Motorhead'da kendine göre kendi tarzına göre yorumlar ve ortaya farklı bi şey çıkar.
Dinleyiciler hangisini beğenir bilinmez tabi.Ama coverla sevilen parçalarıda unutmamak lazım.  _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Sal 22.04.2008 10:13 Mesaj konusu: |
|
|
Judas Priest - Mr.Crowley _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Sal 22.04.2008 12:31 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | Judas Priest - Mr.Crowley | MR.Crowley kadar coverlanan şarkı yoktur herhalde  _________________ yalarım ışıltısı kalır |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Sal 22.04.2008 13:16 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | panik_431 demiş ki: | | Judas Priest - Mr.Crowley | MR.Crowley kadar coverlanan şarkı yoktur herhalde  |
ahan da bir tane daha buldum. Kayserili grup Metatron.
http://www.youtube.com/watch?v=3gGkxoX_8VA |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Prş 24.04.2008 12:59 Mesaj konusu: |
|
|
Mr.Big - Burn
Can Güney - Yat Geliyorum _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 02.05.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
Helloween - Electric Eye
Gamma Ray - Victim of Changes
Testament - Rapid Fire
U.D.O - Metal Gods
Ya da Judas Priestin Tribüte albümünü dinleyin.  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|