Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 07.01.2008 22:26 Mesaj konusu: Müzik okulu ya da benzeri bir yer arıyorum / ankara
Merhaba, bir buçuk yıldır gitar çalıyorum. İlk zamanlar virtüözlerin eğitim videoları ve çeşitli kitaplarla teknik anlamda geliştim ama kişisel disiplinden öylesine yoksunum ki şu anda olduğum noktadan daha ileri gidemiyorum. Özellikle müzik teorisi açısından.. Beni disipline sokacak, motive edecek, haftada bir kaç gün gideceğim, yalnızca gitar eğitimi açısından değil kültürel ve sosyal anlamda da beni dolduracak bir yer arıyorum.
deli gibi thrash çalan, benden iki üç yaş büyük, elime melodik minörü verip al buna çalış haftaya gel diyen "gitar hocaları"ndan hoşlanmıyorum ve anlaşamıyorum bu adamlarla.
bilmiyorum, internette araştırdım biraz ama bulamadım. var mıdır bildiğiniz böyle bir yer ya da başka öneriniz? Aklıma buraya danışmak geldi, ortamdan biraz uzağım anlayacağınız üzere.
Teşekkürler.
Kayıt: Nov 06, 2007 Mesajlar: 190 Nerden: [a,b] Kapalı Aralığından
Tarih: Prş 22.05.2008 3:30 Mesaj konusu:
Bi de Modern Müzik Akademisini düşün, son derece profesyonel insanlar, ayrıca mydukkandan alışverişin varsa iyi de bi indirim yaptıklarını biliyorum. _________________ Epiphone Gothic Les Paul|Ibanez MTM-2|Cort KX-5|ENGL Screamer Kafa|2x12 Vintage 30 Kabin
Tarih: Prş 22.05.2008 4:09 Mesaj konusu:
agmed nicki arkadaşın söylediği, modern müzik akademisi istanbul'da yalnız
ankara'da kızılay hatay sokak'ta akademi sanat evi var, hatay sokak meşrutiyet ve selanik caddelerine açılıyor, zuhal müzik, pan müzik ve bilimum müzik dükkanlarının olduğu, üst tarafında büyülü fener sinemasının olduğu sokak oluyor.. rembetiko isminde bir bar var belki bilirsin, rembetikonun üzeri akademi sanat evi oluyor.. oraya bir git danış, derdini anlat derim. gerçekten işten anlayan ve ciddi anlamda profosyonel bir kadroya sahipler.. kolay gelsin.. _________________ http://www.myspace.com/ishotband ~ http://ishot.anatolianrock.com
Kayıt: Nov 06, 2007 Mesajlar: 190 Nerden: [a,b] Kapalı Aralığından
Tarih: Prş 22.05.2008 13:55 Mesaj konusu:
Tamam biliyorum da arkadaş Ankara'da olsun dememiş ama, ben de en profesyonel olarak MMA'yı gördüğüm için söyledim, belki İstanbul'da kalıp, haftada bikaç gün gidebileceği koşullar vardır. _________________ Epiphone Gothic Les Paul|Ibanez MTM-2|Cort KX-5|ENGL Screamer Kafa|2x12 Vintage 30 Kabin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız