Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kabadayı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kabadayı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mystery_

MesajTarih: Cum 04.01.2008 23:38    Mesaj konusu: Kabadayı Alıntıyla Cevap Ver

Yapım : 2007, Türkiye
Tür : Aksiyon / Macera
Yönetmen : Ömer Vargı
Senaryo : Yavuz Turgul
Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu, Rasim Öztekin, Şener Şen, İsmail Hacıoğlu, Aslı Tandoğan, Tuncay Beyazıt, Kemal İnci, Ruhi Sarı, Süleyman Turan, Candan Sabuncu, Rana Cabbar, Atilla Pekdemir, Dursun Ali Sarıoğlu, Ferdi Akarnur, Ayberk Atilla, Samim Baki
Yapımcı : Ömer Vargı, Mine Vargı, Murat Akdilek
Görüntü Yönetmeni : Ferenc Pap
Müzik : Benjamin Walken Beladi
Dağıtım : UIP Filmcilik
Süre : 2 saat, 20 dk.
Gösterim Tarihi : 14 Aralık 2007
“Meşhur Kabadayılardan Ali Osman (Şener Şen) eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat (İsmail Hacıoğlu) sevgilisi Karaca (Aslı Tandoğan) ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca’ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise(Kenan İmirzalıoğlu) kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır. Ali Osman’ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca’yı canı pahasına korumaktır. Devran için hayattaki tek amaç Karaca’dır ve yoluna çıkan herşeyi ve herkesi yok etmeye hazırdır....”

Oyunculuğun gerçekten üst düzeyde olduğu bir film. Fazla söze gerek yok kesinlikle izleyin derim..
hulyaengm

MesajTarih: Cmt 05.01.2008 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kabadayı filmini gösterime girdiği ilk günlerde izledim. oyunculuk dediğin gibi üst düzeydeydi. bunun yanısıra filmin senaryo, yönetmenlik ve kurgusunda beni rahatsız eden oturmayan bir takım şeyler vardı. ama yüzeyel bakıldığında keyif ve heyecanla izlenen orta ayar bi filmdi. beni en fazla rahatsız eden şey ise sinemaya gelen insanların büyük bi çoğunluğunun filme kenan imirzalıoğlu için gelmesiydi. sinemada bir kurtlar vadisi muhabbetinin dönmesi kaçınılmaz oldu bu durumda..
Daishuman

MesajTarih: Cmt 05.01.2008 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı son işlerle Deliyürek kimliğinden çıktığına inanıyorum.Son Osmanlı Yandım Ali,Yazı Tura gibi filmlerle oyunculuğunun sadece Deliyürekle sınırlı olmadığını kanıtladı.Bu yüzdende bu filme giden oyuncuların Kenan İmirzalıoğlu'nun Deliyürekteki imajı için gittiğine inanmıyorum her ne kadar o imaja yakın bir rolde olmasına rağmen.

Sonuçta bu filmde Şener Şen faktörü var.Bence bu filme gidenlerin büyük çoğunluğu Kenan İmirzalıoğlu için değil Onun için gitmiştir.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hulyaengm

MesajTarih: Cmt 05.01.2008 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

demek ki benim gittiğim gün bi talihsizlik olmuş Smile
ben de Kenan İmirzalıoğlu'nun bu imajından kurtulduğuna inanıyorum. deli yürekteki imajına çok yakın bir rol olmasına rağmen izlerken bunu hiç hissetmedim.
Yavuz Turgul ve Şener Şen, filmi izlemek için çok önemli iki faktör hiç şüphesiz. ama dediğim gibi bi talihsizlik olmuş benim gittim gün. öyle ki sinema salonunun her koltuğunda bir deli yürek oturuyordu!
manicdepresif-immo

MesajTarih: Cmt 05.01.2008 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel filmdi vesselam.
Şener Şen'in oyunculuğuna diyecek yoktu vs. Rasim Öztekin de zaten muhteşem derece yakışmıştı rolüne epey bir güldürdü sağolsun. Daha dikkatımı çeken Kenan İmirzalıoğlu'nun pek fazla sırıtmamasıydı, gayet başarılı bir performans sergilemiş kendisi olarak benim açımdan. Ancak İsmail Hacıoğlu'nun rolüne hiç yakışmadığınıda düşündüm film boyu. Zira film konusu bakımından biraz zayıf kalsada renkli bir film olmuş, bazı duyguları tam anlamıyla yansıtamasada epey bir güldürdü beni.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
morgaine

MesajTarih: Cmt 05.01.2008 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filmi yılbaşı akşamı izledim.büyük beklentilerle gitmediğim için oldukça tatmin etti beni.yukarıdaki yoruma katılıyorum bi nevi.çünkü ismail hacıoğlu ve sevgilisi rolündeki kız filme oturmamış gibi geldi.özellikle ismail hacıoğlu tiplemesinin saçları beni çok rahatsız etti abartı geldi açıkçası.kenan imirzalıoğlunun kaprissiz oyunculuğu cok hosuma gitti.şener şen den bahsetmeye bile gerek yok.
hulyaengm

MesajTarih: Cmt 05.01.2008 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ismail hacıoğlunun saçları demek ki bir tek benim dikkatimi çekmemiş. bunu bilmek hoşuma gitti. çünkü ismail hacıoğlu'nun mezar başındaki sahnesinde resmen koptum. resmen şaka gibiydi..filmi hala izlemeyenler varsa lütfen o sahneye dikkat etsinler...
yener

MesajTarih: Pzr 06.01.2008 0:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

film ortalama ama sener sen ve rasim öztekin'in performanslarini cok begendim.filmin sonunda kenan kalbinden vuruluyor ama adam espri yapmaya öpücük atmaya devam ediyor,orasi bir hayli abarti olmus.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 06.01.2008 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filmin sonu söylenmiş. izlememiş olanlar yorumları merak edenler için kötü bir durum.
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 06.01.2008 2:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buaralar ençok izlemek istediğim film ama hala izleyemedim. nasip olmuyor arkadaş : p inşallah yarın gitcem. her giden övgüyle sözediyo. büyük beklentilerim var, inşallah morarmam Rolling Eyes
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
forsytia

MesajTarih: Pts 07.01.2008 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben filmi başarılı bulmadım devran karakterinin hikayesi çok geç anlatılmış ayrıca çok gereksiz bi şekilde diyologlar uzatılmış bi başka şey de mesela fotoğrafçıya girilcek ama uzun bi süre dükkanı dıştan izliyoruz anladık fotoğrafçı....
Başa dön
Winston91

MesajTarih: Pts 07.01.2008 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eşkıya'dan aldığım keyfi almadıysamda kurgusunu eşkıya'dan daha çok beğendiğim bir film. Saçları sevmedim belki sonunda kestirir diye düşündüm ama olmamışVery Happy
Başa dön
manicdepresif-immo

MesajTarih: Sal 08.01.2008 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saclar mi sadece adam babasinin mezarina kupeyle geliyor hic saygi duymuyormus gibi. Mezar sahnesindeki hali Ismail Hacioglu@nun asiri absurddu.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
4thtimesarkhe

MesajTarih: Çrş 09.01.2008 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selamlar..
beklediğim ve de beklediğime değen birkaç filmden biri oldu kabadayı. vurdusu kırdısı tam yerinde olan, hatta beklentilerin çok altında olan ama asıl anlatmak istediği konuyu nerdeyse mükemmele yakın anlatmasıyla benden nacizane taktir toplayan son dönem en iyi olduğunu düşündüğüm türk yapimi filmdir kabadayı. kenan imirzalıoğlu sanırım türk sinemasınca beklenen yegane jön olmaya başladı öyle ki kabadayıda beklemedeğim mükemmel ötesi bir oyunculuk sergilemiş; takıntılı,kendi içinde sorunlu sayko kötü rolünü her babayiğit oynayamaz bu sebeple taktir ettim kendisini.. rasim öztekin ise sanırım oyunculuğun nasıl birşey olduğunu bize tam manasıyla gösterdi kabadayıda; sıkıntılı filmin gidişini bozabilecek bir rolü olması gerektiği gibi tam manasıyla harika oynamış.. açıkçası şener şen'nin bu rolü bana eşkiya'daki baran'ı da hatırlatsa yaş itibariyle rolünün hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum..filmde sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum fakat yönetmenin memento'dan kesinlikle etkilendiğini düşünüyorum çünkü kısa süreli hafıza kaybı durumu olsun polaroid fotoğraf makinesi olsun devran'nın sonunda aldığı yırtıp denize savurduğu fotoğraflı sahne ve müziği olsun flmin birçok yerinde memento'ya göndermeler olduğunu düşünüyorum.. özet olarak kesinlikle izlenmesi gereken yegane türk filmleri arasında gördüm kabadayı'yı tavsiye ederim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Winston91

MesajTarih: Prş 10.01.2008 8:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir de kenan'ın sesini payidar tüfekçioğlu ile dublajlasaydılar karaktere daha bir çekicilik katardı bence. oyunculuk güzel ama ses biraz yavan kalmış.
Başa dön
kunti

MesajTarih: Cmt 19.01.2008 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gayet vasat olmuş...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marzaleka

MesajTarih: Prş 24.01.2008 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence 10 numara bi filmdi.
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 14.02.2008 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede güzel bi filmdi. özellikle rasim öztekin oyunculuk dersi verdi. kolay değil bi homosexueli canlandırmak. çok iyiydi gerçekten
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
denoktabenokta

MesajTarih: Çrş 27.02.2008 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Winston91 demiş ki:
bir de kenan'ın sesini payidar tüfekçioğlu ile dublajlasaydılar karaktere daha bir çekicilik katardı bence. oyunculuk güzel ama ses biraz yavan kalmış.

En kötü gerçek ses,en iyi dublajdan daha iyi geliyor bana...Dublajı sevmiyorum ben,gerçekçiliğini yitiriyor bende...

Aslı Tandoğan'a zaten Mahsun Kırmızıgül'ün dizisinden beri hastaydım,iyice eritti beni bu filmde...
dumanduman

MesajTarih: Pts 21.04.2008 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence kabadayı filmi fena sayılmaz...filmde Şener Şen'in büyük bir etkisi var yorumlarda da genelde bahsedilmiş zaten...Rasim Öztekin ilk defa böyle bir karakter canlandırmış ve kendisi gayet başarılı olmuş...yalnız filmde Ali Osman'la Devran'nın birlikte oynadıgı bölümler gayet hoş olmuş...gerek diyaloglar gerekse oyunculuk o bölümlerde müthiş...zaten iki defa karşı karşıya geliyorlar başkada yok...bence bu bölümler filmin kilit noktaları...belkide bu bölümler hariçinde seyirciyi alıp götüren bölümler olmamasından dolayı eleştirilebilir...filmin isminden yola çıkıp mafya filmi deyip de izlememek hata olur...bence konusu mafyadan çok dostlugu, ihaneti ve kıskançlıgın insana neler yaptırabilecegi güzel biçimde anlatılmış...bence izlemek lazım...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız