| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Traven

|
Tarih: Sal 10.08.2004 14:21 Mesaj konusu: 70'ler de doğanlar! |
|
|
Kardeşlerim!
Buraya bakıyorum da gayet sağlam bir gençlik var. Takdir ediyorum. Seviniyorum.
Ama ben eski köprüaltı, gitane, hassicktear, halloween, rock saati, Dr.Skull, ahmetsan stadyum orgileri vb. muhabbetleri yapacak 30 lara merdiven dayamış ve hatta merdiveni aşağıya sallamış elemanlarla eskileri yad etmek istiyorum.
Var mıdır? 1974 bendeniz. _________________ PunkAT |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hasicktear Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 10.08.2004 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben bişey anlamadım, 83 lüyüm ama benim nikin orda işi ne? kafam karıştı :S |
|
| Başa dön |
|
 |
JonIrenicus

|
Tarih: Sal 10.08.2004 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
| hasicktear demiş ki: | | Ben bişey anlamadım, 83 lüyüm ama benim nikin orda işi ne? kafam karıştı :S |
yukarda yazan iki "s" li hasktr |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 8:53 Mesaj konusu: |
|
|
Var var haliyle!!!
1973  |
|
| Başa dön |
|
 |
Traven

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
| hasicktear demiş ki: | | Ben bişey anlamadım, 83 lüyüm ama benim nikin orda işi ne? kafam karıştı :S |
yahu işte bu yüzden açtık bu konuyu......hassicktear....die bi bar vardı eskiden....oyoyoy ne güzeldi be!....bence son dönemlerde açılan sürüyle barın hiç tadı yok.....çalan şarkıların da keza öyle....
helloween live in scotland albümünü de bilir orayı bilenler.....  _________________ PunkAT |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2017 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Çrş 11.08.2004 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
ben 83'lüyüm... soryy _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
Pire var forumda bildiğim _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Traven

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 13:40 Mesaj konusu: |
|
|
83 lü olmak süper bişey yahu tadını çıkar.....ben sadece eskileri yad edebileceğim birilerine bakınıyorum çevrede _________________ PunkAT |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
Kendimi yaşlı hissedeceğim neredeyse....
Belki zamandan çok çevreyle ilgili bir tespit olacak benimki ama doksanların başında Ankara'da bu kadar fazla grup olmamasına rağmen dinleyicilerin seviyesi daha yüksekti galiba... insanlar müzikte farklılıklara daha açıktı sanki.... ve herşeyi sınıflandırma eğilimi daha azdı.... bilmem, belki de yanılıyorumdur :oopsmedyanın etkisi çok daha azdı kesinlikle ... : |
|
| Başa dön |
|
 |
Traven

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
bence haklısın koray hocam....konserleri ağızdan ağıza dolaşan haber şeklinde alırdık resmen.... bazen giderdik bakardık konser olmazdı
medya etkisinin azlığı da doğru... bizi hem açlığa sevk ederdi hem de çok dağılmazdık....şimdi nerdeyse kişi başına bir müzik türü ortaya çıktı....eskiden bir gitaristten bahsederken şarkıların sololarından bahsederdik....şimdi ise bahsi edilen grubu bile tanıyamıyorum çoğunlukla....Mtv seyredicez de bir klip çekicez kasede diye kasarken şimdi çekilen kliplere yetişemiyoruz....
bi de ben kızılkayalardaki hamburgerin de eski tadında olmadığını savunuyorum hocam  _________________ PunkAT |
|
| Başa dön |
|
 |
Traven

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
babalar aha bu da eski yıllara dair bir bestem....1996 da bestelemiştim....akorları verdim bu akorlarla ya da kendi akorlarınızla kafanıza göre çalın söyleyin.....yad edin eskileri....
Nisan 90.............................G/Bm/Em/C
Nisan'ın kızıl akşamları
Martıları eski iskelenin
Bir otobüs dolusu deli kan
Ve kanımı kaynatan tekliğim.
Taksimin arka sokakları, barları
Şarkıları 90'ların
Köprüyü yakan insafsız eller
Ve ellerime yakışan saçlarım.
Hiçbiri durmuyor koyduğum yerde
Herkes için aynı belki ama
Artık benim için yok
Uzaklarda kalan sıcaklığı
Hissedip, özleyip, üşüyorum çok.
Nisan! Nisan 90!
Gölgelerim var güneşim noksan.
Nisan! Nisan 90! _________________ PunkAT |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Prş 12.08.2004 9:08 Mesaj konusu: |
|
|
Bir de Kızılay'da "Sandviç Piknik" (ki bu piknik olayı da aslında fenomendir... hamburger dışı fastfoot satan yerlerin piknik olarak adlandırılması konseptine şapka çıkarmışımdır hep!!! piknikte yenilecek şeyler sattıkları için olsa gerek) vardı... oranın dönerinin tadını unutamam (yıl 81-82 gibi)...
Ama fazla nostalji de çok iyi olmasa gerek... bugün elimizdekilerle eski güzel tatları yaratma sorumluluğumuz var bence... özellikle de müziksel olarak!!!! (hımmm bu arada aklıma gelmişken gidip bir sandviç yapayım bari!!!!) _________________ www.myspace.com/korayergunay |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Prş 12.08.2004 9:11 Mesaj konusu: |
|
|
Ve şarkını paylaştığın için teşekkürler Traven.... _________________ www.myspace.com/korayergunay |
|
| Başa dön |
|
 |
PeNtAgRaM_BoY Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 15, 2003 Mesajlar: 498 Nerden: sağdan dönünce soldaki apartmandan
|
Tarih: Prş 12.08.2004 12:13 Mesaj konusu: |
|
|
aha ben 30 değilim ama o muhabbetlere ayak uydururum isterseniz rock ın doğuşu elektronun yapılması cart lar curtlar animals deep purple led zeppelin frank zappa jimi hendrix falan _________________ SeRT KaLıN TaViZ VeRMeYiN |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Prş 12.08.2004 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
vay amcalar teyzeler saygılar hepinize vay be hey gidi günler ben daha yokken neler varmış sevgiler hepinize |
|
| Başa dön |
|
 |
Traven

|
Tarih: Prş 12.08.2004 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
heryerin kendine has mekanları var hocam....Ankara çok sıkı grupların çıktığı şehirdi.... kadıköy akmar grupları bir de ankara (ismini hatırlayamadığım sanırım gene bir pasaj ismiyle anılırlardı) grupları vardı.....
tecrübelerimizle eski tadı vermeye çalışıyoruz KorayE .... izmitte bir grubumuz var henüz biyerde sahne almış değiliz ama repertuarı oturtmaya başladık....Grubun adını (hem seksenlere bir gönderme hem de bira dışında pek başka içkiye rağbet etmeyenler adına) 81 koyduk (sex&beer).....gerçi Samsun da bu isimde bir grup zaten varmış ama...uzaktalar ne de olsa kusura bakmasınlar.... _________________ PunkAT |
|
| Başa dön |
|
 |
Ladyrock

|
Tarih: Prş 12.08.2004 13:16 Mesaj konusu: |
|
|
1977
*smile* _________________ Niemand stirbt als Jungfrau, denn das Leben fickt jeden. |
|
| Başa dön |
|
 |
Traven

|
Tarih: Prş 12.08.2004 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin ladyrock! senin de yad etmek istediklerin varsa çekinme _________________ PunkAT |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Prş 12.08.2004 13:33 Mesaj konusu: |
|
|
Ben seksenaltılıyım, nolcak şimdi?  _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Prş 12.08.2004 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
Abi sizin yaptığınız 70li-80li ayrımı hoş değil, ırkçılığa giriyo bea, niye eziyosunuz küçükleri  _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
|