| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
RpR

|
Tarih: Cum 29.04.2005 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
| s_hifty demiş ki: | | RpR demiş ki: | | harbi çılgın filmdi hala karşıma çıkar, izlerim zevkle:D |
bir adam bu kadar değişebilir  |
hehe e elin gavuru yapıyor mu derler ne derler
makyaj, oyunculuk hepsi oturmuş yerine _________________ slayer raining bloodı vaderdan dinleyin!!raining blood
Certainly, human are doomed to repeat thier mistakes. Because they are so short lived |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
chrioptera_in_carpathia

|
Tarih: Cum 29.04.2005 17:35 Mesaj konusu: |
|
|
| küçükken çok korkardım ama şimdi dönüp bakıom ne salakmışım ben küçükken |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Pts 02.05.2005 16:58 Mesaj konusu: |
|
|
sonundaaaa tarih 2 gün önce cumartesi:
büyük bir umutla divx çiye gidilir gerisini ona anlattığımda yarılan ve benden izin alıp ekşi sözlüğe yazan bir arkadaşımın cümlerini direk yazıyorum buraya:(ekşi sözlük yaran diyaloglar sayfa 72(onun 2 altındaki dolmuş olayıda ablama aittir )
bir arkadaş*cdciye gider ve;
-abi beter böcek var mı sizde?
+peter pan..peter pan..hmm...bi bakalım..
-yok hayır abi peter pan değil beter böcek..
+(yanındaki elemana dönerek) bizde peter böcek var mı?..
-...?
-----------------
ben devam edeyim yanındaki sorduğu eleman evet var BETER BÖCEK dedi(o doğru söyledi ) yarın getiririz dedi
tarih:ertesi gün bugüne göre dün yani pazar:
gidilir divxçiye sorulur geldimi diye(pek birşey umulmaz beter e peter diyen zihniyete aklımdada orda gördüğüm deep purple konseri almak vardır nasılsa PETER yoktur diye)ve gözlerime inanamam bulmuştur getirmiştir peterciği elime vermiştim sevinç gözyaşları içinde 2 cd olmasının verdiği üzüntüyle cebimden çıkan fazladan 1 milyona katlanarak evin yolu tutulur evde thulsa_doom a msn de ballandıra ballandıra'aha bak şöyle oldu- göründü bizim eleman'' diye anlatılır ve canı çektirilir filmin sonunda kendi kendine düşünülür ulan bu benim izlediğim en iyi filmlerden biridir diye 
En son s_hifty tarafından Pts 02.05.2005 17:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Pts 02.05.2005 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
| bu arada izmir de olan arkadaşlara sadece boş cd karşılığı bu filmi çekebilirim isteyenler yazsın yazıştırsın |
|
| Başa dön |
|
 |
berryblue

|
Tarih: Çrş 11.05.2005 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
mükemmel bi film
kçkken 3 kere beter böcek beterböcek beterböcek diip gelmesini beklerdm
eh küçükken mal oluo tabe insan  _________________ içiitaaaaaaaaaaaa
şaaaane leziiizzz ooww şit faahk |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Çrş 18.05.2005 2:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ben o adamin elini öpüp eve oturmaya cagirmak istiyorum. _________________ Karapaks |
|
| Başa dön |
|
 |
CorvusTheHeretic

|
Tarih: Çrş 18.05.2005 15:36 Mesaj konusu: |
|
|
bende ayna karşısında hala 5 kere candy man diyebilmiş değilim. _________________ When you\'re great people often mistake
candor for bragging.
Darth Corvus... |
|
| Başa dön |
|
 |
nazomi

|
Tarih: Çrş 18.05.2005 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten efsanevidir..... vidyoya çekip binlerce izlediğim dönemlerden dvdsine para kıyıp aldığım dönemlere... süperdir yaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
pentagram_sonsuz

|
Tarih: Sal 07.06.2005 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
çok eğlenceli bir filmdi  |
|
| Başa dön |
|
 |
innocent

|
Tarih: Sal 19.07.2005 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Tamamı bold karakterlerle yazmak Forum Kurallarına aykırıdır. Mesajınız silinmiştir. Düzeltip tekrar yazabilirsiniz. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
innocent

|
Tarih: Sal 19.07.2005 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
| bu arada filmdeki o eeeyoooo diye başlayan müziği isteyen varsa orjinalini tabi upload edip buraya link verebilirim |
|
| Başa dön |
|
 |
ORADA_OLMAYAN_ADAM Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 14, 2005 Mesajlar: 38 Nerden: AL PACİNO NUN EROİN ÇEKİP ÇATIŞMAYA GİRDİGİ SCARFACE FİLMİNDEN
|
Tarih: Prş 21.07.2005 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
çok küçükken izledigim ve çok tırstıgım bir filmdi adam o maket evde yaşıyordu galiba suratıda çok igrençti..... _________________ AL PACİNO NUN EROİN ÇEKİP ÇATIŞMAYA GİRDİGİ SCARFACE FİLMİNDEN..... |
|
| Başa dön |
|
 |
vooN__

|
Tarih: Prş 21.07.2005 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
| çocukluğuma damgasını vurmuş olan filmdir.. bulsam yine izlermiyim.. izlerim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
highpurple

|
Tarih: Prş 21.07.2005 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
milletin evden çıkamaması güzeldi...
evin asıl sahiplerinin.. çıkınca nası değişirdi etraf hep o sahneyi sevdim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Edna

|
Tarih: Çrş 27.07.2005 12:26 Mesaj konusu: |
|
|
Bende bunun videoya kaydedilmişi vardı da bizimkiler sildi yanlışlıkla Birkaç kere izlemiştim gerçi o zamana kadar. Aklımda kalanlar da evin yeni sahiplerine felaket sinir olup beter böceğe bayıldığım. Bi de ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama son sahnelerde baya duygulanmıştım.
Şeker Adam vardı bir de böyle çağırılınca gelen. Onu da çok severdim ben, üzülürdüm haline. _________________ You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun... |
|
| Başa dön |
|
 |
-luthien-

|
Tarih: Çrş 27.07.2005 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
harbiden güzel filmdi ama küçükken izlemiştim şimdi yeniden izlemek çok güzel olurdu..
ya beter böcek yakışıklı değil miydi?ehehe en son düğün için takım elbise falan giyiyodu yanlış hatırlamıyosam _________________ It's the first day of the rest of your life |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Prş 28.07.2005 7:30 Mesaj konusu: |
|
|
| giyiyodu ama çürümüş birinden ne kadar yakışıklı olmasını beklersinki adam mezardan çıkıyo sonuçta heaueh |
|
| Başa dön |
|
 |
shine

|
Tarih: Pzr 31.07.2005 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
| innocent demiş ki: | | bu arada filmdeki o eeeyoooo diye başlayan müziği isteyen varsa orjinalini tabi upload edip buraya link verebilirim | isteeeeriz isteeeriz isteeeriz... |
|
| Başa dön |
|
 |
asmashingpumpkin

|
Tarih: Pts 22.08.2005 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
| hem kızıp hem de kıyamadığım nadir kahramanlardan biri(sanırım biraz anti-kahraman oluyor) hatta biraz daha iyi olabilse lidya'yla iyi bi çift olabileceklerini bile düşünmüştüm vaktiyle, hala aynı fikirde miyim?..bunu anlamak için hemen izlemem lazım! |
|
| Başa dön |
|
 |
pin

|
Tarih: Prş 08.09.2005 21:38 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen gün okuudğum paragrafı sizinle paylaşmak istedim. Aynen yazıorum=
80’lerin en sıkı kara komedilerinden biri olarak hatırladığımız Tim Burton imzalı Beterböcek’in yeniden beyazperde yolunda olduğunu duyuralı nerdeyse iki sene oldu. Uzun zamandır Warner Bros. masalarında yatan proje hakkında gerçek Beterböcek Michael Keaton sonunda konuştu ve Beterböcek olma konusunda kararlı olduğunu söyledi.
Big Fan Boy’la yaptığı röportajında ünlü aktöre yeniden Tim Burton’la çalışmak isteyip istemediği sorulmuş. Keaton’ın yanıtı ise çok net bir ‘Evet’. ‘’Özellikle Beterböcek’in devam filminde oynamak istiyorum ama Tim filmi yönetmek istemiyor. Ben de kendisiyle görüştüm ve o zaman sen yapımcı olarak filme katıl, beraber hem senaryoyu yazacak hem de filmi yönetecek yetenekli birini bulalım. Eğer sen de bir şekilde projenin içinde olursan ben kesinlikle Beterböcek olmak istiyorum dedim’’ diyen aktör Burton’ı ikna çalışmalarına başlamış.
Burton hayranlarının şimdiden sevinmeye başladığı kesin çünkü onsuz bir Beterböceğin tadından şüphe etmemek imkansız.
İnanamadım yaa. Beterböceğin devam filmi olsa mükemmel olurdu. _________________ Not a care if I never ever wake |
|
| Başa dön |
|
 |
|