Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 25.10.2007 11:05 Mesaj konusu: izmir davul dersleri
Merhaba arkadaşlar adım Ahmet Çağan 10 yıldır profesyonel anlamda müzik ile uğraşıyorum. Gevende grubuyla son beş sene çalıştım. Bu grupla h2000,Eskişehir amatör jazz festivali, Fethiye kaya fest gibi birçok festivale katıldım. Aynı grupla rock, rock&roll, blues, ska gibi tarzlarda şarkılarla birçok barda çalma fırsatı yakaladım. Bunu yanı sıra jazz standartlarını çaldığımı birkaç projemde oldu
Bundan belli bir zaman öncesine kadar davul derslerini Eskişehir de(ısım vermeği uygun görmedim)saygın bir kuruluşta veriyordum. Şuan Tekrar İzmir’deyim ve davul derslerini anlaşmalı olduğum stüdyolar da gerçek davul setup’ı üzerinde vermekteyim ama başlangıç seviyesinde olanlarla evde pad üzerinde temel rudimentleri ve kombinasyonlarını çalıştırmaktayım Her seviyeye uygun bir ders programı anlayışı ile davul derslerini
Öğrenciler
1.Temel pozisyonlar ve baget kontrolü (stick control kitabı ile)
2.Temel rudimentler
3.Notasyon ve deşifre
4.Temel rtimler (rock, funk, Latin, swing vb...)
5.Rtim etütleri(sycopation kitabı ile)
Öğrencilerimin istekleri konusunda veriyorum. Burada bir fiyat belirtmemeyi uygun gördüm. Eğer davul dersi almak isterseniz bana
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız