Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Account (hesap) nasıl tamamen silinir?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Account (hesap) nasıl tamamen silinir?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onurnet

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 23:10    Mesaj konusu: Account (hesap) nasıl tamamen silinir? Alıntıyla Cevap Ver

Üyelikten çıkma işlemi nasıl tamamıyla gerçekleşir? Yani e-posta adresimiz vs. ne zaman database'lerinizden silinir? Yani aynı e-posta adresini ne zaman tekrar başka nickle kullanmaya başlayabiliriz?
Teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onurnet

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 0:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ee, hala bir cevap yok mu? yoksa siz de mi bilmiyorsunuz? Very Happy
Başa dön
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesajına 2 saat sonra cevap vermek zorunda kalıyorum. Bu gecikme için senden çok özür dilerim. Biz turkrock.com teknik servis hattı olarak aldiğimiz ücretin hakkını verebilmek için siz müşterilerimizi memnun edebilmek için bu bölümde her dakika sayfayi yenileyip yeni soru varmı, hemen cevapliyalim ki üyelerimiz sabırsızlanip bize kızmasınlar diye düşünen bir kurumuz. Ancak bu sefer bazı özel sebelerden dolayı size 2 saat gibi bir gecikme ile cevap vermek zorunda kaldım, anlayışınıza sığınıyorum.

Sorunuzun cevabına gelince, sitede bir yönetici silmedikten sonra hiçbir üyelik kendiğiliğinden silinmez.

Diğer sorunlarınız için teknik destek hattı telefon: 212 345 67 89
mail: destek@turkrock.com
Posta ile ulaşim adresimiz.

PK: 3149 TurkRock.Com Media Towers Mecidiyeköy İstanbul.
erdemyener

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile Smile Serhat alemsin...
onurnet

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vay! bu sitede espiri de yapılırmış Smile yalnız espiri biraz zeka biraz da dikkat ürünüdür. ben sorumu 2 saat değil 2 gün önce sordum. (dikkatten çaktınız) yani 2*24=48 saat eder. yani espiri fos etti. neyse bir dahaki sefere artık. çok çalışmak gerek çook.
hadi öpüyorum çok yazdı
kolay gelsin
sevgiyle ve gülücükle...
Very Happy
Başa dön
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Size karşı çok mahçupuz yine teknik bir hatadan dolayı günleri şaşmışız. Hizmetimizden memnun kalmayan müşterilerimiz için para iadesi yapilmaktadir. Destek elemanlarımıza mail atarak, paranızı geri alabilirsiniz. Tekrar tekrar özür dileriz.
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada neden bu şekilde yazdiğimi açiklamak durumunda hissettim kendimi, çünkü espri yapmaya çaliştiğim zannedilmiş, saat farklı olduğu için hemen büyük zevkle tutmadı be abi esprin, zeka işi zaten espri falan diye hemen hakaret gelmiş. Zaman zaten önemli değil orada, sallama bir rakam o, ama 2 gün ama 2 hafta. Madem olayı latife ile anlamadınız, Yine ciddi bir şekilde açıklayayim.

Arkadaşlar burası bir KURUM, değildir. Burası burayi hobi olarak açmiş insanların hobi olarak ilgilendiği bir yerdir. Kimseye SERVİS sağlamiyoruz. Bu siteye girmeniz bizden desktek/yardım/servis alacağınız anlamına gelmez. Biz ticari bir kurum değiliz. Bize sürekli ticari bir kurummuşuz gibi davraniliyor, sanki buraya gelen bize para veriyor ve hakkını arıyor.

Bu, size yardım etmeyiz demek değildir, o yüzden böyle bir kategori var zaten ama böyle bir zorunluluğumuz yok yani, cevap vermiyorsak vermiyoruzdur, bunun için bize birşey deme hakkınız yoktur. Kaldı ki mesela ben bu başliği yeni gördüm yani, ilk mesaji görmemiştim, görsem o an cevap verirdim. Ama vermek zorunda olduğum için değil.

Yani bu tavrı bırakın arkadaşlar. Asıl komik duruma düşen gerçekten sizler oluyorsunuz. Siteden atilan bir insan mesaj atıyor bana, hakkımı sonuna kadar arayacam, bu haksızlık vs şeklinde laf söylüyor. Sanki aramizda bir sözleşme varmiş gibi.. Bu başlikta olduğu gibi yardim talebine cevap gelmeyince, noldu niye cevap yok, yoksa bilmiyormusunuz gibi saçma tavırlar falan. Çok görüyoruz bunları, ve gerçekten komik şeyler.

Tekrar söylüyorum biz bir KURUM değiliz. Hiçbir zorunluluğumuz yok hiçbir konuda. Bu yüzden yardım isterken tarzınıza dikkat ederseniz herkez için daha iyi olur.

2 saat değil 2 gün oldu, espri boşa gitti olayi değil, anlatmak istediğimi o şekilde anlama şaştım doğrusu, olay saat değil, ciddi bir kurum olmadiğimizi gösterme olayı, amacım üstte bahsettiklerimi anlatmaktı. Zekam ile ilgili yaptiğin yorum hakkında birşey demiyorum. Yorumsuz Smile

Size istersek 1 hafta sonra cevap verebiliriz, istersek hiç vermeyebiliriz. Zaman değil olay, sorun sizin tavrınızda bunu belirtmek istemiştim.

Salt espri olarak algilayanlara duyrulur.
onurnet

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zeka hakkında yorum yapmadım dikkat edersen. Kaldı ki bu kadarcık bir şeyden zekana laf söylemem tamamen benim saygısızlığım olurdu. Sadece dikkatsizce davrandığını söyledim. Diğer konu ise cevap vermek zorunda değilsiniz tabi ama bunu da belirtirseniz acaba bir cevap gelmiş mi diye o foruma tıklamaktan kurtuluruz. Diğer bir konu, çok alaycı bir tavır sergilediğin için ben de ister istemez aynı üslupla cevap verdim. Şahsi bir şey olmadığını bilmeni isterim. Saçma sapan şeylerle karşılaşmış olabileceğinizi tahmin edebiliyorum ama yine de forum yöneticileri olarak daha sakin bir üslupla cevap vermenizi dilerdim. Kendi adıma verdiğim cevaptan dolayı özür dilerim. Ama aynı özürü senden de beklerim.
Site iyi yolda. Emek verdiğiniz için teşekkürler.
Kolay gelsin.
Başa dön
Mahcem

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onurnet demiş ki:
Saçma sapan şeylerle karşılaşmış olabileceğinizi tahmin edebiliyorum ama yine de forum yöneticileri olarak daha sakin bir üslupla cevap vermenizi dilerdim.

Bazan neler hissettiğimizi, daha doğrusu kullanıcıların bize neler hissettirdiklerini anlayabilmen için forum Yöneticisi olman lazım. İnsana resmen "otur bir worm yaz, şu, şu şu ve şu pezemenkler bağlandıklarında gitsin bilgisayarlarına format çeksin, hatta overdrive edip CPU'yu loop'a sokup bilgisayarlarını da yaksın" dedirtiyorlar.

Aslında daha iyi bir fikrim var, burada anarşiyi savunan o dangalaklar var ya, onlara vereceksin forum yöneticiliğini, bak nasıl alayı bir anda sistemci kuralcı oluyorlar. Çivi çiviyi söker. Burada aklı başında insanların bir on katı kadar da problemli tiple uğraşıyoruz. Sen hâlâ sinirlere hakim olmaktan bahsediyorsun.

Alıntı:
Kendi adıma verdiğim cevaptan dolayı özür dilerim. Ama aynı özürü senden de beklerim.
Site iyi yolda. Emek verdiğiniz için teşekkürler.
Kolay gelsin.

Sağol. Teşekkür etmeye tenezzül eden ender insanlardan biri oldun burada.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onurnet

MesajTarih: Prş 25.09.2003 0:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya anarşiyi savunanlar sitede anarşi mi diyor? Yani bilmiyorum da siyasal sistem olarak diyorlarsa burada test etmek saçma olmaz mı?
Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız