Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Neden acilmamak uzere kilitlenen ve iceriksiz basliklar cop tenekesine gonderilmiyorda forumda yer kaplamasina izin veriliyor?
Ornegin alim-satim forumunda Forum Kurallarına uymadigi icin mesaji silinen ama yer kaplayan bircok baslik var.
Tarih: Pzr 12.08.2007 19:01 Mesaj konusu:
Sana mı düştü tasası? Ayrıca kilitlenen her başlık bir süre sonra çöp tenekesine yollanıyor merak etme... _________________ things we said on a rainy day
Bazı mesajları silmeyip forumda bırakıyorum.1 hafta sonra kilitli ilanları açarken onları da siliyorum.Hemen silinmemelerinin nedeni de yeni kullanıcıların başlıklarının neden kilitlendiğini görüp tekrar aynı şekilde başlık açmalarını önlemek. _________________ Albümleri mp3 olarak indirmeye devam ederseniz indirecek yeni albüm çıkmamaya başladığında keşke birkaç tane de orjinal albüm alsaydım diyeceksiniz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız