| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
masterofmasters

|
Tarih: Çrş 25.07.2007 12:20 Mesaj konusu: Helloween - 21 Kasım 2007 İstanbul |
|
|
Resmi sitelerinde 21.11.2007 tur programında İstanbul da var ama yeri belli değil.. T.B.A. = "To Be Anounced" yani "daha belli olmadı".. Yeni melekteki konsere gitmiştim..Harika+ çalmışlardı..Umarım bu defa daha büyük bir yerde olur...ve tabi daha iyi bir ses sistemiyle...Andi, Dani Löble..Mutlaka gitmeli...eskiden yılda 2-3 grup geldi mi coşardık..şimdi her hafta başka bi grup neredeyse..amaaaaaa happy happy helloween helloween helloween[/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
_KabaK_

|
Tarih: Cmt 28.07.2007 21:49 Mesaj konusu: |
|
|
Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en koyu Helloween fanı olmama rağmen bu konsere gidemeyecek olmanın derin üzüntüsü içindeyim. _________________ Hepimiz TÜRKüz!...
Commodore 64 | Yedi melodili saat | Panter spor ayakkabı | SuperMSQNY Walkman. |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 01.08.2007 5:18 Mesaj konusu: |
|
|
O fan sen misin ben miyim bilmiyorum Gerçi son albümden memnunsan birinciliği sana verebilirim:)
bu kasımda çıkacakları turnede gamm ray ve axxis de olacak. muhteşem yani. ama galiba istanbul'a sadece helloween gelecek. gamma ray ve helloween beraber gelse muhteşemi harika olurdu herhalde. belki gelirler. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
rocklife

|
Tarih: Pzr 19.08.2007 22:12 Mesaj konusu: |
|
|
bu sadece bir helloween konseri değil. gamma ray'de çalıyor.
http://www.echoesproduction.com/site/Etkinlik.asp?EID=65
HELLISH ROCK WORLD TOUR
HELLOWEEN & GAMMA RAY 21 KASIM 2007 TARİHİNDE İSTANBUL’DA!
Echoes Production Organizasyonuyla gerçekleşecek olan konserin biletleri Biletix’de!
Bir köşede Helloween, diğer köşede Gamma Ray, konserin sonlarına doğru her ikisi aynı anda aynı sahnede. Son yılların en önemli konserlerinden birine hazır olun!
‘Power Metal’in yaratıcıları olarak gösterilen Alman grup, 1983 yılında, daha sonra ‘Gamma Ray’i kuracak olan Kai Hansen önderliğinde, Hamburg’da kuruldu.
İlk kurulduğu dönemlerde ‘speed metal’ türünde eserler veren Helloween, Kai Hansen’in de gruba katılmasıyla müziğine melodik öğeler katarak ‘Keeper Of The Seven Keys Part I ve Part II’ ismiyle yayınladığı iki albümle sıradan bir metal grubu olmaktan çıkıp, bir alt türün oluşmasında öncü oldu ve kendisinden sonra gelen bir çok gruba ilham verdi.
20 yılı aşan kariyerinde 12 stüdyo albümü yayınlayan ve yarattığı türün hala en büyük ismi olan Helloween ikinci kez , Gamma Ray ise ilk kez buluşmak üzere 21 Kasım’da Yeni Melek sahnesinde. |
|
| Başa dön |
|
 |
masterofmasters

|
Tarih: Pts 20.08.2007 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
| En sonunda açıklandı...Yeni Melek..Umarım ses düzeni bu defa daha tatminkar olur...belki ses teknisyenlerinin maharetiyle daha iyi sonuç alınabilir...Gamma Ray'de geliyormuş daha da güzel oldu..The Spirit'i canlı dinlemek isterdim..çalarlarsa değmeyin keyfime... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 20.08.2007 5:27 Mesaj konusu: |
|
|
ohaaa diyorum. hellownn'e son yıllarda biraz tepkiliydim ama bu sefer tepki vermeyip olaya akacağım. inanılmaz.. kai hanse ve helloween beraber geliyor.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
_KabaK_

|
Tarih: Pts 20.08.2007 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
Ah! bi de Kiske'nin uzun havaları olsaydı! _________________ Hepimiz TÜRKüz!...
Commodore 64 | Yedi melodili saat | Panter spor ayakkabı | SuperMSQNY Walkman. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 21.08.2007 2:51 Mesaj konusu: |
|
|
ya aslında weikath kiske'yi sevse kai hanse grupa tekrar birlesmeye hazır. ama weiki kiske'den nefret ediyor. ben de weiki'yi sevmiyorum zaten. kiske ve grapow gibi adamları gruptan uzaklaştıran adama adam mı derim.... _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
sekkiz

|
Tarih: Sal 21.08.2007 3:00 Mesaj konusu: |
|
|
| kesinlikle kaçmayacak bi konser kesinlikle orada olacagım |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

Kayıt: May 03, 2006 Mesajlar: 157 Nerden: bi adımlık yerden.
|
Tarih: Çrş 22.08.2007 13:39 Mesaj konusu: |
|
|
bu konsere gitmeyen ölsün ...Kaçmaaazz!!! _________________ ben bir garip rockoğlanım gitarımın yok pedalı varım yoğum distorşındır hiçte sevmem ben delay ı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

|
Tarih: Çrş 22.08.2007 13:40 Mesaj konusu: |
|
|
bu konsere gitmeyen ölsün ...Kaçmaaazz!!! _________________ ben bir garip rockoğlanım gitarımın yok pedalı varım yoğum distorşındır hiçte sevmem ben delay ı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 181 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Çrş 22.08.2007 22:36 Mesaj konusu: |
|
|
| melankoli_ltd demiş ki: | bu konsere gitmeyen ölsün ...Kaçmaaazz!!! |
kesınlıkle gitmeyen ölsün =)=) |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Prş 23.08.2007 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
Vay be demek Gamma Ray'de geliyo. Kaçmaz gitmek lazım. Bilet fiyatlarını bilen varmı? _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
sekkiz

|
Tarih: Prş 23.08.2007 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
| daha satışa sunulmadı biletler |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

|
Tarih: Cum 24.08.2007 9:54 Mesaj konusu: |
|
|
| gothic_dreams demiş ki: | | melankoli_ltd demiş ki: | bu konsere gitmeyen ölsün ...Kaçmaaazz!!! |
kesınlıkle gitmeyen ölsün =)=) |
ehehehe ...ya ben şaka maksadıyla sölemiştim, kesinlikle falan diyince tepki çekmesin...
Yine ayaklarının dibinden izlicez geçenki gibi yeni melekte..süpperr  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bulloween

|
Tarih: Cum 31.08.2007 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
Fanlık konusunda herkezle her ortamda kapışırım!
Şaka bi yana idolüm Kai Hanseni görmek mutlu ölmem için bile başlı başına bir sebep. _________________ Heavy Metal is the law that keep us all UNITED and FREE!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Bulloween

|
Tarih: Cum 31.08.2007 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada Echoes productionında Helloween ve Gammarayi anlatan açıklayıcı yazısıda oldukça doğru ve doyurucu olmuş ellerine sağlık. _________________ Heavy Metal is the law that keep us all UNITED and FREE!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
CelestialEra

|
Tarih: Pts 03.09.2007 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar biletler satışa sunulmuş.
Aşağıdaki linkten Biletix in ilgili alanına ulaşabilirsiniz:
http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HEKB3
Kısaca fiyatlar şöyle:
VIP Balkon: 67,50 YTL
Salon / Ayakta: 50,00 YTL
II. Balkon: 39,50 YTL
Şimdik ben Yeni Melek' e daha hiç gitmedim herhalde en böyle seyr-i keyif olan yer en pahalı olandır değil mi ? Diğer arkadaşlarla dalaşmadan konserin her saniyesini kaçırmadan izlemek için ?
Böylesi 2 grubu bir arada bu olay dışında ancak Wacken' da görürüz gibime geliyor.
Şimdiden kazamız mübarek ola. Bülloween hatırlıonmu beraber çaldığımız I Want Out' ları, If I Could Fly' ları  _________________ Drumming of Power Metal |
|
| Başa dön |
|
 |
CelestialEra

|
Tarih: Pts 03.09.2007 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca birde isyan bayrağı çekmek istiyorum.
Bre Echoes Production....
Bre Yeni Melek Gösteri Merkezi....
Böylesi bir konseri yapacak Çarşamba gününden başka gün yokmuydu ??? Cuma olmazmıydı, Cumartesi olmazmıydı ??? Nedir bu Çarşamba yawww ?!?!?
Neyse Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum. Haftasonunda da herhalde Hande Yener fln vardır...!!!?!?!?!! _________________ Drumming of Power Metal |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 665 Nerden: Karşıyaka&Trabzon
|
Tarih: Pts 03.09.2007 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
Bu grup izlenir Forever And One dinlenirken gözlerden yaşlar damlar eski sevgili özlenir...
Bir daha ne zaman canlı canlı dağılmadan izlenebilir bu düşünülerek akın edilmelidir bu konsere  _________________ Please don't worry now that i have gone
i've gone beyond to see the truth |
|
| Başa dön |
|
 |
|