Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Get Thrashed
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Get Thrashed
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
metalcafe

MesajTarih: Cmt 14.07.2007 19:10    Mesaj konusu: Get Thrashed Alıntıyla Cevap Ver

80'lerde ortaya çıkan ve dünyayı kasıp kavuran thrash metalin filmi çıktı. Film Thrash Metal'i 80'lerden günümüze kadar anlatıyor. Tutkunları için sanırım harika bir yapım olmuştur. 14 Temmuzda San Francisco'da, 28 Temmuzda New York'ta gösterime girecek. Türkiye'ye ne zaman geleceği daha belli değil. Ancak internet üzerinden DVD'yi satın alabilirsiniz. Filmdedeki sound tracklar Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Exodus, Kreator, Suicidal Tendencies, Ulysses Siren, Warning SF, ve Pantera gruplarının parçalarından oluşuyor....Haberin Tamamını görmek için Deavmına basınız...

Filmde röportaj yapılan çok önemli gruplar var. Çoğuy thrash metalin gelişimine marjinal katkılarda bulunmuş gruplar. İşte röportaj yapılan grupların listesi;Metallica, Slayer, Anthrax, Exodus, Godsmack, Hatebreed, Megadeth, Testament, Overkill, Death Angel, Shadows Fall, Meshuggah, In Flames, Strapping Young Lad, Stone Sour, Superjoint Ritual, Lamb of God, Vio-lence, Kreator, Sodom, Destruction , Nuclear Assault, Voivod, Chimaira, Biohazard, Fozzy/WWE Superstar Chris Jericho, Sepultura, Kittie, The Haunted, DRI, Soilwork, Killswitch Engage, Heathen, Hirax, Brian Slagel, Jon & Marsha Zazula, yazarlar Ian Christe (Sound of the Beast) & Steven Blush (American Hardcore), NY metal radio DJ Eddie Trunk, Rampage Radio's Ron Quintana, KNAC's DJ Will and featuring the music of: Osmium, Concrete Coffin, Viscid, Nocturnal Fear, Steve Cone, Exit To Eternity, Kaos, Response Negative, URTO, THE LAW & KRONIN.Web Site:

http://www.getthrashed.com/

enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 14.07.2007 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok güzel bir haber. umarım derinlemesine araştırmışlardır. gereksiz gruplar görüyorum yukarıda ama herhalde bir bildikleri vardır. onslaught, sacred reich gibi babaları unutmamışlardır umarım; yoksa yazık olur.
metalcafe

MesajTarih: Cmt 14.07.2007 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onlar röportaj yapılan gruplar. Eminim diğer gruplardan da bahsetmişlerdir. Haber olarakta attmıştım daha onaylanmamış. Türkiye'ye sadece İstanbula gelir bana göre. Yada bir kaç büyük şehire daha. Ancak DVD'ler Türkiye'ye geldiğinde satın alma imkanımız olacak. İnternetten spariş verince çok geç geliyor.
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 14.07.2007 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metalcafe demiş ki:
Onlar röportaj yapılan gruplar. Eminim diğer gruplardan da bahsetmişlerdir. Haber olarakta attmıştım daha onaylanmamış. Türkiye'ye sadece İstanbula gelir bana göre. Yada bir kaç büyük şehire daha. Ancak DVD'ler Türkiye'ye geldiğinde satın alma imkanımız olacak. İnternetten spariş verince çok geç geliyor.

röportaj yapılan grupların çoğu iyi de bazılarını sevmedim lamb of god, biohazard falan. Smile dvd istanbul dışındaki büyük şehirlere de gelebilir. yalnız şu var dvd'nin erken veya geç gelmesi o siteye bağlı. ben albüm getirttirirken en fazla 1 ay bekliyorum. bir defasında da tişört getirtmiştim 1 hafta sürmüştü. yani sitesine göre değişiyor. bekleyelim bakalım.
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 14.07.2007 23:59    Mesaj konusu: Re: Get Thrashed Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Godsmack, Shadows Fall,In Flames,Lamb of God,Chimaira,Biohazard,Kittie,The Haunted,Soilwork, Killswitch Engage

Bu gruplar aşırı gereksiz olmuşlar.Thrash Metal değiller ki...Hele Lamb Of God'mış,Chimaira'ymış,Killswitch Engage'miş,Shadows Fall'muş,Pokemon grup bunlar...

Umarım Sacred Reich,Onslaught,Coroner,Artillery gibi gruplarında bahsi geçiyordur.

En son kingofloss__ tarafından Pzr 15.07.2007 1:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aykan80

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 0:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gruplar derken Vio-lence'i dışarıda tutuyorsun umarım..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aykan80 demiş ki:
Bu gruplar derken Vio-lence'i dışarıda tutuyorsun umarım..

Pfff,ayırırken arada kaynamış,unutmuşum.Tabii ki Vio-lence dışarıda...Düzelttim.Benim asıl derdim Post-Thrash,Metalcore vs... Pokemonlarıyla... Very Happy
aykan80

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İskandinavya'da folk-thrash metal'i bile işittiğimden yukarıda saydığın gruplar bana daha ılımlı geliyor.
Zaten myspace sayfalarına göz atarsan 80' ve 90'larda toz kaldırmış grupların varislerine rastlayabilirsin.
Özellikle Brezilya ve Almanya'da old school thrash grupları türemiş. Nasıl da kaliteli iş çıkarıyorlar..Aslında yeni grupların myspace sayfalarını tanıtan bir başlık açılmalı, şahsen göremedim..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metalcafe

MesajTarih: Pts 16.07.2007 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yanlız röportaj yapılması demek hepsinin thrash olduğu anlamına gelmiyor bence. Farklı gruplarda bu tarz hakkında görüş bildirebilirler yada o tarz hakkındaki anılarını bilgilerini paylaşabilirler. Sonuçta öyle sevmek yetmiyor thash metal icra edebilmek için Very Happy
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 16.07.2007 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metalcafe demiş ki:
Yanlız röportaj yapılması demek hepsinin thrash olduğu anlamına gelmiyor bence. Farklı gruplarda bu tarz hakkında görüş bildirebilirler yada o tarz hakkındaki anılarını bilgilerini paylaşabilirler. Sonuçta öyle sevmek yetmiyor thash metal icra edebilmek için Very Happy

vallahi ne yaparlarsa yapsınlar. ben lamb of god ya da bioahazard elemanları görmek istemem. görüş bildirirlerse bildirsinler ben ileri alırım sevmem ben. yok eğer görüş bildireceklerse gitsinler death metal gruplarına sorsunlar şöyle old school. Wink
metalcafe

MesajTarih: Cmt 18.08.2007 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne oldu bu film anlamadım İstanbula gelmedimi DVD'Ler 1 hafta önce İstanbul'daydım bir kaç yere sordum yoktu.
aysu_

MesajTarih: Pzr 26.08.2007 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gelmemiş hala sanırım ben de sordum haberleri yok.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lovermanest

MesajTarih: Cmt 08.09.2007 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Git Tıraş Ol"

Serbest çağrışım...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polski90
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 08.09.2007 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lovermanest demiş ki:
"Git Tıraş Ol"

Serbest çağrışım...

Laughing Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
metalcafe

MesajTarih: Pzr 09.09.2007 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yukardaki değerli bilgiler için teşekkürler güzel paylaşım için Git Traş Ol. Ekliyeyim Git Adam Ol.
Lovermanest

MesajTarih: Pzr 09.09.2007 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metalcafe demiş ki:
Yukardaki değerli bilgiler için teşekkürler güzel paylaşım için Git Traş Ol. Ekliyeyim Git Adam Ol.

Serbest çağrışım özgürlüğümüzü geri istiyoruz !

" Ekliyeyim Git Adam Ol"

Peki abi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gunsnroses

MesajTarih: Pts 10.09.2007 2:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2007 Get Thrashed: The Story of Thrash Metal trailer;
http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8
gunsnroses

MesajTarih: Pts 10.09.2007 2:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

band unity;
over kill,nuclear assault,kreator;
http://www.youtube.com/watch?v=K8lvXi11Pic
gunsnroses

MesajTarih: Pts 10.09.2007 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kirk hammett konuşuyor(!);
http://www.youtube.com/watch?v=4k3HHSJyjkk
gunsnroses

MesajTarih: Pts 10.09.2007 2:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

scott ian-anthrax:sahneden incil dağıtan,limuzinli hristiyan rock grubu stryper ile konsere çıkmaları ile ilgili konuşuyor;
http://www.youtube.com/watch?v=tfT3EcLKADU
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız