| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
spiritsoldier

|
Tarih: Sal 13.07.2004 20:30 Mesaj konusu: Raven Woods |
|
|
Türk black metalinde yeni bir soluk...Gerçekten çok güzel müzik yapıyorlar,fakat maddî imkânsızlıklar yine işte...Voklaistleri özellikle işi çok iyi biliyor bence... _________________ ben bir hıyarım,her şeye uyarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
erinch

|
Tarih: Sal 13.07.2004 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
Heytt Kankalar yav onlar
Vocals: Aybars Altay
Guitars: Cihan Engin
Guitars: Cihan Akün
Bass Guitar: Ferhat Unsu
Drums: Ozan Yıldırım
website: www.ravenwoods.net
Cihan, Aybars, Ozan hepsini öptüm ..
Yaptıkları işler çok güzel ve kaliteli. Gecen senede bandrollü bir EP çıkarmışlardı.Neler çektiler kayıdı çıkarırken tanık oldum, ki album zaten 2001 de bitirilmişti yani düşünün..2003te anca çıkabildi..
Gitar çalmaya başlamam gitarisleri Cihan sayesinde oldu sağolsun gitar çalmayı güzelce öğretti..
En son gecen sene Saklıkentteki MetalStageFest te izlemiştim kankalar iyidirler yani...
Ama bu aralar biraz uzak kaldılar sanırsam hiç konser haberleri gelmiyor..
Başarılarınızın devamını diliyorum...
hepinizi öpüyorum.. _________________ KelleKoltukta tayfasıyla tanısın;
www.kellekoltukta.com |
|
| Başa dön |
|
 |
spiritsoldier

|
Tarih: Çrş 14.07.2004 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
ama vokal adamı gerçekten dumura uğratıyo _________________ ben bir hıyarım,her şeye uyarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
spiritsoldier

|
Tarih: Prş 15.07.2004 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
mp3 linki bilen var mı bu grup için?? _________________ ben bir hıyarım,her şeye uyarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
KIRMIZI

|
Tarih: Cum 16.07.2004 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
ulan kaç yıllık arkadaşlarım, hala dinleyebilmiş değilim!!! DAĞILIN HULEEEYYNNN!!!!
yüreklerinizden öpüyorum...  _________________ 09/08/2004 |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Cum 16.07.2004 21:22 Mesaj konusu: |
|
|
| abi yanlış yerde açılmış bence turkrock a yollayın gerçi albüm çıkaran profesyonel miş gibi bir izlenim bırakmak istemiyorum ama bence iyi bir grup |
|
| Başa dön |
|
 |
khizadrull

|
Tarih: Cum 23.07.2004 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Adamları bir türlü canlı dinleme olanağına kavuşamadım.Ne diyelim türkiyedeki her metal grubu gibi şanssızlar hatta hepsinden daha fazlalar sanırım. |
|
| Başa dön |
|
 |
cyberknight

Kayıt: Sep 29, 2003 Mesajlar: 3182 Nerden: AnkarA & DeM , SouliTarY , Anti-Organizasyon
|
Tarih: Cum 23.07.2004 16:05 Mesaj konusu: |
|
|
E gerçekten dinlemek isteyen eninde sonunda bir yerde yakalardı sanırım.Yeterince sayıda konser verdiler çünkü...Başarılar... _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Trespasser

|
Tarih: Cum 23.07.2004 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
Cyberknight iyi güzelde her zaman Ankara'da verdilen konseri sanırım.
Ama Raven Woods kayıtları pek kaliteli değil ama bana yetti. Bence Amatör lafının geçmemesi gereken bir grup. TurkRock'a daha çok yakışıyo. Tarzı gothic, doom. Darkest will Rise hastasıyım. Uff kim koydu bunu amatöre keserim onu.  _________________ OOOLLLMMAAZZZ!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
necromancy

|
Tarih: Pts 26.07.2004 2:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Açıkcası Ravenwoods'da kadro deişiklii olduğunda, eywah gurup bitti galiba dedim içimden. Ama Ozan bateri olayında aldı yürüdü. Aybars ise hiç tahmin edemeyeceğim bir performans gösterdi...Ravenwoods bir anda hiç sorun olmadan dim dik ayaktaydı. İlk defa onları Eskişehirdeki Zoo Fest'de izledim yeni vokalleri ile falan. Doğrusu gurup çalmaya başladığında yorgunluktan dolayı yan gelip yattığım yerden kalkıp şaşkınlıkla en önde yerimi almıştım. O zamanki bazı kendi dışlarındaki aksiliklere rağmen bence oldukça iyiydiler. "In Silent Agony..." albümünüz kapak tasarımından herşeyine kadar süper olmuş.. Korkut'un da ellerine sağlık. Ravenwoods'un da enerjilerine... Sevgiler... |
|
| Başa dön |
|
 |
Krullgard

|
Tarih: Cum 30.07.2004 21:01 Mesaj konusu: Raven Woods |
|
|
Arkadaşlar burda RW için yazılanları okumak çok güzel bir duygu bazı şeyleri başarmışsak ne mutlu bize (Erinç sağol kanka:) çok teşekkürler herkese åybars RW
BLACK METAL IST KRIEG!!!!  _________________ fama crescit eundo... |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Cum 30.07.2004 21:16 Mesaj konusu: |
|
|
Ravenwoods u bende ilk kez saklıkent te dinlemiştim... Hatta biraz ilginç ama bugun arkadaşlara örnek olarak sizin tarzınızı gösterdim... ciddi anlamda cok başarılısınız ama biraz daha fazla konser bekliyoruz sizlerden... BAŞARILAR  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Cum 30.07.2004 23:25 Mesaj konusu: |
|
|
krullgard yakışıklı elemanmışın eheüe abi bu başlığı turkrock a alırsak yakın zamanda sabir forum haline gelir sonuçta guptan biri aramızda haydi arkadaşalr el ele |
|
| Başa dön |
|
 |
erinch

|
Tarih: Cmt 31.07.2004 9:04 Mesaj konusu: |
|
|
Birşey değil ciğerim=)-
Şöyle bir grup hakkında son haberleri ver de okuyalım neler oluyor Rawen Woods da? _________________ KelleKoltukta tayfasıyla tanısın;
www.kellekoltukta.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Krullgard

|
Tarih: Cmt 31.07.2004 20:37 Mesaj konusu: Raven Woods |
|
|
Şu an için konserleri iptal ettik albüm kaydı için hazırlanıyoruz RW için hiç bir duraksama söz konusu değil.Albüm kaydından sonra önümüze çıkan sağlam konserleri değerlendiricez. (s_hifty teşekkür ettim bu arada) _________________ fama crescit eundo... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Cmt 31.07.2004 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
| her zaman arkanızdayız site yöneticileriyle ben konuşayım isterseniz alsınlar turkrock a |
|
| Başa dön |
|
 |
drunkenstein Deja vu gitaristi

|
Tarih: Pzr 01.08.2004 12:26 Mesaj konusu: |
|
|
aybarscım hoşgeldiniz
RW'ye başarılar .
sevgiler _________________ www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
khizadrull

|
Tarih: Prş 05.08.2004 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
| cyberknight demiş ki: | | E gerçekten dinlemek isteyen eninde sonunda bir yerde yakalardı sanırım.Yeterince sayıda konser verdiler çünkü...Başarılar... |
Tabi yaa nasıl unuturum eskişehir zoo festte bende izledim.(Rockstation 5 di sanırım kapıda kaldık ben orda takıldım)
Yeni vokallerini beğendim Krullgard sensin galiba resimden tam çıkaramadım. |
|
| Başa dön |
|
 |
lasttobreathe

|
Tarih: Prş 05.08.2004 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
mir papik patlatmıozmu mir medal atmıozmu  |
|
| Başa dön |
|
 |
erinch

|
Tarih: Pzr 26.12.2004 20:26 Mesaj konusu: |
|
|
Gruptan bir haber verin sevindirin bizi?
Şu anda piyasada olan bütün profesyonel grupların albumlerinden bile daha özenerek ve emek harcanarak yapılmış bandrollü EP niz, bana burada olmamanız gerektiğini düşündürüyor..
Başlığınız "Turk rock" da mı olmalı acaba? _________________ KelleKoltukta tayfasıyla tanısın;
www.kellekoltukta.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|