Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Tekken Serisi(ps&ps2&ps3)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Tekken Serisi(ps&ps2&ps3)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
panik_431

MesajTarih: Çrş 16.05.2007 16:42    Mesaj konusu: Tekken Serisi(ps&ps2&ps3) Alıntıyla Cevap Ver

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyunu olarak kabul edlir

varmı aranızda playstation'u olupta bu oyunu oynamayan? bütün serilerini yalayıp-yutmuş biri olarak.. burdan sesleniyorum: bu oyun için ps2 alınır! öyle emulatör felan zevk alamazsınız!

şimdi tekken 6 çıkacak ama ps3'e oyunun çıkış tarihi 2008 olarak gözüküyor. bizde o zamana kadar ps3 alırız inşallah!

benim favori adamlarım: kazuya, paul, law!

varmı aranızda oynayan?..

bakında gaza gelin, gidin ps2 alın!

bu video tekken 6'ya aittir

http://www.youtube.com/watch?v=ZKPl_Oc0yIo&mode=related&search=
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SPAWNTheUndead
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 19.05.2007 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence tekkenin en kombo adamu kingdir.%90a yakın bir kombo istatistigi var adamda.Kolunu kaptıran öldü Very Happy hertarafını kırar yerde yuvarlar çöp tenekesine fırlatır Very Happy

Ataride azmı oynadık hatda filmi yapıldı tekkenin ama anime bir filim.İzleyemedim ama Sad
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Pts 21.05.2007 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben king'i severim, ama bir türlü yaptıramam kombolarını.. ustası armor king var onun hareketleri daha süperdir! Very Happy

ben animesini buldum, şimdi bilgisayarımda nerde kayıtlı olduğunu bilmiyorum.. Sad
CedriX

MesajTarih: Pts 21.05.2007 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Her serisini oynayip özellikle 3. oyunu yalayip yutmayi gectim yedim bitirdim tekrar yemeye basladim Smile 10 defa her karakter ile bitirdim ve gelen millete sirf demolari izletmek icin oyun bitiriyordum artik Smile Ilk tekken 3 ciktigi zaman ingilizce pek olmadigi icin bir sey anlamiyorsun demolardan oyunun konusunu cikarmaya calisiyorsun. Su sunun kardesi, bu bunun sevgilisi gibi tahminler yurutuyorduk.

Bu arada Tekken serileri hostur ama en cok birisiyle oynarsan ve özellikle bir grup turnuvasi ile zevkli olur. Gerci ben oyunlari tek basima oynamayi sevmiyorum, hep yanimda birisi olsun beraber bitirelim daha hosuma gidiyor Smile Kuzen ile eve 10 kisi toplayip duzenlenen tekken turnuvalarini hatirliyorum da. Bir tane haraket bulup hep ayni karaktere baglanan uyuz insanlar falan Smile
panik_431

MesajTarih: Sal 22.05.2007 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende yalnız sevmem, 3. oyun gerçekten süper... hala oynarım bende. dr'u çıkaracağım diye anam ağlamıştı! Very Happy tekken tag tournament ps2'nin ilk tekken'idir.. ilk üç oyundaki bütün karakterler mevcuttur, ama tekken 4 bana göre berbattır... kapalı alanlar değişik grafik... yani en iyisi 3 ve 5.oyunlardır.
TuRkishRocker

MesajTarih: Cum 15.06.2007 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en sevdigim ps oyunu az oynamadik zamaninda=)
aquestionofheaven

MesajTarih: Cmt 16.06.2007 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne oynardık be Smile.
blues_whisky_woman

MesajTarih: Cum 06.07.2007 4:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayatımın oyunudur bea off be ne kapışmalar yapardık Smile bence gelmiş geçmiş en başarılı dövüş oyunu serisidir tek geçerim...
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Çrş 18.07.2007 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şimdi psp'de oynuyorum! offf bağımlılık yapıyor meret!
disturbed_one

MesajTarih: Çrş 25.07.2007 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

insanı capoeira'ya başlatabilcek kadar karizma bir eddy gordo vardır tekken 3'de.eddie haricindeki diğer karakterlerde müthiştir.biraz güme gitse de capoeira yapan bi kız vardır Tekken 4'de o da çok taştır Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
panik_431

MesajTarih: Sal 31.07.2007 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eddy'nin öğrencisidir! adını unuttum.
Jack--

MesajTarih: Cmt 04.08.2007 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1 eylul de tekken 6 geliyor

capoeira yapan kiz Christine, pekde tekken i yalamis yutmusa benzemiyosun

su anda en iyi dovus oyunu kabul edilen virtua fighter 5 (xbox 360, ps3)

tekken in cok buyuk yenilikler yapmasi gerekiyor virtua fighter i gecmesi icin

benim en sevdigim seri tekken 4, tekken 5 i aldim ve hic begenmedim
(ps3 de ps2 oyunlari sarmiyo yada)

1 aydan az zaman kaldi, ps3 coktan hazir, bakalim nasil bi oyun olucak
panik_431

MesajTarih: Pzr 05.08.2007 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yalamış yutmuş biriyim ve eminim tekken dünya'nın en iyi dövüş oyunu! ismini unuttuk diye yalamış, yutmuş olmuyormuyuz?

ps3'e gelince... daha almama çok var Confused çok pahalı, hem lcd tv yok Confused
DRAKKAR

MesajTarih: Pzr 05.08.2007 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karsilikli oyunlarda en keyif aldigim dovus oyunu kesinlikle Street Fighter 2' dir. (Ikibucuk denirdi bizim buralarda Very Happy ). Tekken serisi de cok farkli ve guzel bir seri, ama daha cok aliskanliga dayanan bir oyun. Cok esnek gelmiyor bana. Cok cabuk ustalasilabiliyor nerede ne yapacaginizi ogrendiginiz zaman sonrasi da biraz tesadufe donusuyor. Kimin kimi yenecegi hic belli olmuyor yani. Oysa Street Fighter 2' da ustalasmak cok cok zor ve gercekten cok usta degilseniz iyi bilen birini yenme sansiniz yok denecek kadar az Wink (Bilgisayara karsi oynarken Street Fighter'a basar tabi, hem zevk hem de bilgisayarin yapay zekasi bakimindan o ayri konu). Tekken 2 deki tum kombolari ogrenmistim bi aralar, ozellikle King'inkiler oldukca guzel ve sadisttir Very Happy Ama karsilikli oynarken kombolari kesebiliyorsunuz belli tus kombinasyonlariyla. 3 u de cok oynadim. 4 cok hosuma gitmesine ragmen iyi seviyeye gelecek kadar oynayabildigim bir oyun olmadi.

Bu arada o Xbox, Dreamcast veya PS gibi aletlerin konsollarindan bahsetmiyoru tabi, soyle saglam bir arcade makinada kaliteli joysticklerle karsilikli oynamanin zevki ve kalitesi boyle oyuncaklarla kiyaslanamaz bana kalirsa. Smile

Streetfighter Alpha 3 de ayri bir hastaliktir tabi karsilikli dovuslerde. Onu da es gecmemek lazim.

Virtua Fighter 5 i bilmiyorum da 1 ve ikisini oynamistim PS ve arcade de. Onda da biraz rastgelelik vardi tekken gibi. Yani kol sallasaniz mesela sizden az bilen birini yenme sansiniz olabiliyor (kol sallamak derken, tabi genel dovus oyunu tecrubenizin olmasi ama bu oyunun ozel hareketlerini bilmemeniz seklinde bir kol sallamasinda bahsediyorum rastgele yuvarlamaktan degil ==rastgele yuvarlamada Soul Calibur'un ustune oyun tanimam zaten Laughing Smile ). Bir de adamlara vurdugunda o "vurulma" refleksi cok zayifti oyunda. Sanki bosluga vurmussun da rakibinin hit pointi gitmis gibi oluyordu. Hic zevkli degildi bu durum. Ama 5 te herhalde cozulmustur bu isler, ki sahneler karakterler arka planlar ve cozunurluk bu ilk iki oyunda bile inanilmazdi, simdi ne olmustur kimbilir Very Happy )
CityOfAngeLs

MesajTarih: Pzr 12.08.2007 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçekden çok güzel bir oyun ilk okula giderken okula giderken abimle beraber 1 haftalımızı biriktirip 5 km yürüyerek ateri salonuna giderdik tekken oynamak için ozmanlar benim favorim jin kazua abim in kisi ise paul du adam ßir yumruk atip ßeni yenerdi gerçekden güzel bir oyun ps 2 dede oynadım hala cok guüzel
deLarocx

MesajTarih: Pzr 12.08.2007 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Heh şimdi onu yazacaktım ben de: Bu oyunu ateri solonlarında oynamak eskiden tam kraldı. Dediğiniz gibi yalnız olmuyor, en az 5 kişi başınıza üşüşecek ki, hem muhabbet olsun hem de oyun oynayalım. Bir de King Of Figters vardı. O aterinin başında bir kişi oynasa bile en az 10 kişi daha bulunurdu Very Happy
disturbed_one

MesajTarih: Pzr 12.08.2007 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jin Kadaba Win...aklımda kalmış bu replik.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAKKAR

MesajTarih: Pzr 12.08.2007 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deLarocx demiş ki:
Bir de King Of Figters vardı.

Dogru bak Very Happy King of the Fighters 95'ten 2001'e kadar tum versiyonlarini deli gibi oynadigim bir oyundu. Ozellikle 97'den sonra iyice zevklilesmeye baslayan bir seri olmustu. Hemen hemen tum adamlarin tum kombo ve ozel hareketlerini de bilirdim oyundaki, hala da cogunu hatirlarim Very Happy Karsi karsiya oynama bakimindan da cok zevlki bir seridir, ayrica bilgisayarin yapay zekasi da rakipleri oldukca disli ve zevkli kilar.

Her sene de bir oyun cikiyordu, en son 2005 te falan ankara'da fantasyland e bir ugradigimda KOTF 2005 vardi mesela, onu biliyorum Very Happy
illnino

MesajTarih: Pts 29.10.2007 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ey gidi atari salonları günleri.....
Char-BooRacK

MesajTarih: Pts 29.10.2007 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KOF üzerine tanımam!!! Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız