| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 06.05.2007 10:37 Mesaj konusu: Tenacious D:The Pick Of Destiny |
|
|
Yönetmen : Liam Lynch
Senaryo : Liam Lynch, Jack Black, Kyle Gass
Oyuncular : Jack Black, Kyle Gass, Jason Reed, Ronnie James Dio,Dave Grohl, Ben Stiller, Tim Robbins
Hikayesi tenacious d'nin dünyanın en büyük rock grubu olma yolunda yaşadıkları olacak merakla beklenen, liam lynch'in yönettiği, jack black'in, kyle grass'in oynadığı film. Oldukca komik, oldukca eglenceli harika bir film daha Jack Black dokturuyor yine, izlenmeli...
http://us.imdb.com/title/tt0365830/
www.tenaciousdmovie.com/
En son pj_harvey tarafından Pts 11.06.2007 19:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Stormcrow Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 06.05.2007 12:35 Mesaj konusu: |
|
|
Geçenlerde izledim gerçekten çok iyi. Çok iyi şarkılar var.
Dio az gozukuyor aslında. Meat Loafta var.
Onun dışında Ben Stiller ve Tim Robbins'inde kısa rolleri var. Dave Grohl sürpriz olmuş  _________________ '95 gibson Les Paul Standard , Ibanez Jemdbk , Mesa Boogie Roadster , Mesa Boogie 2x12 Rectifier Cabinet , Rocktron Chameleon , Rocktron Midi Mate foot controller , Line6 PodXtlive , Line6 Dm4 , Jekyll/Hyde , Morley Bad horsie , Mxr Evh Phase 90 |
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 06.05.2007 16:57 Mesaj konusu: |
|
|
İnanılmaz eğlenceli bir film, inanılmaz. Ben dahil herkesin gözlerini Jack Black'e hayret içinde çevirdiği filmdir sanırım. Dizileri mi ne varmış onu derleyerek yapmışlar sanırım bu filmi; ve ismine baktığımızda devamı gelebilirmiş gibi geliyor. Şarkıları çok eğlenceli; Beelzeboss, Kickapoo, Master Exploder, Government Totally Sucks, Fuck Her Gently (İnanılmaz bir ballad.. ), History ve Classico MP3 çalarımın değişmez materyalleri oldular.
-Dude.. We've been through so much shit..
-Deactivated lazers with my dick!
- Now its time to blow this fucker doooown!
 _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1n Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 07.05.2007 11:22 Mesaj konusu: |
|
|
Sound Trackleri mükemmel filmin indirin tavsiye ederim,film zaten ayrı eğlenceli süperdi  _________________ Jackson dk-2 eds | Marshall Vs30r | Pod 2.0 |gcb95
... Queen Rock .... |
|
| Başa dön |
|
 |
sleepflower

|
Tarih: Sal 08.05.2007 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
| ya bu filme müzikal denmez mi aynı zamanda? repliklerin hepsi bestelenmiş..gerçekten çok eğlenceli bir film olmuş.Jack Black'ın imdb'deki hayat hikayesine bi ara bakmıştım..Adamın hakkaten adı Tenacious D olan böyle bir grubun üyesi..School of Rock'ı izlemedim ama High Fidelity'de rock müziğe "gönül vermiş" birini oynuyodu.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MENDES

|
Tarih: Çrş 09.05.2007 1:32 Mesaj konusu: |
|
|
Kaçırmayın izleyin derim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Furkany

Kayıt: Feb 25, 2005 Mesajlar: 329 Nerden: Ankara/Beycafe&Nedjima
|
Tarih: Cmt 30.06.2007 21:37 Mesaj konusu: |
|
|
Hayatımda izlediğim en komik filmlerden biri,çalan parçaların sözlerine mutlaka dikkat edin  |
|
| Başa dön |
|
 |
kutaycelik

|
Tarih: Pts 20.08.2007 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
| ya bu film türkiyede vizyona girdi de benim mi haberim olmadı ? ... yoksa herkes DVD den mi izledi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Stormcrow Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 20.08.2007 8:50 Mesaj konusu: |
|
|
Yok sinemalarda oynamadı. _________________ '95 gibson Les Paul Standard , Ibanez Jemdbk , Mesa Boogie Roadster , Mesa Boogie 2x12 Rectifier Cabinet , Rocktron Chameleon , Rocktron Midi Mate foot controller , Line6 PodXtlive , Line6 Dm4 , Jekyll/Hyde , Morley Bad horsie , Mxr Evh Phase 90 |
|
| Başa dön |
|
 |
kutaycelik

|
Tarih: Pts 20.08.2007 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
o zaman acil dvd sini bulmam lazım  |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 23.10.2007 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
jake black son dönemde hep aynı tarz oyunculuklar sergiliyor. sadece "high fidelity"deki oyunculuğunu sevmiştim. bu filmi pek beğenmedim. içinde rock müziğin olduğu her film iyi olmuyor. _________________ Umursa, sorgula ve harekete geç!!! - 4 Ekim 2008 - R.E.M. @ S.O.S. İstanbul |
|
| Başa dön |
|
 |
barker

|
Tarih: Pts 05.11.2007 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
Süper bir film bence kesinlikle izlenmesi lazım Jack Black abi zaten süper.. _________________ Onursal Tuncer
Organizatör
Sniff Organizasyon |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Prş 27.03.2008 22:40 Mesaj konusu: |
|
|
jack black her zamanki gibi
film tam komedi
çalan şarkılar güzel ama en güzeli en son çalan "the metal" _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Cum 28.03.2008 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
| hasanayvenli demiş ki: | jack black her zamanki gibi
film tam komedi
çalan şarkılar güzel ama en güzeli en son çalan "the metal" | O şarkı efsane ya...Çok yaratıcı riffleri var. |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1121 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Cmt 05.04.2008 19:02 Mesaj konusu: |
|
|
''İf you win, you can take back Cage to hell, as your little bitch!'' deyip Kyle'ın meme ucuna fiske atıyordu. Şeytanla pazarlığa giriyorlardı... Sevmiştim bu sahneyi... _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1121 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Cmt 05.04.2008 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
Bir de '' I am Devil, I love Metal, check this riff is fucking tasty!'' _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 19:11 Mesaj konusu: |
|
|
yukarda yazmayı unutmuşum ben de
şeytanla atıştıkları sahne de süper. ordaki parçanın adı da beezleboss. the metal ve beezleboss en bomba 2 şarkısı
fuck fuck
fuuuuuuuuuck the demon code prevents me _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pzr 06.04.2008 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
ben de çok gülemedim bu filme müzikal replikler hoştu özellikle şeytanla atıştıkları sahnedeki şeytanın "fuck" tepkisiyle giren elektrolar
onun dışında garson kız ve tim robbins'in polislerden kaçışı yardı beni "catch me if you can"
onun dışında çok eğlendiğim bir film olmadı ne bileyim biraz daha school of rock vari gaz verici bir şeyler beklemiştim sanırım. _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Sal 05.08.2008 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
posterdeki dionun canlanması karşısında jb nin şaşırmış suratı,jbnin müzeye girmeye çalışırken söylediği şarkı,arabada uyurken gördüğü rüya,şeytanla karşılaşmaları...her şeyiyle harika bir müzikal  |
|
| Başa dön |
|
 |
|