Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Azam Ali
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Azam Ali

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Fade-to-Black

MesajTarih: Sal 17.04.2007 23:13    Mesaj konusu: Azam Ali Alıntıyla Cevap Ver

http://azamalimusic.com/ . bu kadar harika ve bu kadar etkileyici bir ses bilmiyorum ben.sitesindeki sarkilari okadar ii degil ama kesinlkle bulun ve dinleyin diger sarkilarini.sitede ki sarkilara sakın aldanmayin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
copadam

MesajTarih: Çrş 25.04.2007 0:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçekten etkileyici bir sese sahip Azam Ali... Arap kültüründe yetişen ve o topraklardan dünyaya açılan nadir kadın sanatçılardan.
lamb

MesajTarih: Prş 12.07.2007 1:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

copadam demiş ki:
Gerçekten etkileyici bir sese sahip Azam Ali... Arap kültüründe yetişen ve o topraklardan dünyaya açılan nadir kadın sanatçılardan.
Hindistan asıllı ve İran'da yetişti diye biliyorum ben.

Sanatçı hakkında bilgi alıp şarkılaırnı dinleyebileceğiniz site:- http://www.myspace.com/azamali
www.britrocktr.com > Brit, Indie, Alternative, Post Punk, Punk Rock, Synthpop, Krautrock, New Wave, Progressive, Industrial, Psychedelic, Trip Hop, Drum&Bass, Electronic, Lo-Fi, Downtempo, Ambient, Chill Out, Psychill, World, New Age, Ethnic, Jazz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
triad

MesajTarih: Pts 30.07.2007 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iranda doğup hindistanda yetişen, gençlik yıllarında da ailesiyle amerikaya göç eden ve amerikadan çıkmıştır hatunumuz. inanılmaz bi sesi var gerçekten. şarkıları genellikle farsça ama ne dediğini anlamaya bile gerek yok.

ben dredg el cielodaki elephant in the delta waves ile tanışmıştım. en güzel ürünlerini niyaz grubuyla verdiğini düşünüyorum. bu arada nette bulmakta zorlandığım vas isimli grubunu bugün kadıköy naitulusda gördüm. hem de 2 albümünü birden. hayret yani.
Daishuman

MesajTarih: Sal 23.09.2008 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Muhteşem bir sesi ve çok güzel besteleri vardır.Solo albümü Elysium for the Brave müthiştir insanı başka alemlere götürüyor sanki..Niyaz isimli grupta ise daha türküvari işler var ve onlarda çok güzel..Mutlaka dinlenilmesi gerek bence.
Kount
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Çrş 24.09.2008 2:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Keşiflerim esnasında karşılaştığım bir kişi; muhteşem bir müzik yapıyor. Doğu müziğinin esaslarını kavramış ve müziğine aktarmış - billur ve kulakta alışkanlık yapan bir sese sahip Azam Ali. Sadece doğu müziği ile uğraşmıyor olması da ayrı bir artı... mutlaka bir bakılmalı diyorum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız