Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Deja-vu
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Deja-vu
Sayfa 1, 2, 3 ... 155, 156, 157  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
razorlines

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 14:18    Mesaj konusu: Deja-vu Alıntıyla Cevap Ver

DEJA-VU 1999 yılının sonuna doğru kuruldu. O zamanki kadrosundan bu yana grupta çok fazla eleman degişikliği yaşandı. Nu-Metal, Etnik ve Ska türlerini müziğinde birleştiren DEJA-VU'nun şu anki kadrosu ise şöyledir :

Vokal : Cenk SÖnmez
Bas Gitar : Tolga Nemutlu
Gitar: Barış Orhan
Davul : Barış Bilgen
Bağlama : Doğan Yılmaz

http://www.dejavu.web.tr

En son razorlines tarafından Sal 12.10.2004 19:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
razorlines

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Grubumuzun Demosunu aldınız mı? Aldıysanız veya dinlediysenizz ne düsünüyorsunuz? Ayrıca Dream TVde yayınlanan "R U Ready?" adli parcamizin klibi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
SATILIK

MesajTarih: Pzr 14.09.2003 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşteee sonunda,Deja-vu 'da aramızda ! kardeşler sizi burda görmek ne güzel.Hepinize Ayrı ayrı selamlar ve sevgiler Smile
razorlines

MesajTarih: Pzr 14.09.2003 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

demoya ulasmak icin dejavu elemanlarina mesaj atmaniz yeterli olacaktir.

En son razorlines tarafından Cmt 14.02.2004 12:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ceren

MesajTarih: Cum 19.09.2003 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dream tv'de dinledim ilk defa sizi.walla ankaralı olmama rağmen sizin isminizi cok az duyuyorum.ama cidden cok begendim parçayı...bi yerde felan calıyomusunuz?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MetallicAhmeT

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

walla beyler sizi hem CoreFest'te izledim hemde DreamTV'deki klibi izledim. Ellerinize sağlık yüreğinize bereket. Bi canlı performans daha izlemek isteriz....

http://www.turkrock.com/ftopic54503.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
razorlines

MesajTarih: Pts 22.09.2003 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar

Ankarada uzun suredir faal olmamiza ragmen evet bilmeyen cok insan var bu da Ankaradaki rock barlarin kisitli olmasindan kaynaklaniyor. Biz bir cok kez Saklikentte ciktik ama yaz aylari genelde durgun oldugu icin Ankara da pek kimse olmaz konserler de...
Grup hakkinda daha cok bilgi edinmek isterseniz...lutfen temasa geciniz.
Saygilar
Başa dön
bigboss

MesajTarih: Prş 16.10.2003 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abiler slm.sizi 2 kez dinledim kurban konseri ve armada konserinde..walla harcanıyonuz yaw..yokmu şöyle elinizden tutacak biri..bide sitenize baktım 15 ekimde konser war demişinizde saklıkentte yoktu öyle bişey nedir durum?hadi slmlar..[img][/img]
Başa dön
d1ckyMoo

MesajTarih: Cmt 18.10.2003 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla biz bekliyoruz elimizden tutacak birini ama sans her zaman gulmuyor yuzumuze Smile Saklıkent muzik gunleri diye bir olay olacaktı Ekim'in 2. haftasında fakat daha sonra iptal edildi. Kasım sonuna erteledik diyor Saklıkent yöneticileri. Tekrar duzenlenirse biz de yer alcaz insallah.. Bizi izlemeye devam edin Razz

En son d1ckyMoo tarafından Çrş 20.04.2005 20:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
razorlines

MesajTarih: Cmt 08.11.2003 2:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar,

Herkese ilk once selam vermek istiyorum. Evet son zamanlarda bazi aksilikler yasandi. İlk once Saklikentte gerceklesecek olan Muzik Gunleri iptal edildi sonra Black Metal konseri duzenlendi. Bizim oraya baya emegimiz gecti ve bu sene birkac saglam sanatci getirdikleri icin amator gruplar konusunda biraz kapalilar bu aralar ama emin olabilirsiniz ki elimizden geleni yapiyoruz.
Deja vu sitesine gelince sagolsun bir arkadas (herhalde bizi cekemeyen bir zaat) bizim sitemizin ingilizce bölümünü hack edip ucurmus. Durum boyle olunca sitede ucmus oluyor ama bir sekilde bunun backup'ini yapip geri getirecez. Bazi server sorunlarindan dolayi da siteyi yenilemis olsakda bunlar server uzerinden online olamadi. Ama elimizden geleni yapiyoruz.
Sunu soylememde yarar var: Eski elemanimiz olan Kivanc (Baglama) askerden gelerek gruba tekrar katildi. Kurban konserimizde bizi izleyenler var ise nasil bir soundun dinleyenleri bekleyecegini anlayacagini umuyorum.
Desteginiz icin tesekkur ederim.
Saygılar
Başa dön
bigboss

MesajTarih: Cmt 08.11.2003 3:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm razorlines,ben kurban konserini seyretmiştim bağlama ve darbuka bide keman vardı galiba.. Shocked muhteşemdi abi tek kelimeyle Surprised !askerden gelen kıvanca slm!darısı başımıza bi gidebilsek Evil or Very Mad
Başa dön
bigboss

MesajTarih: Cmt 08.11.2003 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ewet yaa bağlama gibi türk müziğinde kullanılan bi aletin alternative müzikte kullanmak süper fikir taparim zatençok eğlenceli,hareketli,keyifli,...süper bi tarz olmuştu METALL! - yani yakınlarda dinleyemediğimiz için değiştimi bilmiyoruz ama-..beklemedeyiz biz Twisted Evil Twisted Evil
Başa dön
razorlines

MesajTarih: Pzr 09.11.2003 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet malesef sitemizde bazi sorunlar olustu. buradan sitemizi ziyaret edipte biseye ulasamayan herkesden ozur diliyorum. ama elimizde olmayan sebeplerden dolayi gerceklesti bu durum. sitemizi duzeltmeye calisiyoruz.
Başa dön
evdeki_ses
Deja vu

MesajTarih: Pts 10.11.2003 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm..asker dönüşü grupta tekrar birlikte olduğumuz için hepinize sonsuz teşekkürler taparim.bomba gibi geliyoruz dimi yeeea
Başa dön
patton

MesajTarih: Pts 17.11.2003 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar, 'R U Ready?' gayet hoş bir şarkı. Dream Tv'ye konuk olduğum akşam da yayınlanıyordu tekrar. Özellikle video çok hoş olmuş. Kolay gelsin, başarılar. Smile

Eren Erdem (Kukla - vokal)
patton

MesajTarih: Pts 17.11.2003 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada bağlama kullanan başka bir grup daha görmek çok hoş.

Saygılar. Very Happy
evdeki_ses
Deja vu

MesajTarih: Prş 20.11.2003 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ozaman anlatıyorum.Arkadaşlar bugünkü stüdyodan sonra bizim için üzücü bi haber aldık Crying or Very sad .çok sevgili vokalimiz Mansur -çook büyük bi ihtimalle- A.B.D yolcusuymuş..Mansur için gerçekten çok sevindik belkide Türkiye' de ulaşamayacağı yerlere gelmesi için büyük bir fırsat yakaladı..Umarız herşey O'nun için çok güzel olur..
Gruba gelince;İnanın o kadar güzel bi enerji var ki grupta biz yolumuza devam etmeye karar verdik..Gücümüz yettiğince SONUNA KADAR DEJA VU!!! Sırıtan seytan
Mansur yolun açık olsun,hayatta herşey istediğin gibi gider umarım sallaaa sallaaa sallaaa sallaaa
Başa dön
d1ckyMoo

MesajTarih: Prş 20.11.2003 1:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

METALL!

En son d1ckyMoo tarafından Pts 11.06.2007 4:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
evdeki_ses
Deja vu

MesajTarih: Prş 20.11.2003 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grubumuzla yapılan röportajı okumak için
http://www.necroshine.com/forum/roportaj.asp

www.necroshine.com' da emeği geçen herkese teşekkürler :alkıs taparim
Başa dön
razorlines

MesajTarih: Prş 20.11.2003 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Degerli DEJA VU elemanlari,

Artık buraya yazmayacagim dedim ama yazdiklarinizdan sonra son bir kere yazma geregi duydum. Ilk once sizlere ne kadar tesekkur etsem azdir. Grubu bir kenara sallayin, Benim hakkimdaki dusunceleriniz, bana olan sayginiz ve sevginiz BENIM icin en onemli ve saygideger seylerden biridir. Cok duygulandim. Utangaç Ancak sunu da belirtmemde yarar var ki burasi bu tip seyleri konusmak veya yazmak adina ne dogru platform ne de dogru ortam. Dolayisiyla fazla uzatmicam. Basladigimizdan beri konusuyorum. Grupta cok guzel bir enerji var. Bunu sakin yitirmeyin. Birbirimizden cok sey ogrendik. Bir grup olarak bir seyleri beraberce yapabilecegimizi kanitladik. Muzigin temeli eglencedir. Ben kendi adima konusuyorum. Ilk gunden beri muzigi EGLENCE icin yaptim METALL! Eger ticari bir kaygi icin yapmis olsaydim bugune kadar dayanamazdim zaten. Sizden de hic bir sekilde bunu unutmamanizi rica ediyorum. Temeli eglence. Bundan sonra yolunuza bensiz devam edeceksiniz. Ben devam etmenizi istiyorum!!! Hepinizi öpuyorum SIZLERI AYAKTA ALKISLIYORUM, LONG LIVE DEJA VU yeeea
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 155, 156, 157  Sonraki
1. sayfa (Toplam 157 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız