| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
razorlines

|
Tarih: Cmt 13.09.2003 14:18 Mesaj konusu: Deja-vu |
|
|
DEJA-VU 1999 yılının sonuna doğru kuruldu. O zamanki kadrosundan bu yana grupta çok fazla eleman degişikliği yaşandı. Nu-Metal, Etnik ve Ska türlerini müziğinde birleştiren DEJA-VU'nun şu anki kadrosu ise şöyledir :
Vokal : Cenk SÖnmez
Bas Gitar : Tolga Nemutlu
Gitar: Barış Orhan
Davul : Barış Bilgen
Bağlama : Doğan Yılmaz
http://www.dejavu.web.tr
En son razorlines tarafından Sal 12.10.2004 19:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
razorlines

|
Tarih: Cmt 13.09.2003 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
Grubumuzun Demosunu aldınız mı? Aldıysanız veya dinlediysenizz ne düsünüyorsunuz? Ayrıca Dream TVde yayınlanan "R U Ready?" adli parcamizin klibi hakkinda ne dusunuyorsunuz? _________________ SiNcE yEsTeRdAy - VoKaL |
|
| Başa dön |
|
 |
SATILIK

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 0:40 Mesaj konusu: |
|
|
İşteee sonunda,Deja-vu 'da aramızda ! kardeşler sizi burda görmek ne güzel.Hepinize Ayrı ayrı selamlar ve sevgiler  _________________ www.seksendort.com.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
razorlines

|
Tarih: Pzr 14.09.2003 10:13 Mesaj konusu: |
|
|
demoya ulasmak icin dejavu elemanlarina mesaj atmaniz yeterli olacaktir.
En son razorlines tarafından Cmt 14.02.2004 12:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
ceren

|
Tarih: Cum 19.09.2003 15:08 Mesaj konusu: |
|
|
| dream tv'de dinledim ilk defa sizi.walla ankaralı olmama rağmen sizin isminizi cok az duyuyorum.ama cidden cok begendim parçayı...bi yerde felan calıyomusunuz? |
|
| Başa dön |
|
 |
MetallicAhmeT

|
Tarih: Pzr 21.09.2003 10:29 Mesaj konusu: |
|
|
walla beyler sizi hem CoreFest'te izledim hemde DreamTV'deki klibi izledim. Ellerinize sağlık yüreğinize bereket. Bi canlı performans daha izlemek isteriz.... _________________ griyiz biz
http://www.turkrock.com/ftopic54503.html |
|
| Başa dön |
|
 |
razorlines

|
Tarih: Pts 22.09.2003 20:42 Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Ankarada uzun suredir faal olmamiza ragmen evet bilmeyen cok insan var bu da Ankaradaki rock barlarin kisitli olmasindan kaynaklaniyor. Biz bir cok kez Saklikentte ciktik ama yaz aylari genelde durgun oldugu icin Ankara da pek kimse olmaz konserler de...
Grup hakkinda daha cok bilgi edinmek isterseniz...lutfen temasa geciniz.
Saygilar |
|
| Başa dön |
|
 |
bigboss

|
Tarih: Prş 16.10.2003 23:38 Mesaj konusu: |
|
|
| abiler slm.sizi 2 kez dinledim kurban konseri ve armada konserinde..walla harcanıyonuz yaw..yokmu şöyle elinizden tutacak biri..bide sitenize baktım 15 ekimde konser war demişinizde saklıkentte yoktu öyle bişey nedir durum?hadi slmlar..[img][/img] |
|
| Başa dön |
|
 |
d1ckyMoo

|
Tarih: Cmt 18.10.2003 13:40 Mesaj konusu: |
|
|
Valla biz bekliyoruz elimizden tutacak birini ama sans her zaman gulmuyor yuzumuze Saklıkent muzik gunleri diye bir olay olacaktı Ekim'in 2. haftasında fakat daha sonra iptal edildi. Kasım sonuna erteledik diyor Saklıkent yöneticileri. Tekrar duzenlenirse biz de yer alcaz insallah.. Bizi izlemeye devam edin 
En son d1ckyMoo tarafından Çrş 20.04.2005 20:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
razorlines

|
Tarih: Cmt 08.11.2003 2:14 Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar,
Herkese ilk once selam vermek istiyorum. Evet son zamanlarda bazi aksilikler yasandi. İlk once Saklikentte gerceklesecek olan Muzik Gunleri iptal edildi sonra Black Metal konseri duzenlendi. Bizim oraya baya emegimiz gecti ve bu sene birkac saglam sanatci getirdikleri icin amator gruplar konusunda biraz kapalilar bu aralar ama emin olabilirsiniz ki elimizden geleni yapiyoruz.
Deja vu sitesine gelince sagolsun bir arkadas (herhalde bizi cekemeyen bir zaat) bizim sitemizin ingilizce bölümünü hack edip ucurmus. Durum boyle olunca sitede ucmus oluyor ama bir sekilde bunun backup'ini yapip geri getirecez. Bazi server sorunlarindan dolayi da siteyi yenilemis olsakda bunlar server uzerinden online olamadi. Ama elimizden geleni yapiyoruz.
Sunu soylememde yarar var: Eski elemanimiz olan Kivanc (Baglama) askerden gelerek gruba tekrar katildi. Kurban konserimizde bizi izleyenler var ise nasil bir soundun dinleyenleri bekleyecegini anlayacagini umuyorum.
Desteginiz icin tesekkur ederim.
Saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
bigboss

|
Tarih: Cmt 08.11.2003 3:08 Mesaj konusu: |
|
|
slm razorlines,ben kurban konserini seyretmiştim bağlama ve darbuka bide keman vardı galiba.. muhteşemdi abi tek kelimeyle !askerden gelen kıvanca slm!darısı başımıza bi gidebilsek  |
|
| Başa dön |
|
 |
bigboss

|
Tarih: Cmt 08.11.2003 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
ewet yaa bağlama gibi türk müziğinde kullanılan bi aletin alternative müzikte kullanmak süper fikir zatençok eğlenceli,hareketli,keyifli,...süper bi tarz olmuştu - yani yakınlarda dinleyemediğimiz için değiştimi bilmiyoruz ama-..beklemedeyiz biz  |
|
| Başa dön |
|
 |
razorlines

|
Tarih: Pzr 09.11.2003 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
| evet malesef sitemizde bazi sorunlar olustu. buradan sitemizi ziyaret edipte biseye ulasamayan herkesden ozur diliyorum. ama elimizde olmayan sebeplerden dolayi gerceklesti bu durum. sitemizi duzeltmeye calisiyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
evdeki_ses Deja vu

|
Tarih: Pts 10.11.2003 15:09 Mesaj konusu: |
|
|
slm..asker dönüşü grupta tekrar birlikte olduğumuz için hepinize sonsuz teşekkürler .bomba gibi geliyoruz dimi  |
|
| Başa dön |
|
 |
patton

|
Tarih: Pts 17.11.2003 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar, 'R U Ready?' gayet hoş bir şarkı. Dream Tv'ye konuk olduğum akşam da yayınlanıyordu tekrar. Özellikle video çok hoş olmuş. Kolay gelsin, başarılar.
Eren Erdem (Kukla - vokal) _________________ Dave Weckl Band 11-12 Mart'ta tekrar Türkiye'de!
http://www.rtnpromotions.com |
|
| Başa dön |
|
 |
patton

|
Tarih: Pts 17.11.2003 17:30 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada bağlama kullanan başka bir grup daha görmek çok hoş.
Saygılar.  _________________ Dave Weckl Band 11-12 Mart'ta tekrar Türkiye'de!
http://www.rtnpromotions.com |
|
| Başa dön |
|
 |
evdeki_ses Deja vu

|
Tarih: Prş 20.11.2003 0:55 Mesaj konusu: |
|
|
ozaman anlatıyorum.Arkadaşlar bugünkü stüdyodan sonra bizim için üzücü bi haber aldık .çok sevgili vokalimiz Mansur -çook büyük bi ihtimalle- A.B.D yolcusuymuş..Mansur için gerçekten çok sevindik belkide Türkiye' de ulaşamayacağı yerlere gelmesi için büyük bir fırsat yakaladı..Umarız herşey O'nun için çok güzel olur..
Gruba gelince;İnanın o kadar güzel bi enerji var ki grupta biz yolumuza devam etmeye karar verdik..Gücümüz yettiğince SONUNA KADAR DEJA VU!!!
Mansur yolun açık olsun,hayatta herşey istediğin gibi gider umarım  |
|
| Başa dön |
|
 |
d1ckyMoo

|
Tarih: Prş 20.11.2003 1:06 Mesaj konusu: |
|
|

En son d1ckyMoo tarafından Pts 11.06.2007 4:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
evdeki_ses Deja vu

|
|
| Başa dön |
|
 |
razorlines

|
Tarih: Prş 20.11.2003 10:53 Mesaj konusu: |
|
|
Degerli DEJA VU elemanlari,
Artık buraya yazmayacagim dedim ama yazdiklarinizdan sonra son bir kere yazma geregi duydum. Ilk once sizlere ne kadar tesekkur etsem azdir. Grubu bir kenara sallayin, Benim hakkimdaki dusunceleriniz, bana olan sayginiz ve sevginiz BENIM icin en onemli ve saygideger seylerden biridir. Cok duygulandim. Ancak sunu da belirtmemde yarar var ki burasi bu tip seyleri konusmak veya yazmak adina ne dogru platform ne de dogru ortam. Dolayisiyla fazla uzatmicam. Basladigimizdan beri konusuyorum. Grupta cok guzel bir enerji var. Bunu sakin yitirmeyin. Birbirimizden cok sey ogrendik. Bir grup olarak bir seyleri beraberce yapabilecegimizi kanitladik. Muzigin temeli eglencedir. Ben kendi adima konusuyorum. Ilk gunden beri muzigi EGLENCE icin yaptim Eger ticari bir kaygi icin yapmis olsaydim bugune kadar dayanamazdim zaten. Sizden de hic bir sekilde bunu unutmamanizi rica ediyorum. Temeli eglence. Bundan sonra yolunuza bensiz devam edeceksiniz. Ben devam etmenizi istiyorum!!! Hepinizi öpuyorum SIZLERI AYAKTA ALKISLIYORUM, LONG LIVE DEJA VU  |
|
| Başa dön |
|
 |
|