| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
halilpazarlama

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
arşiv bilgisayardaki dosya resimlerini koymakla olmaz kaset ve cdleri arşivden saymadığım için resimlerini koymadım
not : plakların çoğu orjinal çıkış yıllarında veya yakınında alınmıştır sonradan basılma yerli plak değil hepsi 70lerden sonra yurtdışından alınmış.tabi bir kısmını ben aldım ama azınlıkta
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
okayd

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | arşiv bilgisayardaki dosya resimlerini koymakla olmaz kaset ve cdleri arşivden saymadığım için resimlerini koymadım
not : plakların çoğu orjinal çıkış yıllarında veya yakınında alınmıştır sonradan basılma yerli plak değil hepsi 70lerden sonra yurtdışından alınmış.tabi bir kısmını ben aldım ama azınlıkta
|
Abi senin kontörlü telefon, sokak tabelası vs.den başka koleksionların da varmış vay be
Cidden sağlam arşiv. _________________ Dave Mustaine'in bilekliği / Rockistanbul 2005  |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
Baba parasıyla almış olduğum tüm kaset ve cdleri arşivden saymıyorum... _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 20:54 Mesaj konusu: |
|
|
evet bende kaset cdleri baba parasıyla almadım ama plakların birçoğu babamdan bana geçti.9 senedir çalıştığım için baba parasına ihtiyacım olmadı zaten arşiv yapmaya başladığımda arşiv yapacak kadar çok albüm yoktu genelde parayla dükkanın birinden albümleri çektirirdik cd olayı yaygınlaşınca yavaş yavaş almaya başladık. |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 21:22 Mesaj konusu: |
|
|
Eksik yazmışım, aslında demek istediğim şuydu ağabey. Evimizdeki kaset ve cdlerin (ve mepeüçlerin) tamamı baba parasıyla alındı . Bu yaşıma kadar (23) para kazanmadığım için bu bilgileri açıklama gereği duydum. Arşivimdeki cd ve kasetler (elimdeki cdleri arşiv sanıyordum, meğer arşivin a'sına bile sahip değilmişim!) bir hiçmiş meğer.  _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
black-mamba

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
ekbilgi yukarıki resimlerde jazz semai adında bir plak var o plak türkiyede çıkan ilk jazz albümüdür ve sınırlı sayıdadır.ben daha olan birini duymadım |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Pts 25.02.2008 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
halil kardeşimiz her başlıkta mal varlığı beyanı yapıyor.Haksızda sayılmaz hani  _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
RR22 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 25.02.2008 5:26 Mesaj konusu: |
|
|
süper:D _________________ Schecter Diamond Series C-1 Hellreiser Black Chery... emgx2 |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pts 25.02.2008 8:12 Mesaj konusu: |
|
|
Şu güzelliğin önünde eğilmekten başka yapacak hiç bir şey yok. Ben Krokus'u seneler sonra bu resimde gördüm; helal olsun birader. Bir sorum var; Raven - Dark Angel - Death - Faith or Fear - Forbidden olanı Ultimate Revenge 2'mi?.. Eğer öyleyse ve olur da bir kaza ile elinden çıkarmaya karar verirsen haberleşelim. Deliverance'ın Ultimate Revenge'i varsa onun da izdivacına talibim icabında.
En azından ilk satın alma opsiyonunu satın alabilirim..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
black-mamba

|
Tarih: Pts 25.02.2008 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | Şu güzelliğin önünde eğilmekten başka yapacak hiç bir şey yok. Ben Krokus'u seneler sonra bu resimde gördüm; helal olsun birader. Bir sorum var; Raven - Dark Angel - Death - Faith or Fear - Forbidden olanı Ultimate Revenge 2'mi?.. Eğer öyleyse ve olur da bir kaza ile elinden çıkarmaya karar verirsen haberleşelim. Deliverance'ın Ultimate Revenge'i varsa onun da izdivacına talibim icabında.
En azından ilk satın alma opsiyonunu satın alabilirim..  |
evet Ultimate Revenge 2  |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1950 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pts 25.02.2008 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
Halilpazarlama, sen ne yaptın? kalbime inecek.  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 440 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pzr 09.03.2008 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten de mükemmel bir arşivi var.Hayran kalmamak mümkün değil. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
the_black_parade

|
Tarih: Pts 10.03.2008 23:27 Mesaj konusu: |
|
|
Bende baba bi arşiv var ama fazla dinlemem genelde 600 tane en sevdiğim şarkıların olduğu klasörden şarkı dinlerim. _________________ http://gcturkiye.gooforum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Sal 18.03.2008 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
salyalarım sel oldu o nedir öyle... _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Sal 18.03.2008 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
Plakları Türkiye'den mi satın aldın yoksa yurtdışından mı? _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Çrş 19.03.2008 10:43 Mesaj konusu: |
|
|
| bir_kereye_mahsus demiş ki: | | Plakları Türkiye'den mi satın aldın yoksa yurtdışından mı? | genelde yurt dışından gelme _________________ facebookluk resim çekilir profil yapılır.
satılık gibson maestro flaying v -15" crt monitör behringer EQ 40 YTL satılık kırım kongo kanamalı kene yavruları http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Çrş 19.03.2008 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | bir_kereye_mahsus demiş ki: | | Plakları Türkiye'den mi satın aldın yoksa yurtdışından mı? | genelde yurt dışından gelme | Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Plaklar çok temiz görünüyor. Son bir soru daha soracağım, plakları yurtdışına giderek sen mi aldın yoksa sipariş yoluyla mı getirdin veya getirttirdin? _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Çrş 19.03.2008 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
babam yurtdışında çalışıyordu , o gelip giderken getiriyordu. _________________ facebookluk resim çekilir profil yapılır.
satılık gibson maestro flaying v -15" crt monitör behringer EQ 40 YTL satılık kırım kongo kanamalı kene yavruları http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Prş 20.03.2008 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
Çok iyi yahu Çok şanslısın halilpazarlama  _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
hauntedemy

|
Tarih: Pzr 30.03.2008 3:14 Mesaj konusu: |
|
|
haklısınız aslında ama mesela ben 2 tane 3 tane alayım derken başa çıkamadım ve bi süre sonra işin ucunu kaçırdım...şu an hiç alamıyorum(!) ama ille yazıcaksak bilmem kaç tane şarkımız olduğunu 10,470 civarı var (!?)
piyasanın buraya yönelmeside bu tarz sorunlar etkili ama piyasayı yöneltende biziz malesef :S indirmeyin cd alın demek yerine bunca insana daha kolay bi çözüm sunmak gerek sanırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
|