| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aysu_

|
Tarih: Cmt 25.11.2006 17:59 Mesaj konusu: Theatres des Vampires |
|
|
1989 yılında Lord Wampyr tarafından kuruldu.1994 yılında metal müzik piyasasına giriş yaptılar. Satanik öğelerle vampirik öğelerin birleşimi olan gothic metal ve black metal birleşimi grup.
Genel olarak zindanlara esir karanlık korkular, sonsuz korkular, derinlerden gelen çığlıklar, şeytan ve vampir ikilisi baza alınarak şarkı sözleri oluşmuştur.
Albümleri
Nosferatu, Eine Simphonie Des Grauens[demo] (1995)
Vampyrìsme, Nècrophilie, Nècrosadisme, Nècrophagie (1996)
The Vampire Chronicles (1999)
Jubilaeum Anno Dracula 2001 (2001)
Bloody Lunatic Asylum (2001)
Suicide Vampire (2002)
Vampyrìsme... (2003)
Nightbreed of Macabria (2004)
Pleasure And Pain (2005)
Grup Üyeleri
Sonya Scarlet: Vocals
Roberth "Morgoth" : Guitars
Fabian: Keybords - Backing vocals
Zimon: Bass Guitar - Backing vocals
Gabriel: Drums - Backing vocals
http://www.theatres-des-vampires.com/
En son aysu_ tarafından Prş 30.11.2006 1:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
bullet_for_my_valentine

|
Tarih: Pzr 26.11.2006 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
bu grubu ben ilk zor dergisinde tanımıştım ondan sonrada dinlemeye başladım baya değişik bi grup sitelerindede indirilebilen şarkıların çoğu çok iyi çok değişik tarzlar barındırıyo içlerinde ama ben Luciferia şarkısını tavsiye ederim. _________________ höYnK |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 26.11.2006 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
Vampirik grup madem... Bildiğiniz başka vampirizm kavramını,saçma satanist denklemlere boğmadan işleyen başka grup var mı? _________________ Ekmek Arası Sushi Blog |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Pzr 26.11.2006 1:47 Mesaj konusu: |
|
|
tarza hiç önem vermem son zamanlarda dinleyip de gerçekten beğendiğim bir grup. tarz olayına da takıntısı olanlar için girdim  |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Pzr 26.11.2006 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
vampirizm fln bana gelmez... _________________ NO-ONE IS THERE |
|
| Başa dön |
|
 |
hcez

|
Tarih: Prş 30.11.2006 1:11 Mesaj konusu: |
|
|
İlginç bir müzikal yapıları var, bir kaç şarkılarını bulup dinledim, sanırım İtalyan bir grup. Bir kaç şarkısındaki vokal tarzı Opera IX'ten Cadaveria'yı anımsattı. paylaşım için teşekkürler. _________________ http://hakancez.googlepages.com/home |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Pts 09.07.2007 13:33 Mesaj konusu: |
|
|
| bana gelmez dedim dinledim ve üstüne basa basa söylüyorum boş bir grup... |
|
| Başa dön |
|
 |
BilimTekYoldur Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jan 10, 2005 Mesajlar: 712 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu bir yerden...
|
Tarih: Cum 19.10.2007 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
| _aden_ demiş ki: | | bana gelmez dedim dinledim ve üstüne basa basa söylüyorum boş bir grup... |
O zaman özellikle "Suicide Vampire" albümlerini edinmeni öneririm, asla boş bir grup değil.Gerçi artık Lord Vampyr grupta yok ve olmadığı dönemki 2 albümlerini edinmedim henüz ama boş bir grup değiller.Hatta çok ilginçler, gruptan kimse normal hayatında metal dinlemiyormuş mesela :S bunun dışında Lord Vampyr vampir gibi yaşıyor, gündüzleri sürekli uyuyup gece dışarı çıkıyor vs. Ayrıca biz Avrupalıyız diyede bir görüşleri ver, milletlere inanmıyıp tüm Avrupa dillerinden lirik yazıyorlar, bence hoş bi'şey.Grupta hoş zaten, Scarlet'te öyle  _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular. |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Cum 19.10.2007 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
valla boş mu dolu mu bilmem ama ilginç oldukları kesin.yani metal dinlemeyip metal müzik yapmak.bence tarifini bilmeden kek yapmaya benziyor. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
|