| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
frusciante

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
frusciante

|
Tarih: Çrş 20.07.2005 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
radyo manga
http://72.20.21.182:8007/listen.pls
cuma akşamı
22:00-23:00 kafabindünya-gevende
23:00-00:00 siddhartha
çalınacak bilginize... |
|
| Başa dön |
|
 |
Daeron

|
Tarih: Cum 22.07.2005 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Baroque'u bir yerden edinin dinleyin tavsiye ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
frusciante

|
|
| Başa dön |
|
 |
frusciante

|
Tarih: Cum 26.08.2005 21:52 Mesaj konusu: |
|
|
siddharthasounda bıraktıgım son mesaj ve mp3 fasilitesi:
| Alıntı: | album mu ıstemıstınız ?? buyrunn(full album)
uzun zamandır ısteyen ınsanlara mp3 yollamaktan helak olan bendenız sonucta albumun
tamamını sıze ulastırmanın bır yolunu buldu..her zaman soylerım azmın elınden bırsey
kurtulmuyor netekım asagıda sıddhartha albumunu uc bolum halınde ındırebılecegınız lınkler var..
hangı lınktekı dosya da hangı sarkılar vardı su an hatırlayamıyorum kusura bakmayınız
ayrıca bu dosyaların kullanımı malesef sınırlı.. yanı 30 gun ıcınde ındırdınız ındırdınız =)
bır de bu lınklerın daimi ustte kalmasını saglıyacak bır yol bulsak nasıl olur dıye
dusunmekteyım cunku bu msjın ustune 4 msj daha yazıldıgında bu mesaj aktıf olmaktan cıkacak...
gelelım dosyaları nasıl ındırecegımıze. bu kısım cok onemlı cunku lınklere tıklar tıklamaz hemen yukleme
ıslemı baslamıyor.. rapidshare guzel bır site lakın verdıgı hızmetın ehemmıyetınden dolayı naz yapma hakkını da
kendınde goruyor eheheh
şimdiiii
öncelikle bılgısayarınızda winrar ya da winzip yuklu olması gerek -kı cok buyuk bır ıhtımal vardır zaten-
1.linke tıkladıktan sonra bır sayfa acılacak...acılan sayfanın altında "free" butonu goreceksenız asagılarda...
2.free butonuna tıkladıktan sonra baska bır sayfa acılacak ( offf seher zaten bu msn adresınde kafayı yıyoruz
bunuda mı zor bır yolla bıze ıleteceksın dedıgınızı duyar gıbıyım lakın cok ıstıyorsanız katlanacaksınız napıyım)
3.acılan sayfanın en altına bakın orada bır sure yazacak( muhtemelen 30 mınutes veyahut seconds blah blah ) ...sayfayı kapatmayın.. bır sure sonra sayfanın alt kısmında
bir lınk belırecek oradan ındıreceksınız...yaklasık 30 sn fılan suruyor galıba bır gunde tum dosyaları ındıremezsenız aralıklarla deneyın ..
daha ıyısını ıstıyorsanız host alın bıze ne dıyım yanı sayın dınleyıcı =)
4.dosyalar ındıkten sonra da zıp i ni acacaksınız bu kadaaar allah için...
piyrun tepe tepe kullanın...immm ıkıncı bır suprızım daha olacak kı o olursa sanırım hepımız ıcın cok cok guzel olacak
ugrasmaktayım bır ıkı gundur henuz bır sonuc alamadım ama bakalım..olacak gıbı de duruyor...bırkac gun daha sabretmem lazım sanırım...
http://rapidshare.de/files/4360384/siddhartha2.rar.html part2
http://rapidshare.de/files/4366168/siddhartha.rar.html part1
http://rapidshare.de/files/4401052/siddhartha3.rar.html part3
hala problem yasıyorsanız ve hala sıddhartha dınleyemedıysenız oeeeh dıyor su adrese basvurmanızı uzulerek ıstıyorum: fruscianteshibumi@gmail.com |
|
|
| Başa dön |
|
 |
xpulp Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 08.09.2005 23:02 Mesaj konusu: |
|
|
frusciante..sen var ya yuce bir insansin..ne diyebilirim ki daha..99'da almistim albumu ama bi sekilde kaybetmistim super is dostum sagolasin..umarim efsane de yeniden dirilir..turk pink floyd'u diye tanimlarim ben siddhartha'yi..zamaninda itu'de verdikleri konserlere gitmek de ayri bir ovunc kaynagidir benim icin ayrica..benimle ayni zevkleri paylasan insanlarin var oldugunu bilmek cok hos... _________________ ANGER IS A GIFT!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
_Alien_

|
Tarih: Cmt 10.09.2005 8:57 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim frusciante....albümüde bulursam alıcam..  _________________ Parodi - Gitar
http://www.myspace.com/parodiband |
|
| Başa dön |
|
 |
frusciante

|
Tarih: Pzr 11.09.2005 13:21 Mesaj konusu: |
|
|
ilginiz için teşekkurler.. bi süredir bir fan sitesi uzerınde calısıyorum ama becerılerımın yetersız olmasındna dolayı görsel acıdan cok guzel bır ıs cıkaramadım henuz...ama bır forum actık oraya destegınızı beklıyoruz...
www.siddhartha.com.tr.tc den grupla ılgılı bılgılere,fotograflara,foruma ve msn groupa ulasmanız mumkun... |
|
| Başa dön |
|
 |
shaerl

|
Tarih: Çrş 22.02.2006 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
| ordaki linklerden part1 disindakiler calismiyor su anda.baska bi yer var mi cekebilecegimiz? |
|
| Başa dön |
|
 |
frusciante

|
Tarih: Prş 23.02.2006 21:40 Mesaj konusu: |
|
|
cok islevsel bir site degildi orası.. dosyalari da bir hosta aktaramadık bir turlu..ozgur beyle de bır suredır ırtıbat kuramıyorum...benımd eısleırm cok yogun fazla ılgılenemedım sıteyle.. ısteyene gmail vasıtasıyla yollayayım bır kac tane dıyorum ama bakalım.. msn i de cok sık kullanmıyorum bakalım
fruscianteshibumi@gmail.com
derli toplu ..host suresi olmayan...bir site olusturabılseydık bu problemlerın hıcbırı olmayacaktı ama yaptıgımız sıte bıle yarım yamalak kaldı =( |
|
| Başa dön |
|
 |
neo_sarpedon

|
Tarih: Cum 24.02.2006 13:21 Mesaj konusu: sid |
|
|
Siddartha: ITUdeyken Gokhan Aya vasitasiyla tanismistim. Hatta gitaristleri Ozgur Kurcan ortaokulda bir donem bizim siniftaydi. O zamanlar Ozgur Hetfield di.
Neyse ben sytnhlere merakli oldugumdan gruba katilmam gibi bir durum soz konusu olmustu ama bu gerceklesmeden grup dagildi. _________________ keys
korg wavestation ex
roland w30
spectral audio neptune
korg Z1
kisa zaman da David Smith Mono Evolver keys |
|
| Başa dön |
|
 |
frusciante

|
Tarih: Cmt 25.02.2006 18:59 Mesaj konusu: |
|
|
ozgur hetfield he? supermis gokhan aya nında sahne performansına da ayrıca hastayız... |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
frusciante

|
Tarih: Pzr 26.02.2006 23:05 Mesaj konusu: |
|
|
dinlet tabi tolgacim  |
|
| Başa dön |
|
 |
lipstick_ Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 27.02.2006 12:30 Mesaj konusu: |
|
|
boyle bi grup var fin lihemde.. _________________ ibanez axs32 with toneZone+shadow sign , yamaha rgx A2, hatke lambalı kafa+ kabin,dd-20,cry baby,RAT deucetone, ns-2,ph-3,tr2,ge7,whammy,, tu-2,ibanez vintage chorus,vintage sf10 , lo-fi(lf7) danelectro reverb,earnie ball vol pedal,ehx qtron |
|
| Başa dön |
|
 |
frusciante

|
Tarih: Cmt 11.03.2006 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
| siddartha nu siddharta mi ne o |
|
| Başa dön |
|
 |
the_thurinwethil

|
Tarih: Prş 29.06.2006 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
selam dostlar
siddartha parçalarına ihtiyacım var. özellikle desert şarkısı.
çok memnun kalacam yardımcı olursanız. |
|
| Başa dön |
|
 |
the_thurinwethil

|
|
| Başa dön |
|
 |
hasta13

|
Tarih: Pts 21.08.2006 10:50 Mesaj konusu: |
|
|
| ya tanıyan bilen varsa,bu adı geçen serkan yılmaz,avcılardamı ikamet ediyormuş acaba 92lerde.bi yardımcı olursanız sevinirim be. |
|
| Başa dön |
|
 |
comingsoon

|
|
| Başa dön |
|
 |
|