Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
Tarih: Cmt 26.04.2008 12:41 Mesaj konusu:
Şimdi Heavy Metal ile din kavramlarının beraber kullanımının nedense ayırmaya yönelik olduğunu gözlemleyebiliyorum.Heavy Metal elbetteki bir protest akımdır arkadaşlar.Bu din üzerine de olabilir.Pentagram'a gelince.Nedense savunma yapma ihtiyacı güddüm.
Pentagram ismiyle dindarlık olmaz manasında bir muhabbet dönmüş yukarda.Yanlışlığın böylesi.Bir kere BİR şarkısını dinleyip ne dindar diyebilirsiniz ne de PENTAGRAM ismini kullanıyor diye de satanist damgası vurabilirsiniz.İsteğim önce uygulamaların sebeplerini öğrenmenizdir. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ]
son cumlene katılmamak elde degıl,bır kısı eger ateıstse ve bunu her yerde dıle getırıyorsa,benım gozumde bır sovmenden baska bır sey degıldır,aynı sey dın ıcınde gecerlıdır,kıbır ıcın namaz kılan bır ınsanın,elde ettıgı hıc bır sey yoktur aslında,Allah katında.
eski bir mesaj ama konusmadan edemem. burada oturmus biseyler tartısıyorsun ama konustugun lafa bak. ateist olan adam ateistliğini söyleince sana niye küfür gibi geliyor ki ? SANANE ? müslümanlıgını yada dinini inandıgını söyleyince sana göre hava hos cünkü sagını solunu göremiosun bakamıyosn bile....ama birisi sana aykırı yaptıgı zaman küfür ha?İnşallah bu mesajımı da sana karsı yazdım diye küfür sanmazsın.sanarsan da helal olsun harbiden sövdüm say öle bişi aklından gecerse....
son cumlene katılmamak elde degıl,bır kısı eger ateıstse ve bunu her yerde dıle getırıyorsa,benım gozumde bır sovmenden baska bır sey degıldır,aynı sey dın ıcınde gecerlıdır,kıbır ıcın namaz kılan bır ınsanın,elde ettıgı hıc bır sey yoktur aslında,Allah katında.
eski bir mesaj ama konusmadan edemem. burada oturmus biseyler tartısıyorsun ama konustugun lafa bak. ateist olan adam ateistliğini söyleince sana niye küfür gibi geliyor ki ? SANANE ? müslümanlıgını yada dinini inandıgını söyleyince sana göre hava hos cünkü sagını solunu göremiosun bakamıyosn bile....ama birisi sana aykırı yaptıgı zaman küfür ha?İnşallah bu mesajımı da sana karsı yazdım diye küfür sanmazsın.sanarsan da helal olsun harbiden sövdüm say öle bişi aklından gecerse....
herkes karşısındakini etkilemeye çalışmadan kendi dini görüşünü açıklayabilir.kendi görüşünü açıklarsın karşındaki mantıklı bulursa zaten sana katılır inancın ne olursa olsun ama telkinde bulunmak içten pazarlık ayrı birşey.ben böyleyim dersin ama sen böyle ol dememelisin bu kimseye küfür gibi gelmemeli. _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
..satılık büssürü şey Digitech GNX3 - 290 YTL.. http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Tarih: Pzr 04.05.2008 2:42 Mesaj konusu:
Arkadaş şovmen demek istedi herhalde ama ingilizce karakter kullandığı için sövmek gibi anlaşıldı.
Bence birisinin ateist müslüman ya da budist olduğunu söylemesi gayet doğal bu arada. İsterse günde 5 kere de söyleyebilir ne var ki _________________ Vitam Impendere Vero
Tarih: Pzr 04.05.2008 11:20 Mesaj konusu:
Katılıyorum sonuçta o kendi inancı.Neye inanırsa inanır, kendi iradesi ve düşüncesi bu. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
Tarih: Pzr 04.05.2008 19:56 Mesaj konusu:
edizkralll demiş ki:
AnGeLoFwOrDs demiş ki:
Sadece gülüyorum.
Ama bu tür düşüncelere sahip insanlar her zaman oldğu için abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ]
Yüzyıllardır din kavramı bazı kişilerin elinde toplumu kendi çıkarları doğrultusunda yönlendiren bir çeşit uyuşturucu araç haline gelmiştir. Sevgili Murat Net "umut" adlı şarkısında fakirin ekmeği demek suretiyle insanların bu ihtiyacını anlatmaya çalışmıştır. Politikacılar da bu ihtiyaçtan yola çıkmak suretiyle din 'i siyasi silah haline dünüştürerek kendilerine çıkar sağlama yoluna gitmişlerdir. İşte rock dine karşı değil vicdan sömürüsüne (istismarına) karşıdır. Bunu birbirine karıştırmamak gerek ! Bu yoldan kendine çıkar sağlamak isteyen kişiler yüzyıllardır aynı oyunlarla karşımızdadır. Bunlara karşı tek yol Rock'n Roll..Long Live Rock'n Roll...
Yanlız şunu da belirtmeliyim ki rock sadece dinsel istismara değil her alandaki istismara karşıdır!!!! Buradan çıkan sonuç rock'daki anarşistlik kavramı bölücü, yıkıcı değil yapıcı, birlleştirici,bilinçlendirici bir kavram. Eğer politikacıların gözünde anarşistsek sonuna kadar................
En son bado66 tarafından Prş 22.05.2008 23:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Destruction grubu "Curse The Gods" adlı şarkılarında din kavramını güzel yorumlamıştı.Severek dinlediğim bir şarkıdır tavsiye ederim... _________________ Satılık Boss DD-6
http://turkrock.com/ftopic85677.html
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız