| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Angelus

|
Tarih: Cum 14.05.2004 11:08 Mesaj konusu: Kemik |
|
|
Ordan burdan manyak karikatüristler toplanmışlar bi dergi kurmuşlar. Bu ayki sayısı müthişti. Var mı takip eden? _________________ "You know, when I was a kid, I used to write the word 'naked' hundreds of times on a piece of paper, and then rub my face in it."--Jeff |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Cum 14.05.2004 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
| Sana katılıyorum, kesinlikle muhteşem bir dergi. Bence en önemli özelliği de hikayelerin kısa olmasıdır. Uzun hikayeler ciddi biçimde insanın okuma isteğini kırıyor. Son zamanda en severek okuduğum dergidir kendisi. |
|
| Başa dön |
|
 |
kedimsi

|
Tarih: Cum 14.05.2004 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
ben de her ay takip ediyorum bi lombak bi kemik zaten  _________________ I want to be someone else or i'll explode... |
|
| Başa dön |
|
 |
peaceman

|
Tarih: Cmt 15.05.2004 19:30 Mesaj konusu: |
|
|
görmedim. _________________ ramms+ein |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
|
| Başa dön |
|
 |
SpongeBob

|
Tarih: Cmt 15.05.2004 21:31 Mesaj konusu: |
|
|
Kemik eğlenceli değil aslında bir kaç tane iyi çizer ve onların güzel espirileri popüler yapıyor.. Ama yine de severim...  _________________ Sheldon Plankton
1 sene ara... |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Cmt 15.05.2004 23:26 Mesaj konusu: |
|
|
Önceden Lombak'ın içinden çıkıyodu. Kendin kesip dergi haline getiriyodun. Sonra ayrı çıkmaya başladı. Çizerler harbi harbi kaliteli isim yapmış adamlar. Hala duymamış olanlar varsa yarın en yakın gazete bayiine gidip alsınlar. Paraları boşa gitmeyeceğine garanti verebilrim _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Pzr 16.05.2004 13:46 Mesaj konusu: |
|
|
| bencede çok güzel dergi sanrım kemikte üstadlar dışında en sevdiğim isim sadecekaan dır gerçekten çok iyidir muhabbet etme fırsatı da buldum kendisiyle iyi insan canım nu metal ci |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Pts 17.05.2004 0:22 Mesaj konusu: |
|
|
Polyanna Sedat komik olunca adamı kusuncaya kadar güldürüyo..O nası bi tiptir böle armut kafalı..Eheh.. _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
metakarp

|
Tarih: Pts 17.05.2004 23:33 Mesaj konusu: |
|
|
harbi yaa bende alırım her ay..yada zaten birileri alır okulda onlardan otlanmak en güzeli aslında...
polyana sedat bide o filmlerle dalga geçtikleri bi köşe var onlar süpaaa!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Pts 17.05.2004 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
| ya arkadaşlar buraya yazı yazanlar diğer forumlara bakmıyor galiba o yüzden burayada yazayım 22 mayıs ta alican ve poyraz ın grubu hymen in konseri var arkadaşlar oradada bir türkrock buluşması var gelirseniz sevinicez bu cumartesi olup saat 5 tedir biletler 3 milyon tarz ları jazz dır lütfen gelin hepinizi bekliyoruz |
|
| Başa dön |
|
 |
TheCeLL

|
Tarih: Sal 18.05.2004 0:29 Mesaj konusu: |
|
|
bu ayki sayısı şu dünyayı sorgulayan adamın "SENİ İSTİYORUM" lu kapağı olan sayı mı..
- abi kız beni bırakıyo ya
- ulan salak bırakma desene
- oluyomu öyle?!?!?!?! (ahahahha) _________________ hayatta üç ses önemlidir
para sesi , su sesi.. bi de olmaz olsun karı sesi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pro-intensity

|
Tarih: Cmt 22.05.2004 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
| kemik dergisi bana çok baştan sağma geliyor espirilerine diyecek bir işim yok . çizerler bunu 2 ci iş gibi mi görüyor bilemem ama çizmler gerçekten çok özensiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
therru

|
Tarih: Cmt 22.05.2004 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
bende lombak'ın ekiyken okumuştum bi kaç kere. sonra zaten penguen'de çok bahsedildigi için ilk sayısından itibaren almaya başladım. gerçi bi iki aydır almıyorum sıkıldım biraz. geçen yaz bir sayfa kaçırmadan okurdum. sonraları sadece sevdigim bölümleri okumaya başladım. ne zamandır da hiç okumuyo
rum. _________________ Söz sessizlikte, ışık karanlıkta, yaşam ölürken; bomboş gökyüzünde uçarken parlar atmaca. |
|
| Başa dön |
|
 |
LeftEyeNine

Kayıt: Aug 10, 2003 Mesajlar: 665 Nerden: Aydýn - Ýzmir karayollarý arasý
|
Tarih: Pzr 23.05.2004 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
HArbiden espri özürlü amatör tesi salaklar daçiziyo ama..Onların arasından Umut Sarıkaya ve Serkan Altuniğne gibilerini kazandılar...Benim en sevdiğim karikatüristlerden oldular mesela.. _________________ <div>Kabul ediyorum götverenin tekiyim</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Cum 28.05.2004 11:05 Mesaj konusu: |
|
|
metallica lar süper  _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
Angelus

|
Tarih: Cmt 29.05.2004 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
Selçuk Erdem i de alsalar kadroya harika olurdu. _________________ "You know, when I was a kid, I used to write the word 'naked' hundreds of times on a piece of paper, and then rub my face in it."--Jeff |
|
| Başa dön |
|
 |
darkside

|
Tarih: Sal 01.06.2004 4:40 Mesaj konusu: kemik |
|
|
bence kemik dergisinin en has elemanı Umut Sarıkaya'ydi. di diyorum çüonkü uzun zamandır dergiye doğru düzgün bir sey çizmiyor. genellikle penguen ve lombakta görüyoruz islerini. bu adam gittikten sonra derginin hiç bi tadı kalmadı. özellikle penguendeki yazilari esefle tavsiye edilir. yarilmak isteyenler için...  |
|
| Başa dön |
|
 |
therru

|
Tarih: Sal 01.06.2004 23:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Angelus demiş ki: | | Selçuk Erdem i de alsalar kadroya harika olurdu. |
selçuk erdem'in tarzı o dergiye pek uygun degil. _________________ Söz sessizlikte, ışık karanlıkta, yaşam ölürken; bomboş gökyüzünde uçarken parlar atmaca. |
|
| Başa dön |
|
 |
emrevatans

|
Tarih: Çrş 02.06.2004 12:31 Mesaj konusu: |
|
|
kemik sevmiyorum onları bir kere aldım ve aldığıma pişman oldum..çok kötü çiziyorlar(benden bile kötü)esprilerde çok iyi değil yani..ben pek gülmedim dergiyi okurken sanırım küfür etmiştim..o çizerlere saygım var yinede..şonuçta karikatür dergisi kaç tane var ki..bi de bu olanları da lekelersek..daha kötü olur karikatürün hali.. _________________ duende bebeğim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|