Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Modifiye & Tuning
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Modifiye & Tuning

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yener

MesajTarih: Sal 26.09.2006 19:20    Mesaj konusu: Modifiye & Tuning Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye'de yeni yeni gelişmekte olan bir sektör modifiye ve artık hemen hemen her araca uygulanmaya başlandı.Özellikle Türkiye'de motor modifiyesi ve body kit uygulaması son dönemlerde bir hayli arttı ve gerçektende bu işi büyük başarı ile gerçekleştiren belli başlı yerler var,bazılarının adresleri ise şöyle:

*Ankara'da
-FİFTY TUNING www.fiftytuning.com.tr
-FM TUNING www.fmtuning.com
*İstanbul'da
-BTG www.btg4speed.com
-TORGUE www.torquetuning.com

sizlerin modifiye hakkındaki görüşleriniz neler?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
french_arm
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 26.09.2006 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cari açığın artmasına neden olan gereksiz harcamalara verilen yabancı isim.
amca

MesajTarih: Çrş 27.09.2006 2:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Araba temel olarak kişisel hızlı ulaşım ihtiyacını karşılamak için kullanılan bir araçken onu süsleyip gelinlik kız yapmaya ne gerek var? Bangır bangır ses sistemli, rengarenk, kocaman cantlara sahip bir araç bana saçma geliyor. Bu araçla tavlanacak hatunların akıllarından da şüphe ederim.

Param olsa küçük bir araba alırdım. Çok param olsa standart bir bmw alırdım belki ama konfor için. Ona ekstra harcama yapmazdım.

Ancak Türkiye bu modifiye konusunda dünyada sayılı yere sahipmiş, bir yerde okumuştum. Yahu fakir bir ülkeyiz ama bu işlere yatıracak o kadar parayı nerden buluyoruz Confused Yoksa kenardaki üç kuruş birikimi gösterişe mi harcıyoruz Confused
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitch-dark
"Gündem" mod.

MesajTarih: Çrş 27.09.2006 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.turkrock.com/forum23.html

Buradan devam ediniz.
Machine-Head
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 05.02.2007 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesajınız silinmiştir. Yazım kurallarına dikkat ediniz.
Balrog_burn

MesajTarih: Çrş 07.11.2007 3:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başka konu acmak yerine burda yazım dedim.10 - 12 milyara tuning uygulanmak için alınabilicek arabalar sizce neler olur.

Ben ilk etapda civic ve mazda 323 düşündüm ama sizinde aklınızda varsa yazarsanız iyi olurdu.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız