Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Elektronik Bateri Kullanımı ...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Elektronik Bateri Kullanımı ...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hellroad

MesajTarih: Cum 15.09.2006 15:15    Mesaj konusu: Elektronik Bateri Kullanımı ... Alıntıyla Cevap Ver

GEcen Gun Elektronik Bateri Aldım.Kurdum VE oturdum basına ama henuz ne yapacagımı ve nasıl kendımı gelıstırecegımı bılmıyorum . SAdece Bagetlerle vuruyorum paldır küldür Smile Acaba elektronik bateri nasıl çalışılır ? Ritim Bilmiyorum Sad Kendımı GEliştirmem Gerekiyor . Ama Bir Bilen Yok etrafımda , umarım sizler yardımcı olursunuz ...Tam maksadıyla öğrenmek istiyorum ve Bateriye oturdugumdada çalmak istiyorum . Yardımcı Olursanız Çok Memnun Olurum ...

Şimdiden TEşekkür Ediyorum
vehbi1987

MesajTarih: Prş 02.11.2006 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostum herhngi bi yerden içeriside bateri olmayan midiler bul bunları kulaklığa ver tak kulaklığı bunlara rittm uydurmaya çalış...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Erik

MesajTarih: Çrş 22.11.2006 5:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sarkıların uzerine calmayı dene,sarkıda calınan ritmlerle aynı olması sart degil benzer bişeyler yapmaya calıs ritmi kacırmadan,bence.
Başa dön
kelle
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 22.11.2006 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

midi si var tabı var. Bakıp bakıp çal.
Bu arada nasıl bir davul aldın markası nedir ki.
hipangel

MesajTarih: Çrş 07.03.2007 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

satılık yamaha dt express3 dawul war. ilgilenenler msj atsın.

FUNda- hipANGEL- kaplumTOSBA
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
slayea

MesajTarih: Çrş 12.09.2007 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba davulla ilgili bazı problemeler var galiba.. şimdi almışsın ii hoş dediğin gibi paldır küldür çalmak olmaz.

RLRL RLRL sonrasında LRLR LRLR die çalışmaya başla. herşeyden önemlisi bagetleri tutuşun tuşelerin bunlar çok önemli.. mesela bageti hangi pozisyonda tutuyosun. tuttuğun şekil doğru mu. önce bunları öğren sonrasında yazdığım ilk alıştırma ile başla tabii bunları çalarken metronom kullan. 60 metronom ile başla her 5 dakikada bir 5 metronom yükselt gidebildiğin kadar git.. ilk konuda drum clubtan bazı alıştırmalar'ın nasıl çalışılacağını sormuşsun.. o alıştırmanın içinde aksanlar var. onlar için biraz erken:) msn adresini verirsen bazı konularda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. ii çalışmalar...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız