| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rocknsebo

|
Tarih: Çrş 27.02.2008 21:02 Mesaj konusu: |
|
|
grıpın gercekten cokk sevdegım ve dınledıgım bı grup.Canlı ızlemeye fırsatım olmadı sımdıye kadar ama en kısa zamanda gıdıcem konserıne.Grcekten tam olarak ıslerını yapmaya calısıyolar.Sevdiğim ve arkasında oldugum bı grup. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
yesilkurbaga

|
Tarih: Prş 28.02.2008 9:23 Mesaj konusu: |
|
|
7 mart istanbul bostancı gösteri merkezi
8 mart ankara saklıkent / saklıfest
21 mart istanbul studio live / rock'n dark express
5 nisan bursa resimli bar / rock'n dark ekxpress _________________ vuruş vuruş,dalga dalga,satır satır kendine koştuğunu gördüm. ölümden döndün
dönünce inecektin. durmadılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Pts 03.03.2008 20:17 Mesaj konusu: |
|
|
Bostancıda olmak lazım. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
yesilkurbaga

|
Tarih: Prş 06.03.2008 15:48 Mesaj konusu: |
|
|
resmi fan sitesi www.gripinfan.com yine yeniden hayat bulmuştur... _________________ vuruş vuruş,dalga dalga,satır satır kendine koştuğunu gördüm. ölümden döndün
|
| Başa dön |
|
 |
manyakk

|
|
| Başa dön |
|
 |
yesilkurbaga

|
Tarih: Cum 07.03.2008 10:31 Mesaj konusu: |
|
|
| manyakk demiş ki: | | resmi sitesindeki forum noluyor ? |
yakın zamanda giderilecek bir sorun oluyor. _________________ vuruş vuruş,dalga dalga,satır satır kendine koştuğunu gördüm. ölümden döndün
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
elemanların hepsi galatasaray lı klavyeci hariç ilginç bi tesadüf kanım ısındı... _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 18:02 Mesaj konusu: |
|
|
| MyCn demiş ki: | | elemanların hepsi galatasaray lı klavyeci hariç ilginç bi tesadüf kanım ısındı... |
 _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Mor_

|
Tarih: Pts 10.03.2008 12:02 Mesaj konusu: |
|
|
Türk müziğinin en kaliteli ve en yeni kliplerinin yer aldigi Powertürk TV'de, hafta boyunca hergün yayınlanan Kulis programıyla, video kliplerin kamera arkası görüntülerini izleyeceksiniz… Sevdiğiniz sanatçıların hayatlarına Powertürk TV penceresinden bakıp, video kliplerin nasıl çekildiğine tanık olacaksınız...
HAFTANIN KONUGU:
GRIPIN / DALGALANDIM DA DURULDUM
yayın saatleri
Pazartesi 08:25 // 13:25
Salı 10:25 // 17:25 // 20:55
Çarşamba 14:25
Perşembe 11:25 // 20:55
Cuma 09:25 // 15:25
Cumartesi 16:25
Pazar 10:25 _________________ uzaklar içimizde gitmek gereksiz...
yakından bak derinlerdeyiz...
filmkultur |
|
| Başa dön |
|
 |
yesilkurbaga

|
Tarih: Pts 10.03.2008 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
gripin 2007 albümü yeni basımı ile tüm müzik marketlerde.. _________________ vuruş vuruş,dalga dalga,satır satır kendine koştuğunu gördüm. ölümden döndün
|
| Başa dön |
|
 |
temas

|
|
| Başa dön |
|
 |
yesilkurbaga

|
Tarih: Sal 11.03.2008 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
15 Mart 2008 İstanbul Yeni Melek
Jack Daniel's Rock Müzik Yarışması final gecesinde sahne alacaklardır.. _________________ vuruş vuruş,dalga dalga,satır satır kendine koştuğunu gördüm. ölümden döndün
|
| Başa dön |
|
 |
hande_sh

|
Tarih: Cum 21.03.2008 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gece Studio Live sahnesinde izleyeceğim uzun zaman sonra ilk defa çok şükür
Sahnelerine ve kendilerine teker teker bayıldığım bu insanları defalarca da izlesem bıkamıyorum sanırım, bu açıdan bu gece yine beni dopdolu bir eğlene ve akabinde ses kısıklığı bekliyor sanırım  |
|
| Başa dön |
|
 |
Mor_

|
Tarih: Cmt 22.03.2008 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
11 şarkı boyunca telefonla bağlandığım bir 21 mart Studio Live konseri gerçekleştirdiler akşam...
nöbette olan bana pek bir iyi geldi sabahın ilk dakikalarında bünyeye alınan gripin...
tabi çook sağolsun bu iletişimi neredeyse sahneye oturup bana yaşatan sis ve kurbaga hanımlar... _________________ uzaklar içimizde gitmek gereksiz...
filmkultur |
|
| Başa dön |
|
 |
yassmin

|
Tarih: Pts 24.03.2008 21:53 Mesaj konusu: |
|
|
dalgalandım da duruldum biraz yavaş tempoda olsa daha güzel olabilrdi diye düüşünmekteyim _________________ -The Ashtray girl- |
|
| Başa dön |
|
 |
yamyamtr

Kayıt: Jan 31, 2008 Mesajlar: 15 Nerden: erbab-i yalnizliklar sehri
|
|
| Başa dön |
|
 |
yesilkurbaga

|
Tarih: Prş 27.03.2008 13:46 Mesaj konusu: |
|
|
4 Nisan Eskişehir Hayal Kahvesi
5 Nisan Bursa Resimli Bar Rock'n Dark Express
11 Nisan İstanbul Santralistanbul Bilgi Üniversitesi Gepgenç Festival
12 Nisan Samsun AKM
13 Nisan Ankara Sanatolia _________________ vuruş vuruş,dalga dalga,satır satır kendine koştuğunu gördüm. ölümden döndün
|
| Başa dön |
|
 |
Mor_

|
Tarih: Pzr 06.04.2008 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
Özlem Tekin'in sunduğu hiperaktif'in bu hafta ki konuğu Gripin ve Emre Aydın
Hiperaktif 8 Nisan 2008 Salı saat 22:00 de Kral Tv' de _________________ uzaklar içimizde gitmek gereksiz...
filmkultur |
|
| Başa dön |
|
 |
yesilkurbaga

|
Tarih: Cum 11.04.2008 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
dalgalandım da duruldum klibinin kırkı çıktı artık.. büyüdü ele avuca sığmaz oldu.. yeni yeni bebeler yapmalı... 4. video klip geliyor gripin'den.. albümün ses getiren düetlerinden olan pamela zor geliyor parçası için klip çekimleri bugün başlıyor.. bugün gepgenç festival kapsamında santralist'de sahne alacak gripin aynı zamanda zor geliyor parçasının klip çekimlerinin bir kısmınıda gerçekleştirmiş olacak.. bilgi üniversitesi sinema televizyon bölümü öğrencileri tarafından gelen teklifi değerlendiren gripin, hem kendilerine hem de dinleyenlerine yeni bir sürpriz hazırlamış oldu.. _________________ vuruş vuruş,dalga dalga,satır satır kendine koştuğunu gördüm. ölümden döndün
|
| Başa dön |
|
 |
Mor_

|
Tarih: Cum 11.04.2008 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
ohh ohh mis...
ne güzel haber bu böyle...
"sustukların büyür içinde" ye beklerken yeni klibi yine bir sürpriz... zira 3. klip haberinden beri beklenmektedir "sustukların büyür içinde" tarafımdan... bakalım yeni klip "zor geliyor" a geliyormuş eeee iyide oluyor... hayırlı olsun...
sağolsun gripin
ama bu bünye bekler "sustukların büyür içinde" ye de bir klip... _________________ uzaklar içimizde gitmek gereksiz...
filmkultur |
|
| Başa dön |
|
 |
|