Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Almanya'dan online alışveriş!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Almanya'dan online alışveriş!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hksm

MesajTarih: Sal 30.05.2006 16:58    Mesaj konusu: Almanya'dan online alışveriş! Alıntıyla Cevap Ver

Almanya kaynaklı bir müzik sitesi hakkında bilgisi olan ya da buradan alışveriş yapan var mı? Sitede Türkçe seçeneği de var, fiyatlara KDV dahildir diyor ama gümrük uygulaması hakkında ayrıntılı bir yazı göremedim, bilgi almak için mail gönderdim, yanıt gelmedi henüz.
www.musik-produktiv.de
conserve20
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 31.05.2006 3:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pahalı geldi bana.hatta Turkiye den pahalı dersem abartmış mı olurum?standart Meksika Fender telecaster 690 € yazmışlar.Bugunku kurla 870$ yapıyor.Sadece Fender bass ve elektro gitarlara baktım. ve buna benzer fiyatlar..

</div>
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biskuwi_etu

MesajTarih: Pts 05.06.2006 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peki e-bay.in almanya sitesinden alırsak nasıl olur??
ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz??
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NBStudio

MesajTarih: Sal 27.06.2006 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

100USD yi geçen bütün alışverişleriniz, direkt olarak size geliyor ise ( yani oralarda bir adrese teslim edilip te elden getirilmiyor ise) normal şartlarda gümrüğe girer. ancak posta gümrüğüne gelirse gümrük ödememe şansınız biraz daha yüksek oluyor, ancak garanti değil. yani bir bakıma oradaki görevlinin insafına ya da ruh haline bağlı kalıyor.
ben ingiltereden özel kayıt mikrofonları aldım. ancak aldığıma pişman ettiler arkadaşlar.
tavsiyem tanıdık eş-dost varsa ona teslim ettirin malzemeyi ve o size yanında getirsin. en mantıklı yol bu görünüyor..
başarılar....
Başa dön
Blessed_Spirit

MesajTarih: Pzr 23.07.2006 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben bu hafta içinde kendime bir jackson ve zoom g7 alacağım ve arkadaşla getirteceğim.laylaycıların fiyatının yarısından daha az fiyata elime geçecek.Eğer arkadaşınızla birlikte gelecekse dediğim gibi bazı markalar çok avantajlı olabiliyor en azından Türkiye şartlarında.

http://www.turkrock.com/ftopic46888.html
Başa dön
sertsessiz

MesajTarih: Sal 25.07.2006 0:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gümrük sınırı 100USD değil 100€, geçtiği takdirde her türlü yurtdışından mal getirme durumunda %18 kdv ve 50 ytl civarlarında bikaç vergi daha ödüyorsunuz. bunun haricinde fiyatı 1 dolar da olsa bandrol almanızı gerektiren birkaç ürün var, mesela ben md player getirtmişştim toplamda 70-80 dolara geldi ama 10€ bandrol masrafı ödemek zorunda kaldım.

türkiyeye getiriyorlar mı bilmiyorum ama almanya için tavsiye edeceğim siteler şunlardır: www.musikhaus-hermann.de ve www.guitarpoint.de
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hksm

MesajTarih: Sal 25.07.2006 1:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yukarıdaki sitelere www.thomann.de sitesi de eklenebilir.
fuckinick

MesajTarih: Sal 09.10.2007 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

thomann.de den alışveriş yapabilen oldu mu?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız