| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
freebird

Kayıt: Feb 09, 2003 Mesajlar: 817 Nerden: Berkeley, California
|
Tarih: Cmt 03.04.2004 3:07 Mesaj konusu: Gov't Mule |
|
|
Böyle başlıklar açmak aslımda huyum değil ama neredeyse 2 seneye gidiyoruz bu forumdayım Amerikada çok sevilen bu harika grubun daha adı bile geçmedi burada.
Black Sabbath'dan Zeppelin'e , Allmann Brothers'a uzanan sınır tanımayan geniş bir yelpazeleri var müziklerinin.
Grubun beyni ve kurucusu Allman Brothers gitaristi (halen aktif çalmaktadır, RStones en iyi gitar listesindede adı bulunan zat) üstün slide tekniği ile ün salmış Warren Haynes dir.
Biletleri surekli Sold out giden grubu burada anlatalım.
 _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div>
En son freebird tarafından Cmt 15.01.2005 11:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
wareyha

|
Tarih: Cmt 03.04.2004 10:31 Mesaj konusu: |
|
|
Bu başlığı buraya açtığın çok teşekkür etmek istedim.. "Allman Brothers" çok begeniyorsun tahminimce, tabiki "Warren Haynes" i de unutmuyorum..
"Gov't mule" için ne söylenebilir bilmiyorum dinlerken hep başka yerlere gidiyorum bu kadar kaliteli bir kadro.. Dinleyicilere daha ne verebilir ki? 95 albumleri grubun aynı ismini taşıyan albumde "Painted Silver Light" sözlerini de yazmak istedim musadenizle ????
you ask me when I'm gonna return
I ask you "why so much concern?"
the same snakes that drive you from my bed
turn to voices and drive me out of my head
for fourteen days since you been back around
trying to keep my spirits high and my demons down
but, can't you see
you got to save me or set me free
'cause I'm falling in deeper - darkness, my old friend
I'm in deeper - stay with me till the end
deeper - you know I got no restraint
I'm in deeper
and lucky you
you get to be my saint
temporary saint
cleaning up one more time is sure getting old
why don't you bury me like the dirt that's in my soul
what makes you think you could love me, anyway?
ain't nobody told you about the way I operate
ain't nobody told you, baby?
well, I guess that makes you the only one
I'm in deeper
and lucky you, yeh, lucky you
you get to be my saint
temporary saint
angel of mercy, set me free
do you really give a damn for me?
I'm in deeper |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 04.06.2004 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
ooooo...bu başlığı çok sevdim işte.ayrıca da ben de teşekkür ederim.gov't mule fanatiği olarak bende yazmak istedim.grubun bende üç tane albümü var fakat bu bile fanatiği olmama yetti.diğer albümlerini ise yurtdışından getirttireceğim."life before
insanity"albümünün anısı çok fazladır bende."the deep end 1-2 " ise zaten
muhteşem.güney rock dinleyicisi olarak lynyrd skynyrd,allman brothers
band ve blackfoot'tan sonra bu grupta müziğin hakkını fazlasıyla veriyor. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 22.10.2004 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
Hiç kimse yazmayacak mı yahu bu gruba birşeyler.  |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

|
Tarih: Cmt 15.01.2005 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
3 ksisiyle sinirliyiz galiba Warren Hayes dinleyen.
Muhtesem bir vokal Warren. Greg`e tas cikartir vokali zaten bir cok Almann Bros. parcasinida kendi soyluyor.Georgia`lidir O da.
Allmann Bros. (hayatimin gruplarindan biridor Allmann Brothers) bunyesinden cikan 2 gruptan biridir Gov`t Mule, otekiside bir diger baslikta incelenmesi gereken A.Bros`un 3. ve en genc gitaristi Derek Truck`s Band dir. (Derek`in babasida Allmann Brothers`in 2. davulcusudur ayriyetten tabiiki Jaimoo baba gibi olmasada emegi buyuktur Allman Brothers evreninde).
Warren`in icli vokali, gitari beni cok etkiler ayriyetten sahnedeki tavirlarii yuzundende cok sevilen bir adamdir. oldukca cok konser verdigi icin grup piyasada ve internette bir cok bootleg`i mevcud.
Album tavsiyesi falan yok ne bulursaniz alin bu dunyaya girin derim. Zaten Allmann Biraderleri hala tatmayan varsa cok sey kaciriyordur bence. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

|
Tarih: Cmt 15.01.2005 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
Bir ilave yapmadan gecemeyecegim, biliyorsunuz virtiozite moda hele birde, progressive rock yapiyorsa ibanez gitarli sirim delikanlimiz pek makbul gorur bizim ellerde, ama gel gelelimki gitar narin alettir oyle tellerini taranmasinda pek hoslanmaz, Warren hem 5 parmakla hemde pena ile konusturur adeta gitari, Derek Trucks`in ise penaya gerksinimi hic yoktur zira cocugun 5 penasi dogustan var.
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 15.01.2005 16:06 Mesaj konusu: |
|
|
Warren Hayes ve Derek Trucks bunlar muhteşem isimler.Her ne kadar progressive rock dinlesekte Gov't Mule ,ABB v.b ismlerdende vazgeçemiyorum.Vazgeçilemez zaten.ABB'in son albümü "Hittin'The Note" vazgeçilmezlerim arasına girdi bile.Birde Warren Hayes'in yapmış olduğu solo albüm varki o da takdire şayandır.Derek Trucks'ı ise yeni olan diğer isimlere değişmem.Çok muhteşem çalıyor.Konser albümlerinide aldım orada da müthiş.Evet çocuğun penası doğuştan var.HARD KICKIN' SOUTHERN ROCK! _________________ "Bu benim için sonun başlangıcıdır." Bruce Soord / The Pineapple Thief |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Pts 14.08.2006 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
| warren haynes'in grubu blues tarzı yapıyorlardı sanırım "sad and deep as you" diye çok iyi bi parçaları vardır gerek müziği gerek sözlerinin anlamıyla.. |
|
| Başa dön |
|
 |
SatanicaBeer

Kayıt: Jul 27, 2006 Mesajlar: 305 Nerden: Myth Side Of Ankara
|
Tarih: Pts 14.08.2006 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
bana zorla limewire açtıracaksınız ya. bu tarza karşı bir ilgim var ve en kısa zamanda dinleyeceğim.. _________________ <div>Born to lose, live to win..</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Gray-Fox

|
Tarih: Çrş 16.08.2006 2:31 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Fjb3tWTWERM
Harika bir şarkı olan Soulshine'ın konserde tek gitarla çalınmış hali.Çok güzel bir video. _________________ What's more important is spirit.
Spirit and Body are like two sides of a single coin, they're the same thing.
I can't teach you how to think, you'll just have to figure it out yourself. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 17.08.2006 15:18 Mesaj konusu: |
|
|
| aysu_ demiş ki: | | warren haynes'in grubu blues tarzı yapıyorlardı sanırım "sad and deep as you" diye çok iyi bi parçaları vardır gerek müziği gerek sözlerinin anlamıyla.. |
o bahsedilen şarkı traffic grubunun. gov't mule'un ise konser albümünde yer alıyor. o konser albümünde black crowes'tan marc ford'ta yer alıyor. free, humble pie gibi grupların şarkılarını da yorumlamışlar. birde soulshine vardır ki orada... _________________ "Bu benim için sonun başlangıcıdır." Bruce Soord / The Pineapple Thief |
|
| Başa dön |
|
 |
okan_ozturk

|
Tarih: Sal 29.08.2006 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
| bende ilk albümleri var.. dinlemeden önceki düşündüklerimle alakası yoktu, o zamana kadarki warren haynes i değiştirdi bu albüm bende.. iyi de oldu, fırsat oldukça diğer albümlerini de alacağım.. ama derek trucks bandosu için öyle değil, fırsat bi şekilde yaratıyor ve alıyorum albümlerini. |
|
| Başa dön |
|
 |
SatanicaBeer

|
Tarih: Prş 31.08.2006 3:08 Mesaj konusu: |
|
|
Gov't Mule isimli bir albümlerini indirdim, kaçıncı albümleri hiçbir fikrim yok.
kaliteli blues/rock grubu olarak ilk izlenimlerini bıraktılar üzerimde. albümü 3-4 defa baştan sona dinledim ve hiç sıkılmadım. bayıcılığı yok, aksine her şarkıda gerek sound gerek sözler yüzünden kendinizi kaybediyorsunuz.
albümün kendimce bir kritiğini yapacağım yakında arkadaşlar.. _________________ <div>Born to lose, live to win..</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 31.08.2006 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
gov't mule ilk çıkardıkları albüm. grubun blues rock'ta söz sahibi olmasını sağlayan albüm olarak görürüm. ama esas gov't mule kimdir dinlemek istersen "the deep end1" veya "life before insanity"e göz atmalısın.  _________________ "Bu benim için sonun başlangıcıdır." Bruce Soord / The Pineapple Thief |
|
| Başa dön |
|
 |
SatanicaBeer

|
Tarih: Prş 31.08.2006 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
eh bulabilirsem güzel olur tabiki.. ben gov't mule albümünü sharezden buldum ama diğerlerini nerden bulabilirim bilmiyorum.. _________________ <div>Born to lose, live to win..</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
defansif_ortasaha Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 08.01.2007 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
govt mule--high&mighty 2006 sonlarında cıkan yeni albumu...Edinme ve tabiiki dinleme fırsatım oldu;diger albumlerindeki cizgiyi tamamen koruyorlar.Özellikle albumle adini tasiyan parcayi ve Sreamline woman adli parcayi dinlemenizi oneririm.
Warren Haynes herzaman oldugu gibi slide da ustalıgını burda da gosteriyor.
Yakın zamanli birde dvd cıkarsalar cok güzel olacak... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 08.01.2007 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
| defansif_ortasaha demiş ki: | govt mule--high&mighty 2006 sonlarında cıkan yeni albumu...Edinme ve tabiiki dinleme fırsatım oldu;diger albumlerindeki cizgiyi tamamen koruyorlar.Özellikle albumle adini tasiyan parcayi ve Sreamline woman adli parcayi dinlemenizi oneririm.
Warren Haynes herzaman oldugu gibi slide da ustalıgını burda da gosteriyor.
Yakın zamanli birde dvd cıkarsalar cok güzel olacak... |
çıkar çıkmaz haberim oldu ve siparişi verdik tabii ki. gov't mule'un en iyi albümlerinden bir tanesi. "deja voodoo" şaheseri gibi diyebiliriz. warren yine sınır tanımıyor. yazdığın şarkılar çok iyi bence de ama beni asıl etkileyen "unring the bell" oldu. daha önce bu şarkı yapısında bir çalışma olmamıştı gov't mule albümlerinde. brand new angel'ın tamamı da beni sarhoş etti diyebilirim. blues rock sevenlere ilaç bir albüm. _________________ "Bu benim için sonun başlangıcıdır." Bruce Soord / The Pineapple Thief |
|
| Başa dön |
|
 |
fat-strat

|
Tarih: Cmt 13.01.2007 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
Warren Haynes'in The tales of ordinary madness ,sanırım 95 yılının albümü.Son yıllarda etkilendiğim ender albümlerden .Bu arada slide gitara ilgisi olan arkadaşlar warren haynes in eğitim cd sini mutlaka edinsinler,çok yararlandım ve şu an slide adina ne biliyorsam o cd sayesindedir.Hatta arkadaşlar arasında "warren haynes,slide hocam olur kendisi" cümlesini sıkça kullanırım. _________________ http://www.fenderim.net/gitargoster.php?parca=96 |
|
| Başa dön |
|
 |
defansif_ortasaha Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 21.01.2007 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
Govt mule yeni bir Ep çikarmiş arkadaslar ,daha yeni öğrendim.Konser kayıt icinde soulshine reggae versiyon var.
01. Hammer & Nails
02. Time To Confess
03. Million Miles From Yesterday
04. That's What Love Will Make You Do
05. Unring The Bell
06. Soulshine (Reggae Version)
parcalar bunlar.Album cıkıs tarihi 12/12/2006
Saygılar,defansif |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Pzr 21.01.2007 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
Yaw ben bu başlığı niye görmedim beya! Bu arada son EP'lerini edinmek lazım. Şiddetle öneririm. _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
|